^

Totul despre relații

Bătrânul și familia

Nici o specie de ființe vii de cea mai înaltă dezvoltare și organizație complexă nu are o legătură între "bunicii" și "nepoți", mai ales "strănepii". Poate că încă învățăm dragoste și relații într-o structură atât de complexă ca o persoană în vârstă și o familie care unește până la patru generații cu experiențe de viață complet diferite.

Iubirea de la distanță: 6 motive pentru despărțire

Primele luni de relații romantice sunt neclintite, pline de pasiune și optimism. Se pare că iubitorii au o viață întreagă înaintea lor - fericită și senină. Dar ce se întâmplă dacă oamenii dintr-un anumit motiv nu pot fi fizic împreună și trebuie să mențină o relație la distanță?

Relație serioasă cu un bărbat: 5 reguli principale

Multe fete se plâng că nu reușesc să aibă o relație serioasă cu un bărbat.

Dacă m-am îndrăgostit?

Foarte des, băieții nu pot răspunde la propriile întrebări despre ce să facă dacă se îndrăgostesc? Iubirea se acoperă cu capul și se pare că nu poți trăi fără această fată, că această iubire te va arde și te va ucide și că va fi infinită.

Ce este poligamia?

Termenul "poligamie" provine din termenul grecesc πολύς - "numeroase" și "γάμος" - "căsătorie", care în traducere înseamnă "multe căsătorii"

Cinci moduri de a menține noi relații noi

Fiecare minut al zilei poate trăi ca un sentiment de cădere liberă. Iată cinci principii de bază pe care cuplurile dragoste le pot aplica pentru a menține noua relație proaspătă și interesantă.

11 idei despre cum să aranjezi o seară romantică

Poate că relația ta nu este la fel de proaspătă ca înainte, sau ești doar o persoană romantică și în viața ta există atât de puțină dragoste. Organizarea unei serii romantice pentru dvs. și partenerul dvs. Este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți relațiile de dragoste. Dar cum să procedați corect?

Cum să experimentați un bikini

Lenjeria sexy, cum ar fi un bikini, este foarte importantă pentru a face dragoste. Puteți să experimentați bikini în diferite moduri de a vă arăta incendiar și sexy în pat. Ce poate fi distracția sexuală cu un bikini?

Jocuri de dragoste

Jocurile de dragoste în limba sexologilor sunt numite prima fază a contactului sexual - un preludiu.

De ce are loc incompatibilitatea sexuală?

Incompatibilitatea sexuală este a doua cauză de dezintegrare. În primul rând - incompatibilitate emoțională completă. De ce există neînțelegeri sexuale și ce să faceți cu ele?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.