^

Sănătate

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

RMN diagnosticare

RMN al articulației temporomandibulare

RMN-ul articulației temporomandibulare este o metodă promițătoare pentru diagnosticarea tulburărilor funcției motorii ale oaselor craniene. Vă permite să evaluați rapid, fără a încălca integritatea țesuturilor moi, caracteristicile anatomice și posibilele leziuni ale oaselor articulației, inervația acesteia, starea mușchilor faciali, oferind medicului informații importante pentru a face un diagnostic precis.

RMN al creierului cu contrast

Imagistica prin rezonanță magnetică a creierului folosind un agent de contrast are o gamă largă de aplicații. Dar mulți pacienți sunt atenți la contrastul intravenos / oral din cauza riscului de complicații.

IRM sacrum și coccyx: cum este procedura?

RMN nu utilizează raze de lumină, se bazează pe proprietățile atomilor de hidrogen pentru a reacționa la un câmp magnetic și după ce efectul câmpului încetează, totul revine la normal.

IRM ale vaselor cerebrale, capului și gâtului cu și fără contrast

Imagistica prin rezonanță magnetică a vaselor cerebrale este studiul structurilor vasculare care utilizează rezonanța magnetică nucleară. Vă permite să evaluați fluxul sanguin al creierului și să îi identificați patologia, daunele.

RMN a coloanei vertebrale cervicale cu sau fără contrast: indicații, tehnică

Testele actuale de diagnostic bazate pe înregistrarea răspunsului electromagnetic al nucleilor atomilor care alcătuiesc structura organelor interne ale corpului uman (imagistica prin rezonanta magnetica), sunt în multe cazuri, cele mai informative exemple de realizare imagistica non-invaziva invizibile atunci când este privit din patologii exterioare

IRM a coloanei vertebrale toracice

Din punctul de vedere al medicamentelor bazate pe dovezi, concluziile acestui studiu clinic de înaltă tehnologie au unul dintre cele mai înalte niveluri de fiabilitate a rezultatelor.

IRM a pelvisului mic cu și fără contrast: preparare, ceea ce arată

Una dintre metodele informative care va ajuta întotdeauna să stabilească un diagnostic precis este podeaua pelviană, utilizată pe scară largă pentru diagnosticare într-o varietate de boli.

RMN-ul piciorului

Cu ajutorul instrumentului în diagnosticul IRM a piciorului face posibilă ortopedie și traumatologie, cu o precizie maximă pentru a detecta orice boală și pentru a detecta leziuni traumatice, modificari degenerative sau malformație congenitală a oaselor, articulațiilor și țesuturilor moi ale secțiunilor picior.

RMN a articulației încheieturii mâinii

Îmbinarea încheieturii mâinii are multe caracteristici: în ciuda dimensiunilor mici, această articulație este supusă unor sarcini constante și semnificative.

IRM a articulațiilor mâinilor

Imagistica prin rezonanță magnetică a extremităților vă permite să diagnosticați cu atenție starea țesutului osos și a țesuturilor moi, articulațiilor. RMN oferă o imagine tridimensională.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.