^

Fructe de padure

Boabe și frunze de lingonberry cu cistită: proprietăți medicinale

Dacă alegeți plante medicinale și nu pastile pentru tratamentul infecțiilor vezicii urinare, se pune problema eficacității acestora din urmă. De exemplu, lingonberry ajută la cistită?

Boabe cu pancreatită: ce poate și ce nu poate?

Având în vedere specificitatea bolii și toate restricțiile din dietă, în utilizarea fructelor de pădure ar trebui să se respecte recomandările medicilor, gastroenterologilor și nutriționiștilor, care știu exact ce pot fi fructele și care nu pot fi pacienți cu acest diagnostic.

Struguri pentru gastrită

Beneficiile strugurilor sunt fără îndoială. Sfârșitul verii, începutul toamnei, se anunță cu munți de pepeni verzi, pepeni pe rafturile de magazine și piețe, precum și numeroase tăvi cu struguri de struguri verde, albastru, roz, apetisant.

Pepene verde cu gastrită atrofică, erozivă, aciditate

Inflamarea mucoasei stomacului dă o mulțime de probleme omului, forțându-l să adopte o abordare prudentă a dietei sale, iar în cazul de a permite-vă la o varietate de bunătăți dăunătoare pentru a suporta durerea, senzația de greutate, greață, eructații și alte simptome neplăcute.

Afine pentru îmbunătățirea și restabilirea vederii

Afinele sunt popular cunoscute ca panaceu pentru toate bolile. În sezonul de coacere, multe rațe de boabe se înmulțesc în păduri pentru a colecta și a se satura cu vitamine, pentru stocul de iarna.

Boabe cu gastrită cu aciditate ridicată

Fructe proaspete și fructe de padure, ca surse de vitamine naturale, sunt întotdeauna binevenite pe masa noastră. Se pare că mănâncă și se bucură. Dar este mereu suculent fructul dulce-dulce benefic? Fie că este posibilă regenarea boabelor la o gastrită cu aciditate crescută sau crescută?

Cum se păstrează afinele?

Bineinteles, gospodinele vor pune intrebarea: "Si cum sa pastrezi culorile in mod corect?", Ca sa ramana folositoare chiar si cu depozitare lunga.

Congelate de merișor

Cranberries congelate sunt fructe de padure proaspete, care, dupa preparare sub forma de spalare si uscare, au fost inghetate in congelator.

Cranberry pentru mamele care alăptează: este posibil sau nu?

În mod tradițional, mamele care alăptează sunt recomandate să excludă din dieta alergeni care pot provoca reacții nedorite la copil.

Rețete de băuturi din afine

Cranberries pregătește diverse cocktail-uri (alcoolice și non-alcoolice), precum și lichioruri, lichioruri și tincturi (pentru alcool, vodcă și coniac). Iubitorii vinurilor de casă pot să se laude cu vinul de merișor.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.