^

Sănătate

Sindroame

Arahnodactilie

Una dintre rarele patologii ereditare ale țesutului conjunctiv este arahnodactilia - deformarea degetelor, însoțită de alungirea oaselor tubulare, curburile scheletice, tulburări ale sistemului cardiovascular și ale organelor vizuale.

Displazia ectodermică

O boală relativ rară - displazia ectodermică - este o tulburare genetică, însoțită de o tulburare în funcționalitatea și structura elementelor derivate ale stratului exterior al pielii. 

Sindromul Tholos-Hunt

Sindromul fisurii orbitale superioare, oftalmoplegia patologică - toate acestea nu sunt altceva decât sindromul Tholos Hunt, care este o leziune a structurilor fisurii orbitale superioare. 

Sindromul Svayer

Boala poate avea mai multe nume: deseori se numește disgeneză gonadală feminină sau pur și simplu disgeneză gonadală. 

Sindromul Möbius la copii

O anomalie congenitală cauzată de o structură anormală a nervilor cranieni este sindromul Moebius. Luați în considerare cauzele, simptomele, metodele de diagnosticare și corectare.

Sindromul hemofagocitar la copii: primar, secundar

O boală rară și complexă - sindromul hemofagocitar, se numește limfogistiocitoză hemofagocitară. 

Dejerine

Sub sindrom Dejerine înseamnă o boală care apare rar. Se bazează pe o predispoziție genetică. Sindromul Dejerine este numit și neuropatie hipertrofică. 

Pierderea rapidă în greutate

Greutatea în exces este problema unei treimi din populația lumii. Oamenii încearcă să scape de kilogramele în plus în diverse moduri, încercând să-și aducă corpul la proporțiile ideale.

Sindromul omului blocat

Indiferent de cât de diferite persoane numesc această boală în momente diferite, pot cuvintele să tragă tragedia unei situații când un suflet viu și o minte sănătoasă rămân îndelung blocate într-un corp aproape complet imobilizat?

Sindrom de durere miofascială: coloanei vertebrale facial, col uterin, toracic, lombar

Oricine cel puțin o dată cu care se confruntă cu câteva foci în mușchi, aducând dureri insuportabile atunci când apăsați pe ele, desigur, stie ce sindromul miofascial, și nimeni nu sfătui să se confrunte cu o astfel în viața ta.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.