^
A
A
A

Secretul succesului tău în oameni

 
, Editorul medical
Ultima examinare: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Ce pot face pentru a vă interesa o nouă cunoștință? Demonstrați-vă simpatia sau manifestați indiferență? Psihologii au învățat secretul primei prime întâlniri.

Specialiștii de la Universitatea din Virginia (SUA) au aflat că, la prima întâlnire, niciodată nu ar trebui să demonstreze în mod deschis simpatia lor și interesul lor pasionat față de interlocutor. Distanta emotionala (atunci cand noul tau gentleman nu stie cum te simti in legatura cu el) face ca interlocutorul sa te gandeasca mai mult la tine, ceea ce inseamna ca devii mai atractiv pentru el.

Aceste constatări au fost confirmate în timpul experimentului cu participarea a 50 de studenți de sex feminin. Fetelor le-a fost spus că mai mulți bărbați au vizitat paginile lor pe rețelele sociale. Se pare că unii bărbați și-au exprimat simpatia evidentă pentru ei, alții le-au plăcut, dar mai puțin, iar alții nu și-au exprimat părerea.

Apoi, fetele li s-au oferit să aleagă bărbații cu care vor merge la prima lor întâlnire și să-i numească pe cei pe care ei i-au spus despre ultimele 15 minute. Sa dovedit că la întâlnire au fost de acord cu cei care le-au recunoscut în absență pentru ei în dragoste, dar s-au gândit la "caii întunecați", care nu au spus nimic despre emoțiile lor.
Ce pot face pentru a vă interesa o nouă cunoștință? Demonstrați-vă simpatia sau manifestați indiferență? Psihologii au învățat secretul primei prime întâlniri.

Specialiștii de la Universitatea din Virginia (SUA) au aflat că, la prima întâlnire, niciodată nu ar trebui să demonstreze în mod deschis simpatia și interesul lor pasionat față de interlocutor. Distanta emotionala (atunci cand noul tau gentleman nu stie cum te simti in legatura cu el) face ca interlocutorul sa te gandeasca mai mult la tine, ceea ce inseamna ca devii mai atractiv pentru el.

Aceste constatări au fost confirmate în timpul experimentului cu participarea a 50 de studenți. Tipilor le-a fost spus că mai multe fete au vizitat paginile lor pe rețelele sociale. Se pare că unele fete și-au exprimat simpatia evidentă pentru ei, alții le-au plăcut, dar mai puțin, iar alții nu și-au exprimat părerea.

Apoi băieții li s-au oferit să aleagă fetele cu care vor merge la prima întâlnire și să le numească pe cele pe care le-au gândit în ultimele 15 minute. Sa dovedit că la întâlnire au fost de acord cu cei care le-au recunoscut în absență pentru ei în dragoste, dar s-au gândit la caii întunecați, care nu au spus nimic despre emoțiile lor.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.