Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Oamenii de știință au reușit să elimine celulele de la HIV

Expert medical al articolului

Boala infecțioasă internistă
, Editorul medical
Ultima examinare: 20.05.2018

Genetica a constatat că celulele infectate cu virusul imunodeficienței pot fi eliminate din componente "extra", în special din HIV. Tehnologiile noi vă permit să eliminați genele virale din celulele imune, în timp ce riscul dezvoltării secundare a virusului este practic inexistent.

Despre tehnologia care permite detectarea genomilor viruși încorporați în celule, a spus un grup de cercetători sub conducerea lui Kamel Khalili acum câțiva ani. Apoi, omul de știință scos pentru a demonstra eficacitatea noului sistem, numit CRISPR / Cas9 - genomii virusului au o diferență caracteristică că sistemul le recunoaște într-o celulă și le distruge. Acum, experții sunt din nou utilizate CRISPR tehnologie / Cas9 pentru a distruge celulele virusul imunodeficientei și a demonstrat că pentru a elimina virusul din celula este în întregime posibil, în plus, re-integrarea blocuri de tehnologie HIV in cromozomul celulele imune.

Oamenii de știință care lucrează cu celulele, care, în cele mai multe cazuri afectează virusul imunodeficienței - limfocitele T, in genomul la care au participat sute de copii ale virusului imunodeficienței modificată, în plus, pentru a urmări mai bine rezultatele experților au înlocuit una dintre gene de HIV pe o proteina fluorescenta, care a condus la dezvoltarea luminoasă molecule după activarea virusului în celulă. La introducerea genelor activității de viață al virusului Cas9 nu a afectat, dar eliminarea genomului virusului imunodeficienței limfocite T au apărut în timpul ghidurilor de expresie ARN. In timpul studiului, cercetatorii au descoperit ca celula inițială a fost de 4 incluziuni legate de HIV, dar toate acestea au fost șterse cu un nou grup de sistem Khalil. De asemenea, experții au constatat că continuarea expresiei genei și ARN Cas9 ghiduri pentru a preveni reintroducerea HIV in ADN-ul celulei.

Cercetatorii insisi au remarcat faptul ca munca lor va ajuta la dezvoltarea de noi metode de tratament HIV, pe baza eliminarii ADN-ului din virusul din celulele imune, iar oamenii de stiinta recunosc de asemenea ca o astfel de metoda de tratament va elimina complet boala.

Acum, virusul imunodeficienței rămâne o problemă majoră în unele țări, iar tratamentul pana in prezent se bazeaza pe terapia antiretrovirală, care se oprește numai dezvoltarea virusului și ajută la prelungirea duratei de viață a pacienților timp de mai multe decenii, cu toate acestea, acest tratament nu permite să distrugă virusul în organism complet. Virusul imunodeficientei caracterizat prin aceea că acesta poate fi rapid integrat în genomul celulelor umane, în cazul în care „rezolvă“ și devine cauza recidivelor. Astăzi, toate speranțele sunt plasate pe ingineria genetică, iar experții speră că noile metode vor permite eliminarea virusului HIV pentru totdeauna.

Sistemul CRISPR / Cas9 a fost dezvoltat pe baza protecției anti-virus a celulelor și este capabil să recunoască secțiunile "inutile" ale ADN-ului și să înlăture toate celulele inutile din celulă, fără să-l deterioreze.

Specialistii sunt acum a avut loc doar prima fază de testare și a sistemului CRISPR / Cas9 a dovedit eficacitatea în grupul de cercetare intenționează să studieze principiul de funcționare a noului sistem, în scopul de a înțelege, este eficient numai în etapa inițială sau în toate stadiile bolii.

trusted-source[1], [2]


Portalul iLive nu oferă consultanță medicală, diagnosticare sau tratament.
Informațiile publicate pe portal sunt doar de referință și nu ar trebui utilizate fără consultarea unui specialist.
Citiți cu atenție regulile și politicile ale site-ului. De asemenea, puteți să contactați-ne!

Copyright © 2011 - 2019 iLive. Toate drepturile rezervate.