^

Vindecarea Dieta

Dietă săracă în carbohidrați pentru diabetul de tip 1 și tip 2

Mulți pacienți cu diabet consideră că consumul de alimente cu indice glicemic scăzut are un efect pozitiv și le îmbunătățește semnificativ starea.

Dieta mediteraneana

Dieta mediteraneană a fost definită pentru prima dată de Ancel Keys ca o dietă săracă în grăsimi saturate și bogată în uleiuri vegetale observată în Grecia și sudul Italiei în anii 1960.

Dieta pentru 1 zi

O dietă de 1 zi poate fi un bun început pentru alte strategii de slăbire mai lungi și mai eficiente.

Dieta Detox: meniu, rețete

Datorită publicității, a devenit populară o dietă de detoxifiere sau detoxifiere pe termen scurt, diverse versiuni din care, așa cum promit suporterii săi, ajută la curățarea organismului de substanțe nocive acumulate - toxine.

Bran pe o dietă pentru pierderea în greutate

La întrebarea: „Este posibil să vă tăiați la o dietă?” - este imposibil să răspunzi fără echivoc. Depinde de ce fel de dietă. Dacă este medical, atunci acțiunile trebuie să fie convenite cu medicul.

Dieta cu astrocitom

Studiile moderne au arătat că unele caracteristici ale alimentației pacientului pot spori rezultatul pozitiv al tratamentului. O dietă echilibrată, în care grăsimea ar trebui să fie de 4 ori mai mare decât carbohidrații, ajută la încetinirea creșterii tumorii.

Pâine gastrita: negru, secară, integrală, tărâțe

În inflamația acută sau cronică a mucoasei gastrice - gastrită - este necesar să se eficientizeze regimul alimentar și să se urmeze o anumită dietă. Iar pacienții pun adesea întrebarea dacă este posibil să mănânci pâine cu gastrită și, dacă da, care dintre ele.

Gastritis supa rețete

Primul curs de gătit nu necesită abilități și abilități culinare speciale. Principalul lucru este să gătești cu dragoste și să încerci să faci supa cât mai sănătos și mai gustos. Apoi, vasul va fi mâncat nu numai de cei care au probleme cu stomacul, ci și de ceilalți - membri ai familiei sănătoși.

Gastritis supe

Beneficiile supei cu gastrită au fost cunoscute de mult timp. Chiar și cu câteva secole în urmă, strămoșii noștri au început să gătească brodiul la primele semne de boală din familie: au ajutat la recuperarea mai rapidă, au dat putere și energie pentru a lupta împotriva bolii.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.