^

Sănătate

Boli ale sistemului imunitar (imunologie)

Aclimatizarea: ce trebuie să faceți și cum să evitați?

Oamenii de stiinta au demonstrat ca deplasarea intr-un interval de zece grade in latitudine sau longitudine provoaca oamenilor toate semnele de aclimatizare.

Atributele aclimatizării: ce ar trebui să fie acordată atenția?

Unii oameni, în special copiii, suferă foarte multă adaptare la noile condiții. Unul dintre simptomele acestei afecțiuni este creșterea temperaturii corpului.

Simptomele de agranulocitoză

Cu agranulocitoză, o manifestare caracteristică este formarea ulcerelor și cu viteză mare. Tesuturile necrotizate se extind nu numai la zonele afectate, ci și la suprafețele învecinate.

Hiperplazia ganglionilor limfatici

Hiperplazia nodul limfatic (o creștere în sensul dimensiunilor acestora) este un răspuns la infecția cu boli, cum ar fi cauzate de stafilococi sau limfadenita streptococi, rubeola, varicela, hepatita infecțioasă.

Cum de a crește imunitatea?

Cum de a crește imunitatea? Cum să prevenim apariția unor boli periculoase? Ce poate ajuta la întărirea corpului? Acest articol vă va ajuta să înțelegeți aceste și alte probleme.

Inflamația ganglionilor limfatici sub braț

Inflamația ganglionilor limfatici sub axilare apare de obicei pe fundalul unei infecții din organism. În mod uzual, nodurile limfatice revin la normal după un timp, când sursa de infecție este eliminată.

Limfadenită la copii

Limfadenita la copii este o boală care este exprimată în inflamația ganglionilor limfatici. Ganglionii limfatici fac parte din sistemul imunitar, sunt unul dintre primii care reacționează la procesele inflamatorii din organism, în timp ce cresc în dimensiune.

Umflarea ganglionilor limfatici în gât

Un nod limfatic mărit la nivelul gâtului este una dintre consecințele unei infecții virale reci sau acute care afectează căile respiratorii. Din acest motiv, ganglionii limfatici în gât devin inflamați și cresc în dimensiune. Să analizăm cauzele extinderii ganglionilor limfatici în gât și metodele de tratament.

Sistemul antioxidant al corpului

Sistemul antioxidant cuprinde antioxidanți care inhibă autooxidare într-o etapă inițială de peroxidare a lipidelor (tocoferol, polifenoli) sau specii de oxigen activ (superoxid dismutaza - SOD) în membranele.

Imunodeficiență primară

Imunodeficiența primară - tulburări congenitale ale sistemului imunitar asociate defectelor genetice ale uneia sau mai multor componente ale sistemului imunitar, și anume imunitatea celulară și umorală, fagocitoza, sistemul complementar.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.