^
A
A
A

Relația serioasă a devenit online

 
, Editorul medical
Ultima examinare: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Fetele care au acces la rețea de acasă au avantaje bune pentru încheierea rapidă a relațiilor romantice pe termen lung. Această concluzie a fost făcută de psihologii de la Universitatea Stanford. O echipă de experți condusă de profesorul Michael Rosenfeld a studiat 4002 de bărbați și femei adulți, dintre care 3009 au fost căsătoriți sau au avut parteneriate serioase. În același timp, jumătate dintre participanți au folosit site-urile de dating la locul de muncă, iar cealaltă prin accesul la lumea virtuală de acasă.

În cursul lucrării, a devenit clar că Internetul devine o arenă socială de prim rang, în special devine din ce în ce mai important ca un loc în care cuplurile nu numai că se întâlnesc, ci fac și relații de lungă durată. De asemenea, studiul a constatat că spațiul virtual a devenit deosebit de important în căutarea de potențiali parteneri din grupul de persoane care, în anumite circumstanțe, este dificil de a găsi prieteni, bărbați și femei, cum ar fi gay, lesbiene și populația heterosexuale de vârstă mijlocie.

Conform observațiilor, 82,2% dintre respondenții voluntari care au acces la Internet la domiciliu, a găsit rapid un suflet pereche, un prieten sau un partener de sex romantic, comparativ cu 62,8% care utilizează rețeaua de la birou. Chat-ul online - nu este doar o modalitate nouă și mai eficientă de a păstra legătura cu poziții sociale existente, dar, de asemenea, mediator eficient, care ajută în lumea reală pentru a stabili viața personală, a declarat co-autor Dr. Ruben Thomas, de la Universitatea din New York.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.