^

Revizuirea farmacologiei sportive

Cum să câștigi greutate: întrebări frecvente

Este necesar să recunoaștem că acest lucru pare destul de paradoxal, dar întrebarea "cum să câștigi greutate?" Este pentru unii la fel de urgentă ca și problema pierderii de greutate pentru ceilalți. Leanitatea excesivă este aceeași problemă ca și obezitatea.

Globulină care leagă hormonii sexuali

Globulinul, hormonul sexual obligatoriu este o glicoproteină serică, care prin legarea de steroizi sexuali (testosteron, estradiol, progesteron etc.) își reglează activitatea biologică.

Femeile hormonale din corpul masculin: influență și rol

De estrogen, care combină estradiol, estriol si estrona, lungimea cea mai activă și semnificativă dintre noi este în primul rând, că are capacitatea de a transforma excesul de testosteron în țesuturile periferice (în special în grăsimea corporală și ficat).

Dihidrotestosteronul la bărbați: pentru ce este?

O parte din testosteron liber în unele celule țintă sub influența enzimei 5-alfa-reductaza (tip 1 sau 2) este convertit în dihidrotestosteron (DHT), o parte - in feminin estradiol hormon sexual (această conversie are loc sub influența enzimelor cu comuna aromatazei nume).  

Testosteronul la bărbați: pentru ce este?

Testosteronul este un hormon sexual masculin produs în testiculele bărbaților. Dacă se specifică, atunci este dezvoltat de așa-numitele celule Leydig, totalitatea acestor celule este numită și glanda pubertală.

Preparate steroizi anabolizanți: concepte de bază

Introducem, pentru început, mai multe concepte, fără de care nu vom putea continua discuția despre secție foarte dificilă. Nu vă speriați - nu vi se va cere cunoștințe speciale.

Hormoni și Sport

Ca orice rețea de comunicații, sistemul endocrin va include surse de semnale, semnale și receptoare de semnal. În acest caz, acestea sunt celulele care produc hormoni, hormonii înșiși și receptorii lor.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.