^

Care este platoul în sex?

, Editorul medical
Ultima examinare: 20.11.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Platophase este a doua fază a actului sexual complet, și anume penetrarea penisului masculin în vaginul femeii. Platophase - este o continuare a unui joc de dragoste sau de mângâiere - așa cum va avea cuplul. Care sunt caracteristicile platofazei sau relațiile sexuale cu drepturi depline?

Care ar trebui să fie platoul?

Care ar trebui să fie platoul?

Introducerea penisului în vagin ar trebui să fie blând, afectuos și, cel mai important, fără durere. Dacă un om permite rudeness, grabă, nu sigur de el însuși, și o femeie nu este încă pregătit pentru coitus, actul sexual nu va aduce plăcere reciprocă. Înainte ca organul sexual al bărbatului să pătrundă în vaginul femeii, trebuie să existe o fază de preludiu care se pregătește pentru actul sexual al celor două, aprinde pasiunea lor. Faza de preludiu durează în medie 15 minute.

Atunci când ambele - bărbați și femei - sunt gata pentru coitului (penetrarea falusului in vagin), organe sexuale masculine să pătrundă cu ușurință, iar femeia îl percepe, fără cel mai mic efort, deoarece lubrifierea ei destul de vagin. Este un lubrifiant care indică faptul că femeia este gata să se bucure în continuare.

Care ar trebui să fie fricțiunile?

Fricțiunile sunt mișcările unui om în timpul penetrării falusului în vaginul femeii. De obicei, primele fricțiuni sunt mai profunde și mai lenești. Apoi, frecventa frecarilor accelereaza si poate ajunge la 100 batai pe minut. Intensitatea fricțiunilor poate apoi să se accelereze, apoi să încetinească într-un ritm care este plăcut pentru ambele. Ca un om, agitația fiziologică crește mai repede, iar o femeie - mai încet, poate controla ritmul, întârzie orgasmul propriu și apropie orgasmul partenerului.

O femeie în timpul mișcărilor unui bărbat îl poate ajuta cu corpul, reglementând comportamentul sexual al partenerului și ritmul mișcărilor sale. În timpul fricțiunilor, excitația ambilor parteneri este aproximativ la același nivel și se numește faza platou. Este posibil de a stimula emoție, omul în acest moment cel mai excitate de o mică zonă de sub santul coronar a capului falusului și o femeie - clitorisul sau vagin. Dacă fricțiunile sunt lente și nu foarte frecvente, aceste zone sunt cele mai exacte.

La primele fricțiuni, ambii parteneri se pot distra cu ușurință, sunt ușor de controlat cu anumite abilități și cunoștințe. Puteți opri ocazional fricțiunile și apoi le reluați din nou, mărind durata actului. Atunci când ambii parteneri sunt puternic entuziasmați, controlul frecvenței și intensității fricțiunilor devine mai dificil, devin mai puternici și mai puternici, sub forma de jignițe. Este mai puțin și mai puțin posibil să se controleze acest proces și în cele din urmă vine faza orgasmică - faza orgasmului.

Dacă un om este suficient de experimentat, el poate să-și alunece orgasmul cu o femeie deja în preludiu și în etapa următoare - platofaza. Prin urmare, el sau un partener înainte de debutul orgasmului se poate angaja în stimularea clitorisului - aceasta va spori excitarea unei femei și o va aduce mai aproape de orgasm.

Ce schimbări apar în timpul platofazei?

Dacă o femeie este suficient de emoționată, în timpul coitusului are următoarele caracteristici.

  • Mamele cresc, sunt extrem de tensionate
  • Pielea abdominală devine roz sau chiar roșie
  • Pielea pieptului și chiar occipitul pot deveni roșii
  • Clitorisul scade ușor, dar tensiunea nu scade
  • Labiile mari pot crește ușor, deoarece scade debitul de sânge în vene
  • Labiile mici devin mult mai mari - de 2-3 ori
  • Greasile pot fi alocate mai mult datorită activității active a glandelor bartholinice
  • Muschii din partea exterioară a vaginului se micsorează, corpurile cavernoase din zona uterului devin mai densă și membrul masculin este acoperit mai puternic - aceasta se numește în manșeta orgasmică a femeilor
  • Vaginul este puternic întins în lățime. Extinderea, astfel încât penisul se poate deplasa în el fără dificultate

Omul din stadiul platofazului se schimbă și el, dar mic. Sfarcurile sale se straduiesc, iar penisul, de regula, ramane in tensiune constanta, erectia nu mai ezita. Capul penisului devine roșu din valul de sânge, testiculele cresc și sunt trase în sus. Din uretra, pot fi secretate picături de lichid transparent, numite excreții ale glandelor Cooper.

Platophase-ul, ca și faza excitației, nu este necesar să întârzie, altfel actul sexual nu va aduce plăcere - partenerii sunt epuizați. Faza de cotiție ar trebui să dureze 2-5 minute. Există o regulă nescrisă cunoscută iubitorilor experimentați: jocul de dragoste durează de aproximativ 4 ori mai mult decât platofaza (actul cotiției în sine). De data aceasta, cuplul poate să-și reglementeze dorința, dacă ambele sunt bune. Medicii spun că nu trebuie să vă faceți griji dacă faza de cotiție durează doar 1 minut, dacă ambii ajung la orgasm.

Rezultatul fazei platou conduse corect, adică faza de coiție, va fi un orgasm. La femei și bărbați, poate dura între 10 și 15 secunde, pentru că în mod deosebit pasionat durata orgasmului poate ajunge la 30 de secunde. Luminozitatea senzațiilor ambilor parteneri este o răsplată pentru generozitatea mângâierilor și a sentimentelor.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.