^

Exerciții pentru slăbirea picioarelor

, Editorul medical
Ultima examinare: 19.11.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Înainte de a începe exercițiile de scădere în greutate, trebuie să aflați posibilitatea exercitării, prezența contraindicațiilor la sarcina picioarelor.

Problema excesului de greutate corporală la omul modern poate fi numită cea mai relevantă și discutată. În fiecare zi, un număr semnificativ de persoane, indiferent de sex și vârstă, se luptă invizibil cu kilograme suplimentare și centimetri.

Exerciții pentru slăbirea picioarelor

Dorința de a avea o figură ideală este de înțeles - o persoană de succes ar trebui să fie în formă bună și sănătoasă. O figură subțire și un aspect atractiv au fost de mult o parte integrantă a imaginii unei persoane moderne de succes. Fiecare persoană alege pentru sine cum să atingă obiectivele stabilite, dar nu întotdeauna procesul de atingere a obiectivelor garantează rezultatul dorit. Adesea, după numeroase diete și tot felul de exerciții fizice, pierderea în greutate nu are loc, ceea ce duce, în consecință, la perplexitatea celor care doresc să piardă în greutate. De regulă, se pune întrebarea - de ce nu scade greutatea corporală excesivă, deoarece dieta este redusă, sarcina fizică este mărită, ce se întâmplă greșit? Și au nevoie doar de o abordare sistematică și de calculul corect al activității fizice și al caloriilor consumate.

Picioarele subțiri și frumoase - standardul de frumusețe al unui corp feminin, cu siguranță nu pot fi pline și mai ales cu greutate în exces. De multe ori puteți vedea că forma frumoasă a picioarelor strică vițeii disproporționat de plini ai picioarelor și invers, vijelii prea slabi fac ca picioarele să pară potriviri. De la plinătatea sau labilitatea mușchilor vițelului, forma picioarelor depinde, este mai degrabă un efect optic, dar contează. Cum să vă ordonați picioarele și să le faceți atractive?

De regulă, experții limitează stresul fizic asupra picioarelor cu vene varicoase, boli ale sistemului cardiovascular. Restricțiile nu se termină acolo. În prezența bolilor hormonale, a diabetului zaharat, a bolilor infecțioase și în special a bolilor oncologice, este necesar, în primul rând, să se consulte un specialist, este posibil să se încarce fizic picioarele și există un sentiment de astfel de încărcături? Medicina modernă oferă o metodă radicală - chirurgia picioarelor din plastic. Aceasta este o procedură complicată, pe lângă faptul că este destul de costisitoare. În plus, rezultatul nu este întotdeauna impresionant și chiar invers, deoarece chirurgia plastică nu face să scadă relaxarea musculară. Pentru a obține o eficiență ridicată și rezultate durabile, sunt necesare exerciții regulate de scădere în greutate.

Stabilirea unui obiectiv - picioare frumoase și subțiri, trebuie să fiți rezervate maxim cu răbdare și perseverență. Atingerea rezultatului dorit va fi un stimulent în procesul ulterior al perfecțiunii corpului vostru. Toate eforturile și eforturile dvs. Fizice care vizează combaterea excesului de greutate vor fi lipsite de sens dacă rația alimentară are o relație îndepărtată cu o alimentație adecvată. Este necesar să vă revizuiți dieta, să excludeți utilizarea produselor semifabricate, a dulciurilor, a alcoolului, a maionezei și a altor produse sintetice. Un sistem eficient de nutriție fracționată este considerat eficient atunci când alimentele sunt consumate în porții mici pe parcursul zilei, dar pentru cinci până la șase recepții. Este foarte popular în ultima vreme să se separe alimentele, atunci când alimentele cu carbohidrați și proteine sunt folosite separat cu un interval de timp, fără a se amesteca unul cu celălalt. Această metodă are rezultate bune stabile. În orice caz, începerea exercițiilor pentru pierderea în greutate ar trebui combinată cu o nutriție adecvată și un stil de viață sănătos. Pentru a începe cursurile, aveți nevoie de câteva articole de echipament sportiv, și anume un covor mic, pantofi confortabili și o uniformă sportivă și dorința voastră mare de a avea picioare frumoase și subțiri!

Înainte de a începe exercițiile de scădere în greutate, trebuie să determinați timpul de antrenament. Timpul optim pentru exercițiu, specialiștii au determinat intervalele între orele 11.00 și 14.00 și orele 18.00 și 20.00. Se recomandă distribuirea încărcăturii fizice și a exercițiilor pentru pierderea în greutate a picioarelor în mod egal pe parcursul săptămânii, de exemplu, o zi - exercițiu, o zi - restabilire.

Exerciții pentru picioare pentru slăbirea picioarelor

Exercițiile fizice pentru picioarele de scădere în greutate, în ciuda simplității și accesibilității acestora, au o eficiență suficient de mare și vor contribui la atingerea rezultatului dorit într-un timp scurt. De unde incepeti exercitiile de acasa pentru pierderea in greutate? Exercițiile de picior de acasă nu necesită prezența unui echipament sportiv complex, este suficient să existe o platformă de gimnastică și o minge suedeză. De regulă, în astfel de exerciții, greutatea corpului își îndeplinește sarcina. Trebuie avut în vedere că pentru o exercițiu mai eficient este necesar să se efectueze sistematic și fără pauze lungi. Acum ne vom uita la cele mai eficiente exerciții de scădere în greutate.

Primul exercițiu este ghemuit. Începe să-și exercite - cu picioarele depărtate la nivelul umerilor, se aseaza pe inhala, iar șoldurile sunt paralele cu podeaua, ambele mâini, trageți înainte și fese rămân în vigoare. În această poziție, fixați timp de opt secunde și îndreptați-vă spre expirație. Acceptați poziția de pornire și repetați acest exercițiu de șase ori. Astfel de abordări trebuie repetate de trei ori.

Următorul exercițiu va întări mușchii abdominali și presa. Pentru ao face, trebuie să te așezi pe spate, mâinile sunt întinse. Exercitarea începe cu ridicarea simultană a picioarelor și a trunchiului cu mâinile, în timp ce este de dorit să atingi degetele de la mâini cu mâinile. De zece ori sunt necesare pentru a face astfel de ascensiuni. Acest exercițiu se desfășoară încet, coborârea la poziția de plecare ar trebui să fie lentă.

Următorul exercițiu este destul de complicat, dar foarte eficient. Efectuați din poziția inițială a suportului lombar, apoi împingeți picioarele și partea gluteală a corpului dumneavoastră cât mai greu posibil. Procedând astfel, încercați să o faceți cât mai mult posibil. Zece repetări ale unor asemenea ejectări sunt suficiente.

Următorul exercițiu se numește - sărituri, este considerat cel mai bun exercițiu pentru pierderea în greutate. Se pare că acestea sunt niște squaturi obișnuite, dar există un moment special. Pentru a face exercițiul, trebuie să vă ridicați drept, așezându-vă picioarele pe lățimea umerilor și fixându-vă mâinile în spatele capului. Squats face ca de obicei, dar întoarcerea la poziția de plecare face cu salt maxim maxim, în timp ce mâinile ar trebui să fie fixate în spatele capului. După zece repetări, puteți face o scurtă pauză pentru a vă recupera și continuați cu următorul exercițiu.

Apoi, trebuie să faceți exercițiul pentru presă. Pentru a face acest lucru, stai pe podea, nu deviați prea mult înapoi, cu mâinile care trebuie ținute la nivelul pieptului în fața lui. În același timp, ne smulgem picioarele de pe podea și le ținem în greutate. În această poziție, începeți să răsuciți trunchiul spre stânga și spre dreapta. Acest exercițiu trebuie repetat de 15 ori.

Pentru următorul exercițiu, este necesar un scaun slab stabil sau o platformă gimnastică. Așezați scaunul sau platforma în fața dvs. La o distanță de cel mult jumătate de metru. Începe sărind pe un deal, făcând o mătură cu mâinile sus. Este suficient să faci zece astfel de salturi.

Următorul exercițiu este realizat folosind o minge suedeză. Pentru a începe exercițiul, trebuie să vă așezați pe stomac, să vă odihniți coatele pe podea, să țineți bilele suedeze între genunchii îndoiți. Acesta va fi punctul nostru de plecare. Începem să ridicăm picioarele împreună cu mingea în sus, cât mai mare posibil. Sunt de ajuns zece repetari. Acest exercițiu vă ajută să lucrați în mod eficient hamstrings și mușchii feselor.

Pentru următorul exercițiu, aveți nevoie de o minge suedeză. La început stăm într-un accent minț, în același timp avem nevoie să ne aruncăm picioarele pe mingea suedeză. Apoi începeți să derulați mingea sub picioare, ridicând corpul cât mai mult posibil, după ce luăm exercițiul inițial. Este necesar să se efectueze cinci astfel de repetări.

Acasă exercițiu pentru picioarele pierdere în greutate va avea efectul maxim, dacă le efectuați sistematic.

Exerciții de pierdere în greutate efectivă

Mulți cred în mod eronat că exercițiile eficiente pentru pierderea în greutate a picioarelor reprezintă o încărcătură fizică semnificativă. Cu aceasta, puteți argumenta și demonstrați opusul. Dimpotrivă, chiar și dimpotrivă, poate duce la dezvoltarea și creșterea mușchilor, care, de asemenea, nu contribuie la armonizarea picioarelor, ci mai degrabă la creșterea masei musculare a picioarelor. Exerciții eficiente pentru pierderea în greutate a picioarelor - permite, mai presus de toate, creșterea tonusului musculaturii picioarelor și feselor, reducerea acumulării de grăsimi. O abordare cuprinzătoare va obține cel mai eficient rezultat. Deci, să începem să efectuăm exerciții eficiente pentru slăbirea picioarelor.

Primul exercițiu trebuie efectuat în picioare, îndoit de genunchi, nu stați prea adânc, ca și cum ați fi așezat pe un scaun, îndoind genunchii la un unghi de 90 °. În același timp, țineți spatele drept, mâinile pe curea. Astfel de squats sunt efectuate de 25 de ori. Apoi, am complicat exercițiul puțin, completându-l cu o întoarcere în lateral.

Următorul exercițiu se realizează în picioare pe genunchiul stâng, cu genunchiul plasat puțin mai sus de podea, iar trunchiul este poziționat vertical, în timp ce se tensionează mușchii presei abdominale. În această poziție, începem să ridicăm corpul. După cinci urcări, schimbăm poziția - stăm pe genunchiul drept și repetăm urcușurile.

Pentru următorul exercițiu, aveți nevoie de un scaun cu spătar. Deci, stând în spatele scaunului și ținându-se pe spate, piciorul stâng este tras înapoi, ridicându-se și în timp ce îndoa piciorul, călcâiul ar trebui să fie maxim în față. Apoi, coborâm piciorul, dar nu-l puneți pe podea. Asemenea ascensiuni trebuie efectuate de 20 de ori. Facem același lucru și pentru piciorul drept.

Efectuați următorul exercițiu stând pe fese, iar brațele slabe din spate, trăgând piciorul îndreptată, deget de la picior pentru ea, luând călcâiul pe podea și să nu-l atinge, ca și în cazul în care într-o menghină. Asemenea ascensoare sunt executate de 20 ori pentru fiecare picior. Acest exercițiu este suficient de eficient pentru slăbirea picioarelor.

Pentru a efectua următorul exercițiu, trebuie să vă îngenuncheați, să ridicați genunchii îndoiți la genunchi paralel cu podeaua. Alternativ, efectuați ascensoare pentru picioarele stângi și drepte. Muschii feselor ar trebui să fie cât mai strâns posibil pe parcursul acestor ieșiri. Efectuați aceste ascensoare de 15 ori pentru fiecare picior.

Următorul exercițiu este realizat culcat pe spate cu brațe întinse de-a lungul trunchiului. În această poziție efectuăm ascensoare ale picioarelor îndreptate. Este foarte important să ridicați mușchii picioarelor atunci când le ridicați, alternând la partea interioară și exterioară. Efectuați 20 de astfel de ascensiuni. Luați o pauză scurtă pentru a vă recâștiga puterea.

Poziția de pornire a următorului exercițiu este aceeași cu exercițiul anterior. Principiul de execuție este de asemenea ridicarea picioarelor, dar numai picioarele nu sunt coborâte la podea, ci fixate în menghină și continuând următoarea abordare. Realizați 20 de astfel de repetări.

Pentru a obține rezultate bune, efectuați un set de astfel de exerciții, cel puțin de patru ori pe săptămână. Puteți începe cu două abordări într-un antrenament. Pe măsură ce fizicitatea fizică crește, creșteți numărul de abordări la cinci.

trusted-source[1]

Exerciții pentru pierderea rapidă în greutate

Dintr-o varietate de tot felul de complexe și exerciții, puteți identifica exerciții pentru o pierdere rapidă în greutate. Exact astfel de exerciții vom lua în considerare acum. Primul exercițiu este numit "călăreț", ajută în cel mai scurt timp posibil pentru a reduce nivelul de grăsime pe picioare, pe lângă faptul că ajută la întărirea imunității. Pentru a începe exercițiul, începem cu brațele întinse și cu mâinile închise. Picioarele trebuie să aibă o lățime de umăr sau puțin mai mare. Apoi, respirați adânc și exhalați prin gură. În același timp, tragem în stomac și facem o ghemuire în paralel cu podeaua coapsei, mâinile cât mai mult posibil, tragând în sus. În această poziție, rămânem, ținându-ne respirația timp de 5-8 secunde, apoi îndreptați încet și coborâți brațele prin laturi, inhalând lent. Este necesar să efectuați trei astfel de repetări. Refacerea zilnică de trei ori a acestui exercițiu contribuie la pierderea rapidă în greutate a picioarelor și a zonei coapselor.

Următorul exercițiu se desfășoară pe spate. Trageți manual în cruce pe piept. Ridicați picioarele cu șosete îndreptate perpendicular pe podea. În această poziție, țineți apăsat timp de trei până la cinci secunde. Coborâți-vă picioarele, îndoiți-le în genunchi tragându-vă în stomac, apoi îndreptați genunchii și ridicați ușor corpul, rămânând în această poziție timp de câteva secunde. Faceți cinci astfel de repetări.

Pentru următorul exercițiu, trebuie să vă așezați pe stomac și să vă întindeți brațele. Ridicați picioarele îndreptate cât mai mult posibil și țineți apăsat timp de două sau trei secunde, apoi reveniți încet la poziția de pornire. Faceți zece astfel de ascensoare.

Un exercițiu eficient pentru pierderea rapidă în greutate a picioarelor se execută la fața locului. În acest caz, cel mai bine este să alterneze mersul pe jos cu alergarea, crescând treptat și scăzând ritmul. Rulați pe loc zilnic timp de zece minute.

Următorul exercițiu se desfășoară culcat pe spate și se conectează picioarele unul cu celălalt. Cu un ritm lent, reduceți și dilueazăți genunchii, dar nu mișcați picioarele. Realizați 30 de astfel de repetări.

Trebuie avut în vedere faptul că picioarele frumoase ar fi trebuit să strângă mușchii în interiorul și în exteriorul coapsei și vițeilor. Apoi, vom lua în considerare exerciții pentru pierderea rapidă în greutate a picioarelor cu o funie. Jumping cu o frânghie se referă la cardio, prin care puteți reduce semnificativ nivelul de grăsime. Jumping activ cu o frânghie ajută la întărirea aparatului respirator și lupta eficient împotriva dușmanului principal al fetelor și femeilor - celulita. Dar sarcina noastră principală este pierderea rapidă în greutate a picioarelor. Coarda de ștergere este un instrument excelent pentru atingerea rapidă a acestui obiectiv. Jumping pe frânghie ar trebui să înceapă cu exerciții de până la cinci minute, apoi să crească treptat durata, complicând tehnica exercițiului. Când respirația începe să piardă în greutate, încercați să sari de la un picior la altul. Jumpingul cu o frânghie de sărituri trebuie executat, apăsând mâinile spre corp, în timp ce rotiți numai cu mâinile. Spatele trebuie să fie drept. Săriți cu o frânghie în pantofi confortabili. Complicarea tehnicii de sărituri cu o frânghie de sărituri poate fi făcută sărind pe unul dintre picioare, sărind dintr-o parte în alta, derulând frânghia în direcția opusă.

Exercițiile pentru pierderea rapidă în greutate ajută la obținerea efectului dorit, dar un rezultat constant este obținut prin activitatea fizică regulată.

Exerciții pentru pierderea în greutate pentru săptămână

Mulți oameni sunt interesați de întrebare, ce exerciții pentru pierderea în greutate pentru săptămâna va fi cea mai eficientă? Un rezultat bun poate fi obținut în aproximativ o săptămână de exerciții simple. Deci, veți avea nevoie de o mare dorință și de un maxim de răbdare. Cel mai eficient exercițiu pentru pierderea picioarelor în greutate este considerat ghemuit. Execuția zilnică de squats garantează rezultatul dorit în doar o săptămână! Este necesar să se efectueze în mod corect ghemuirea - în timpul exercițiului, nu ridicați picioarele de pe podea și întindeți brațele la nivelul pieptului în fața dvs. Începeți cu patruzeci de squats într-o singură abordare, de trei ori pe zi. Cu fiecare zi următoare, creșteți numărul de squaturi de zece ori. În a șaptea zi, numărul de scaune pentru o abordare va fi de o sută de situații. La inhalare, ghemuit și la expirație se ridică - această tehnică va ajuta la maximizarea efectului.

Pentru următorul exercițiu, aveți nevoie de un scaun cu spătar sau alt suport stabil, de exemplu, marginea mesei. Deci, înclinându-vă pe spatele scaunului, porniți-l pe mahi cu piciorul stâng în lateral cu aproximativ 90 de grade față de podea. Apoi schimbați partea și efectuați oscilațiile pentru celălalt picior. Efectuați 20 de săbii cu picioarele stângi și drepte. Acest mahi întărește mușchii șoldurilor din interior. Dacă schimbați ușor poziția corpului în raport cu scaunul, și anume să vă confruntați cu spatele scaunului, puteți efectua muștele cu picioarele înapoi, alternativ cu picioarele stângi și drepte. Destul va fi de 20 mahov fiecare picior.

Următorul exercițiu va strânge mușchii coapsei. Întinzându-vă pe spate, ridicați picioarele, îndoind-le în poală. Începeți mișcările circulare cu picioarele îndoite, ca și cum ați imita o plimbare cu bicicleta. Continuați acest exercițiu timp de aproximativ cinci minute. Apoi, odihniți puțin și urmați încă o abordare.

Consolidarea mușchilor coapsei interioare contribuie la următorul exercițiu. Întinzându-vă pe spate, ridicați picioarele într-un unghi drept, față de podea. Împingeți picioarele în afară și le aduceți înapoi ca foarfecele. Unghiul dintre picioare trebuie să fie aproximativ 45 °. Efectuați o sută de astfel de muște cu picioarele. Două abordări sunt suficiente pe zi. Astfel de încrucișări cu picioare contribuie de asemenea la întărirea mușchilor abdominali. Când faceți acest exercițiu, puteți modifica unghiul dintre picioare.

Următorul exercițiu este realizat în picioare cu spatele la perete. Apăsând ferm pe perete, începeți să coborâți, ca și cum ați fi așezat pe un scaun, continuați să coborâți peretele până în momentul în care șoldurile dvs. Vor fi paralele cu podeaua. În această poziție, fixați câteva minute, aproximativ două până la trei minute. Luați o pauză de zece minute și repetați exercițiul de două ori.

Pentru a obține efectul maxim, exercițiile de scădere în greutate pentru săptămână trebuie efectuate zilnic și repetate pe parcursul zilei pentru mai multe abordări. Un rezultat bun este garantat de utilizarea alimentelor dietetice și limitarea consumului de făină și produse de cofetărie.

Exerciții pentru scăderea în greutate a vițeilor

Schimbarea formei picioarelor de vițel este un proces destul de complicat și consumator de timp, care necesită timp considerabil. Cu toate acestea, în ciuda acestor convenții, efectuarea exercițiilor pentru pierderea în greutate a vițeilor, acest proces va fi mai puțin obositor, iar rezultatul este destul de realizabil. Exercițiile pentru pierderea în greutate a vițeilor depind de rezultatul final, obiectivul pe care l-ați stabilit pentru dvs. Dacă scopul tău este un vițel frumos umflat de picioare atletice, atunci trebuie să faci exerciții care ajută la întărirea mușchilor picioarelor de vițel. Pentru a arde excesul de grăsime din mușchii vițelului, este necesar să efectuați antrenamente cardio și un set corespunzător de exerciții în combinație cu alimentația dietei. Exercițiile speciale pentru a menține tonul muscular al vițelului, vor contribui la buna formă a picioarelor. Deci, ne îndreptăm spre exercițiile pentru scăderea în greutate a vițeilor.

Primul exercițiu este efectuat în picioare, cu picioarele plasate pe lățimea umerilor. În mâini, luați o gantere. Începeți încet să urcați pe degetele de la picioare, blocați în această poziție timp de câteva secunde și trecură ușor în poziția de plecare. Executați astfel de lifturi de 20 de ori. Luați o scurtă pauză și repetați încă o abordare.

Următorul exercițiu asupra tehnicii de execuție repetă cel precedent, numai în momentul revenirii lente la poziția de plecare, nu atingeți tocurile podelei. Va fi suficient să efectuați 20 de astfel de ascensoare.

Pentru următorul exercițiu, veți avea nevoie de o platformă pentru gimnastică și gantere. Stați pe marginea sală de gimnastică cu gantere în mână, cu călcâiele ar trebui să treacă peste marginea platformei, ca și cum ar fi să stea. Coborâți încet călcâiele spre podea, dar nu atingeți podeaua. În detrimentul de ori - ridica pe degetele de la picioare, în detrimentul a două - încet picătură. Faceți exercițiul cât mai lent posibil. Faceți patruzeci de repetări ale exercițiului în patru abordări.

Exercițiul următor este efectuat pe scaun sau pe fitball, plasând picioarele la un unghi de 90 de grade, iar șoldurile sunt paralele cu podeaua. În mâini, luați gantere și puneți-le pe genunchi. În detrimentul vremurilor - ridicați tocurile de pe podea și rotiți ușor piciorul pe deget, ridicând genunchii. În detrimentul celor doi - călăriți mai jos. Acest exercițiu se desfășoară încet și calm, liniștit, fără să-i bați. Ridicați genunchii cât mai mult posibil. Un ciclu de exerciții constă din patru seturi de 50 de repetări.

Următorul exercițiu se desfășoară pe un scaun. Puneți picioarele la lățimea umerilor. Puneți-vă mâinile pe talie și dacă folosiți gantere, apoi pe șolduri. Încet încet crește pe degetele de la picioare. În această poziție, rupeți alternativ tocurile de pe podea de 20 de ori fiecare picior. Apoi, în aceeași poziție, rupeți ambele tocuri de pe podea. Exercițiu încet și fără probleme. Realizați patruzeci de astfel de repetări.

Pentru cel mai bun rezultat posibil, exercițiile pentru pierderea în greutate a vițeilor ar trebui să fie efectuate fără probleme și încet, ceea ce va promova o bună efort fizic asupra mușchilor.

Exerciții complexe pentru picioarele de scădere în greutate

Efectuând un set de exerciții pentru scăderea în greutate a picioarelor, tensionăm mușchii vițelului, mărind astfel rezervele energetice ale corpului nostru. În acest caz, corpul începe să împartă depozitele de grăsimi, țesutul cel mai consumator de energie al corpului nostru. Pentru a obține efectul maxim al complexului de exerciții pentru pierderea în greutate a picioarelor trebuie să urmați reguli simple. Împărțirea grăsimii în organism începe la 30 de minute după începerea antrenamentului. Prin urmare, durata de formare efectivă ar trebui să fie de cel puțin 30 de minute. Pentru un rezultat bun, trebuie să excludeți din alimentație alimente prea grase, făină și produse de cofetărie, dar nu utilizați diete stricte. Formarea ar trebui să aibă un program sistematic, de trei până la patru ori pe săptămână, cel puțin 30 de minute de fiecare dată. Între antrenament, să refacem corpul, nu supraîncărcați mușchii cu efort fizic. Aplicând un set de exerciții pentru pierderea în greutate a picioarelor, nu conta pe un rezultat instant, cât mai mult posibil, rezervat pentru răbdare.

Tehnica de a efectua un set de exerciții pentru pierderea picioarelor în greutate este reprezentată de astfel de exerciții. Primul exercițiu este efectuat culcat pe spate cu brațe întinse de-a lungul trunchiului. Ține-ți picioarele împreună. Piciorul stâng ușor îndoit ridică, iar șoseaua se trage spre tine. Reveniți la poziția de plecare și faceți aceeași creștere cu piciorul drept. Este necesar să se efectueze treizeci de repetări pentru fiecare picior. Pentru cel mai bun rezultat, efectuați exercițiul într-un ritm lent.

Următorul exercițiu este realizat culcat pe spate cu brațe întinse de-a lungul trunchiului. Îndoiți piciorul drept în genunchi cât mai sus cu trunchiul și reveniți la poziția sa inițială. Faceți același lucru și cu piciorul stâng. Efectuați 20 de ascensoare cu fiecare picior.

Pentru a efectua următorul exercițiu, trebuie să vă așezați pe stomac, odihnindu-vă coatele îndoite pe podea. Bazându-se pe cotul drept, ridicați trunchiul, în timp ce brațul stâng este tras în față, împreună cu ridicarea simultană a piciorului stâng, duceți-l spre stânga. Repetați același lucru cu piciorul drept. Efectuați 20 de astfel de ascensiuni.

Pentru a efectua următorul exercițiu, aveți nevoie de sprijin sau scaun. Înclinându-vă pe un scaun, ridicați lent, la rândul său, picioarele din dreapta și din stânga în unghi drept. Faceți 20 de ascensoare cu fiecare picior.

Următorul exercițiu trebuie făcut în picioare cu mâinile sus, picioarele ar trebui să fie pe lățimea umerilor. Dezactivați piciorul stâng, faceți o înclinare înainte și în stânga, în timp ce este de dorit să atingeți mâna la picioarele piciorului stâng și apoi să reveniți la poziția de pornire. Faceți același lucru și cu piciorul drept. Este suficient să efectuați 20 de pante pentru fiecare picior.

Realizând un astfel de complex de exerciții pentru slăbirea picioarelor de patru ori pe săptămână timp de 30 de minute, vă este garantat un rezultat bun.

Exerciții de ballerină pentru picioarele de scădere în greutate

Prin natura activităților lor, balerinele și dansatorii monitorizează atent greutatea lor. Pentru a facilita și a controla acest proces vă va ajuta să exersați dansatori de balet pentru picioarele de scădere în greutate. Exercitarea zilnică a acestor exerciții trebuie efectuată pe stomacul gol, înainte de micul dejun sau de două până la trei ore după masă. Unele exerciții de dansatoare de balet pentru picioarele de slăbire sunt realizate cu o frânghie, prin urmare este necesar să le cumpărați în avans. Un detaliu necesar pentru exerciții este un sutien sportiv, deoarece vor fi executate sare cu o coardă de sărituri.

Deci, exercițiile de dansatoare de balet pentru pierderea în greutate încep cu salturi cu o frânghie pe două picioare timp de trei minute. Teren pe picior plin, atunci când aterizați pe șosete, mușchii tensionate, dar picioarele nu pierde in greutate. Următoarele două minute continuă sări coarda, alternând expunerea picioarelor înainte. Următoarele trei minute, efectuați saltul cu o funie, alternând aterizarea pe picioarele stângi și drepte. După aceasta, faceți o pauză scurtă. Următorul exercițiu se efectuează în poziție verticală, în picioare, începe să se îndoaie, îndoaie genunchii la un unghi de 90 °, în timp ce spatele rămâne drept. Faceți trei seturi de câte 15 repetări fiecare. Următorul exercițiu repetă complet cu cel precedent, cu excepția poziției inițiale în care doriți să puneți tocurile împreună și să împrăștiați ciorapii pe lateral. În această poziție, efectuați trei seturi de 15 repetări de squate.

Exercițiile de ballerină pentru picioarele de scădere în greutate nu vor dura mult timp. Dacă forma fizică este departe de a fi ideală, atunci în timpul primelor ore, poate să apară o accelerare a bătăilor inimii, o accelerare a pulsului. În cazul senzațiilor neplăcute, este necesar să nu mai exersați și în viitor sarcina fizică să nu fie mare, în funcție de capacitățile dumneavoastră. În cazul exercițiilor de bunăstare, dansatorii de balet se pot efectua de două ori pe zi, dimineața și seara.

Exerciții pentru slăbirea picioarelor bărbaților

Picioarele bărbaților, deoarece nu sună ciudat, sunt cele mai predispuse la plinătatea corpului. Pentru a vă face picioarele frumoase și potrivite, trebuie să lucrați cu toate grupele musculare ale corpului. Principalele componente ale succesului dvs. Sunt o mare dorință și o regularitate a exercițiilor. Pentru a obține rezultate bune, nu săriți instruirea. Exercițiile pentru picioarele de slăbire ale bărbaților sunt cel mai bine efectuate dimineața înainte de micul dejun pe stomacul gol. Distribuiți sarcina fizică proporțional cu ziua, lăsând timp pentru a restabili forțele extinse. Deci, exercițiile pentru slăbirea picioarelor oamenilor sunt un complex simplu, a cărui împlinire este în puterea tuturor celor care doresc.

Primul exercițiu este efectuat sub formă de squats. Stați în picioare, întindeți-vă brațele și stați jos, îndoind genunchii până la un unghi de 90 °. Fixați în această poziție timp de opt secunde. Când faci squat, respirația are o importanță deosebită. La expirație, faceți ghemuire și, la inhalare, efectuați ridicarea în poziția de plecare. Muschii pelvieni, în timpul exercițiilor, trebuie să fie tensionați. În timpul ghemuiturii, șoldurile ar trebui să fie paralele cu podeaua, pelvisul fiind retras maxim. Faceți zece astfel de situații și faceți o scurtă pauză. În ciuda simplității acestui exercițiu, efectul său este semnificativ, deoarece veți lucra prin toate grupurile musculare majore. Puteți mări încărcătura dacă luați dumbbells în mâinile tale.

Următorul exercițiu se efectuează în aceeași poziție inițială cu cea precedentă. În picioare, cu brațele întinse la nivelul pieptului, ridicați piciorul drept cât mai mult posibil pentru al face paralel cu podeaua. Sock piciorul în măsura posibilului. Faceți zece astfel de ascensoare cu fiecare picior pe rând.

Următorul exercițiu se face sub formă de squaturi, doar trebuie să vă așezați pe un picior. În acest caz, puteți sprijini celălalt picior cu mâna. Squats ar trebui să fie efectuate pe expirație, reveni la poziția de plecare prin inhalare.

Următorul exercițiu este întinderea mușchilor picioarelor. Pentru a face acest lucru, stați pe un picior și blocați în această poziție timp de opt secunde. Muschii din zona inghinala trebuie sa fie cat mai strans posibil. Faceți aceste plângeri de cinci ori, alternativ cu fiecare picior. Acest exercițiu este simplu, dar foarte eficient.

Trecem la salturi cu o frânghie de săritură. În primul rând, faceți o sută de coarde de sărituri. Dacă acest lucru este dificil pentru dvs., limitați-vă la 50 de salturi. În săptămâna viitoare, măriți numărul de salturi de 10 ori pe zi. Astfel, puteți efectua treptat 200 de salturi cu o frânghie la un moment dat.

Efectuând astfel de exerciții simple pentru slăbirea picioarelor oamenilor, după o lună de practică regulată, puteți observa rezultate bune.

trusted-source[2]

Ușor exerciții de pierdere în greutate

Ușor de exerciții pentru picioarele pierdere în greutate va fi foarte util, pentru că până la primăvară este foarte puțin. Este greu de crezut, dar mersul obișnuit rapid este recunoscut ca cel mai eficient exercițiu pentru slăbirea picioarelor. Dacă obiectivul dvs. Este de a vă face picioarele subțiri și atractive, nu ratați ocazia de a merge din nou și nu utilizați ascensorul. Zilnic mersul energetic, cel puțin o jumătate de oră, va reduce semnificativ nivelul țesutului adipos. În plus, mușchii sunt saturați cu oxigen, sistemul cardiovascular al organismului și organele respiratorii sunt instruiți.

Jumping cope se referă la exerciții cardio și au un efect bun. Efectuați 100 de salturi cu un coardă de două ori pe zi. Dacă aceasta este o încărcare prea mare, începeți cu un număr minim de salturi, crescând treptat sarcina.

Următorul exercițiu este efectuat în picioare, trăgând stomacul și întinzându-vă brațele la nivelul pieptului. În această poziție de pornire, începeți să stați în picioare. Efectuați 50-60 suculente viguroase. Muschii din spate, abdomen și fese trebuie să fie cât mai strâns posibil. O mică odihnă și efectuați imediat o sută de coarde de sărituri. Apoi, faceți 30 de lunges alternativ la stânga și la piciorul drept. La încheierea acestui set, efectuați 50 de lifturi de presă așezate pe podea. Când efectuați aceste exerciții, luați în considerare gradul de fitness fizic. Treptat, puteți crește numărul de abordări și repetiții.

Ușor de exerciții de pierdere în greutate pot fi efectuate cu gantere. Poziția de pornire este în picioare în picioare, degetele picioarelor sunt divorțate în direcții diferite, picioarele sunt lățime de umăr. Mâinile cu gantere sunt coborâte de-a lungul portbagajului, mușchii din spate sunt cât se poate de strânși. Inspirați, așezați-vă, îndoiți genunchii paralel cu podeaua, rămâneți în această poziție timp de șapte secunde. Apoi expediați înapoi la poziția de plecare. Faceți 30 de repetări ale celor trei abordări. Dacă forma fizică permite, puteți folosi o bară mică în loc de o gantere, efectul va fi maxim.

Pentru un efect rapid, puteți să vă diversificați exercițiile pentru a vă slăbi picioarele cu diferite sarcini aerobice. Poate fi înot, dans de sport, alergând.

Următorul exercițiu ușor de scădere a greutății picioarelor poate fi numit cel mai ușor. Poziția de plecare - stând dreaptă, puneți picioarele pe lățimea umerilor. Îndoiți genunchii, păstrați-vă spatele drept și începeți ghemuit, ținându-vă călcâiele pe podea. Fixați această poziție a corpului timp de cinci secunde. Repetați de 20 de ori astfel de squats.

Exercițiul următor ar trebui să fie așezat pe un scaun, apăsând spatele strâns pe spatele scaunului. Mâini Efectuați 20 de ascensoare, faceți o scurtă pauză și repetați încă două seturi de 20 de repetări. Puteți efectua astfel de ascensoare situate pe spate. În acest caz, plasați-vă mâinile de-a lungul trunchiului. Din această poziție inițială, este posibil să se efectueze mișcări circulare care imită ciclismul și mahi imită mișcarea foarfecelor. Este de dorit să efectuați astfel de exerciții într-un ritm lent pentru un minut.

Din toate exercițiile propuse, selectați cele mai potrivite pentru a face sau a vă place. În viitor, va fi nevoie să schimbați ușor ritmul obișnuit și să adăugați elemente noi. Efectuarea unor astfel de exerciții simple și ușoare pentru pierderea în greutate a picioarelor vă va ajuta să obțineți rezultate bune!

trusted-source[3]

Exercițiu cu bicicleta pentru picioarele de slăbire

Exercitiile cu bicicleta pentru picioarele de slabire sunt cea mai buna optiune pentru cei care doresc sa piarda in greutate. Ciclismul a devenit o modalitate excelentă de petrecere a timpului liber, cu excepția faptului că avantajele unor astfel de călătorii sunt evidente: mușchiul în ton, greutatea este stabilă. Mersul pe bicicletă este una dintre cele mai populare cursuri aerodinamice. O astfel de pregătire este recomandată la orice vârstă și absolut totul. Aceasta poate fi o bicicletă de exerciții și o bicicletă în forma sa originală. Exersarea exercițiilor cu bicicleta pentru slăbirea picioarelor, arderea grăsimilor în organism are loc la aproximativ 40 de minute de la începutul unei sarcini intense. Mersul pe bicicletă contribuie în mod activ la dezvoltarea elasticității musculare, ceea ce ajută la construirea unei figuri subțiri în general și a picioarelor în cazul nostru. În plus, sistemul cardiovascular și respirator își mărește în mod activ rezistența. Dacă antrenamentul fizic este sub medie, atunci cea mai potrivită opțiune va fi o antrenament zilnic de jumătate de oră pe bicicleta staționară. În viitor, când forma fizică este îmbunătățită semnificativ, puteți crește durata încărcării la o oră. După primul antrenament, începătorii pot prezenta o presiune crescută, o frecvență cardiacă crescută, dureri ale mușchilor. Pentru a preveni astfel de simptome, puteți reduce timpul de antrenament împărțind bicicleta de exerciții de două ori pe zi.

O condiție prealabilă este o restricție în utilizarea alimentelor cu o oră înainte de antrenament și o oră după antrenament pe o bicicletă. Utilizarea apei în timpul exercițiilor trebuie minimizată.

Clasele pe bicicleta staționară sunt însoțite de o transpirație profundă, este absolut normal. Prin urmare, pentru exerciții, alegeți îmbrăcăminte din țesături naturale sau o formă specială pentru bicicliști. Dacă condițiile climatice și meteorologice vă permit să efectuați plimbări cu bicicleta în aer proaspăt, atunci, bineînțeles, ce poate fi mai bine excursii cu bicicleta în parc sau în pădure. Bicicleta de exerciții vă va permite să vă instruiți în orice moment al anului, indiferent de condițiile meteorologice. Recent, situația ecologică din orașele moderne este destul de complexă, astfel încât problema utilității ciclismului în oraș devine controversată. O plimbare zilnică de o jumătate de oră pe o bicicletă de exerciții sau o bicicletă vă permite să ardeți aproximativ 2500 de calorii, ceea ce înseamnă aproape 250 de grame de grăsime. În plus, ciclismul și exercițiile pe o bicicletă staționară măresc în mod semnificativ rezistența generală a corpului. Excursiile cu bicicleta permit îmbunătățirea activității sistemului respirator, o sarcină constantă pe plămâni crește volumul acestora, vă permite să saturați corpul cu oxigen. O bicicletă este un remediu excelent pentru depresie și stres, vă permite să scăpați de problemele de zi cu zi.

Exercițiul cu bicicleta pentru picioarele de slăbire poate fi efectuat atât pe bicicletă, cât și pe bicicletă, alegerea ta este a ta! Iar rezultatul depinde de dorința și obiectivele tale. Cursuri de succes pentru tine!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.