^

informație

Lior Cohen - unul dintre cei mai cunoscuți experți în psihologie, are o vastă experiență în practica clinică. Este interesat de studierea și tratarea tulburărilor fobice (în special sociale), tulburărilor post-traumatice stresante, sindroamelor obsesiv-compulsive, stărilor de panică și depresie, tulburării de hiperactivitate cu deficit de atenție și tulburărilor comportamentale distructive. Practicarea tratamentului pentru toate tipurile de tulburări de criză de viață.

Folosește în psihoterapia planului său de practici. Pentru a scăpa de unele probleme psihologice, dependențele, pentru a combate stresul implică hipnoterapia. El pledează pentru utilizarea unei abordări integrate multidisciplinare, căutând sfaturi de la alți specialiști specializați, ceea ce are un efect pozitiv asupra eficacității terapiei.

Lior Cohen Este doctor în medicină, lector în cadrul Departamentului de Psihologie Clinică de la Universitatea Ebraică din Ierusalim.

A absolvit Facultatea de Medicină a Universității evreiești din Ierusalim, este membru al asociației de terapie cognitiv-comportamentală.

Educație și experiență de lucru

  • Facultatea de Medicină a Universității Ebraice din Ierusalim, Israel

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Asociația israeliană de terapie cognitivă-comportamentală
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.