^

informație

Un specialist cu boli infecțioase, este implicat în diagnosticarea și tratamentul diferitelor boli infecțioase. Evgeniy Kacman este un specialist internațional în tratamentul patologiilor organelor interne, neuroinfecțiilor, precum și a diferitelor tulburări infecțioase ale tractului respirator, pielii, pielii, sângelui.

Medicul de medicină a fost responsabil de departamentul de boli infecțioase, experiența sa medicală totală este de peste 25 de ani. În activitatea lor Kacman sunt folosite numai tehnici avansate și foarte eficiente, care au rezultate bune în tratarea a mii de pacienți, nu numai în Israel, ci și în afara ei.

Evgeniy Kacman a absolvit cu onoruri de la Facultatea de Medicină de la Universitatea din Tel Aviv și își continuă stagiul la cele mai mari clinici din Israel și Canada. Este un specialist căutat în bolile virale și infecțioase. Oferă consiliere de specialitate privind tratamentul infecțiilor cu HIV.

Infectatorul se implică activ în practica științifică, dezvoltând noi metode de diagnosticare și terapeutică a bolilor infecțioase. Vorbește la conferințe și seminarii internaționale, demonstrând rezultatele cercetării și dezvoltării sale. Lucrările medicului Kacman sunt tipărite regulat în publicații medicale avansate. Este autorul a peste 100 de lucrări științifice. În 2000 a primit titlul de cel mai bun doctor clinic din Israel.

Educație și experiență de lucru

  • Israel, Facultatea de Medicină, Universitatea din Tel Aviv.
  • Israel, Tel Aviv, internship pentru tratamentul bolilor interne.
  • Israel, Tel Aviv, stagiu în tratamentul patologiilor infecțioase în Centrul Medical Ichilov.
  • Canada, Toronto, un stagiu la un spital pentru bolile infecțioase transmise prin vectori.

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Asociația Medicală din Israel
  • Asociația de Infecțiologi din Israel
  • Israel SIDA de asociere
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.