^

Legume

Castraveți pentru gastrită: proaspeți, murați, murați

În ciuda abundenței proprietăților utile, castraveții nu sunt recomandați pentru gastrită. Acestea necesită mult suc gastric, iar organul bolnav este incapabil să-l furnizeze. În plus, cu aciditate crescută, un exces de acid clorhidric poate duce la dezvoltarea unui proces ulcerativ.

Dovleac pentru atrofă și gastrită cu aciditate ridicată

În caz de tulburări ale procesului digestiv la un pacient, inevitabil, există o îndoială dacă este posibil să mâncați dovleac cu gastrită. Într-adevăr, chiar și cele mai utile calități ale sale pot provoca o reacție inadecvată a stomacului și pot agrava procesul patologic.

Roșii gastrite: proaspete, înăbușite, coapte

Fructele de roșii sunt o sursă importantă de nutriție pentru întreaga populație a lumii. Producția mondială a acesteia este estimată la aproximativ 159 de milioane de tone, iar consumul mediu anual de roșii proaspete este de 18 kg pe european și 8 kg pe cap de locuitor în Statele Unite.

Cartofi cu gastrită hiperacidă și hipoacidă

Pentru mulți, cartoful este cea de-a doua pâine, fără ea primele feluri de mâncare sunt de neconceput, este o parte integrantă a multor salate, este un preparat popular popular, așa că doar o boală gravă o poate exclude din dieta noastră umană.

Pancreatită ceapă

Este imposibil să-ți imaginezi că gătești fără ceapă și mulți oameni îl iubesc și sunt doar brute atunci când vine vorba de salon sau borscht. Cu toate acestea, nu orice stare de sănătate vă permite să utilizați această legume.

Beneficiile și răul de ciuperci

La urma urmei, multe mame știu că acesta este un aliment foarte dificil pentru stomac și nu va fi bolnav după ce a folosit mama ciupercilor? Întrebarea este foarte complexă și depinde de ce ciuperci să mănânce și în ce formă.

Roșii pentru pancreatită cronică: proaspete, fierte și înăbușite

Adesea, toate preferințele noastre culinare ignoră anumite procese patologice din corp, mai ales dacă se referă la organele tractului digestiv.

Proaspete, friptură și varză cu gastrită: feluri de mâncare și rețete

Este greu să găsești o persoană care nu ar fi deranjată cel puțin o dată în viața sa prin manifestări precum greutate în stomac, durere, eructare, arsuri la stomac.

Castravetii in pancreatita: este posibil sau nu?

Diagnosticul de "pancreatită" este asociat cu multe restricții gastronomice, tk. Este o înfrângere a țesuturilor pancreasului, provocată de inflamarea organului.

Legume care sporesc imunitatea

Usturoiul stimulează nu numai forțele de protecție: pe bază, se prepară chiar și medicamente care sunt considerate a fi întineritoare și prelungesc viața. Legumicul este combinat, inclusiv mierea.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.