^

Exerciții pentru coapsele de slăbire

, Editorul medical
Ultima examinare: 16.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Exercițiile pentru pierderea în greutate a șoldurilor sunt capabile într-un timp scurt pentru a aduce picioarele în ordine. La urma urmei, nu fiecare fetiță se poate lauda cu perfecțiunea acestei părți a corpului.

Exercițiile eficiente sunt capabile să arate rezultate bune după o săptămână de antrenament regulat. Deci, trebuie doar să încercați.

Exerciții de pierdere în greutate efectivă pentru șolduri

Deci, exerciții de pierdere în greutate efectivă pentru coapse ar trebui să fie efectuate pe o bază de zi cu zi, astfel încât rezultatul este foarte vizibil. În poziție verticală, ar trebui să trageți piciorul drept înainte și să îl îndoiți în genunchi. În același timp, piciorul stâng se sprijină cu degetul mare, spatele este uniform, mâinile sunt pe talie. În această poziție, este necesar să stai în jur de 10 ori. Și toate acestea se fac încet. După aceasta, picioarele se schimbă și exercițiile se repetă. Este important să faceți acest lucru în mod corect și nu încercați să o faceți rapid.

Următorul exercițiu necesită un mijloc improvizat, care poate fi înclinat. În acest caz, un scaun este perfect. Este necesar să vă așezați pe genunchi și să prindeți scaunul. După aceasta, piciorul drept este retras lateral și returnat în poziția inițială. Această procedură se repetă de 10 ori. Apoi, picioarele trebuie schimbate și repetați procedura.

Următorul exercițiu este să-l puneți pe podea. Picioarele și coatele trebuie să fie îndoite și astfel să se sprijine pe podea. Esența acestui exercițiu este de a pune un picior în spatele tău. Este necesară repetarea acestei proceduri de 10 ori pe picior. Dacă efectuați aceste exerciții pentru pierderea în greutate a șoldurilor zilnic, atunci primele rezultate vor apărea într-un timp destul de scurt.

trusted-source[1]

Exerciții pentru slăbirea șoldurilor interne

Ce exerciții pentru pierderea în greutate a coapsei interne sunt cele mai eficiente? Deci, primul dintre ele se desfășoară în poziție verticală. Este necesar să se răspândească picioarele cu tocurile unul de celălalt la o distanță destul de mare. Toate acestea se fac astfel încât să se obțină o linie, în timp ce mâinile sunt pe centură. Fiind în această poziție, trebuie să faceți șezuturi. Și trebuie să fie realizate astfel încât genunchiul să nu depășească linia degetelor. Această acțiune este repetată de 20 de ori în 3 seturi.

Pentru a efectua un alt exercițiu, trebuie să-l coborâți pe podea și să stați pe partea sa. În acest caz, spatele și picioarele rămân plate. În această poziție, ar trebui să vă ridicați piciorul încet, fără să îl îndoiți. Acest exercițiu se repetă de 20 de ori în 3 seturi pentru fiecare picior. Apoi, trebuie să vă așezați pe cealaltă parte și să repetați același lucru.

În fine, unul dintre cele mai eficiente exerciții completează întregul complex mare. Este necesar să stați pe spate, picioarele împreună, talia dvs. Este apăsată pe podea. În această poziție, ridicați încet picioarele la un unghi de 90 de grade. După aceasta, acestea trebuie diluate la distanța maximă. Numai merită considerat că șosetele ar trebui să vizeze singure. Esența exercițiului este de a ridica picioarele și de a le aduce împreună. Repetați aceste exerciții pentru pierderea în greutate a șoldurilor de 25 de ori în 3 seturi.

Exerciții complexe pentru șolduri de scădere în greutate

Pentru a obține un anumit rezultat, trebuie să efectuați un set de exerciții pentru scăderea în greutate a șoldurilor. De regulă, acesta include mai multe exerciții de bază, datorită cărora este posibil să obțineți picioarele viselor într-un timp scurt.

  • Primul exercițiu

Este necesar să vă luați o poziție de plecare, să puneți piciorul drept înainte, să vă puneți mâinile pe talie. Acum se fac lebede lent. Se recomandă să stați puțin timp de 3-5 secunde în timpul acestei acțiuni. S-au așezat, au ținut puțin și au revenit la poziția inițială. Pentru fiecare picior, se realizează 10-15 situații în aceeași abordare. În mod natural, în timp, sarcina crește semnificativ și se adaugă numărul de abordări.

  • Al doilea exercițiu

Este necesar să se întindă pe spate, pe mâini să se așeze de-a lungul corpului. În această poziție, ar trebui să ridicați picioarele alternativ și să le coborâți ușor. Puteți efectua acest exercițiu pentru fiecare picior separat, este permis în întregime acest lucru unul câte unul. Numărul de ridicări este de 20-25. În primul rând, o singură abordare este suficientă, atunci încărcătura încet și ușor crește.

  • Al treilea exercițiu final

Este necesar să se întindă pe podea, pe mâini să se așeze de-a lungul corpului și din această poziție să ridice simultan două picioare, astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade. Există două variații ale acestui exercițiu. Fie picioarele se ridică și rămân în această stare timp de 5-10 secunde, fie că se duc înapoi și revin la starea "suspendată". " Este important să faceți acest lucru de 25-30 de ori într-o abordare. Astfel de exerciții pentru scăderea în greutate a șoldurilor sunt mai eficiente.

Exerciții pentru coapsele rapide pentru slăbire

Știți cele mai eficiente și mai simple exerciții pentru pierderea rapidă în greutate a șoldurilor? De fapt, puteți efectua orice exerciții care sunt doar cunoscute. Acest lucru poate fi chiar picioarele mahi trivial, care nu pot aduce un rezultat rău.

  • Picioarele lui Makhi

Este necesar să deveniți în poziția de plecare, mâinile să părăsească centura. Picioarele sunt executate atât în față, cât și în lateral. Cum se face, numai persoana decide. Firește, mai eficiente sunt mahi-ul în mână. Principalul lucru nu este acela de a face mișcări prea subtile. Se recomandă efectuarea exercițiilor pentru fiecare picior de 25-30 de ori.

  • plãmîni

În timp ce sunteți în poziția inițială, ar trebui să efectuați atacuri, pentru fiecare picior la rândul său. Pentru o mai mare eficiență, merită să rămâi în această stare și să numărați timp de 5-10 secunde, după care revine la poziția inițială. Se recomandă repetarea acestui exercițiu de 20-25 de ori într-o singură abordare, în timp ce sarcina crește.

  • 90 de grade

Trebuie să te așezi pe spate și să ridici două picioare în același timp. În această poziție, se recomandă să rămâneți timp de 5-10 secunde, apoi reveniți la cel original. În timp, picioarele vor trebui să fie ținute timp de aproximativ un minut sau mai mult. Dar toate acestea se realizează printr-o pregătire constantă. Exercițiile pentru coapsele de slăbire sunt eficiente numai dacă sunt efectuate în mod regulat.

Cele mai bune exerciții de scădere în greutate pentru șolduri

Puțini oameni se gândesc la faptul că cele mai bune exerciții de scădere în greutate pentru șolduri sunt foarte simple. Deci, chiar și leșini vin să ajute. Principalul lucru este să le îndepliniți în mod corect.

  • genuflexiuni

Este important să faceți acest exercițiu corect. În timpul ghemuiturii, tocurile nu ar trebui să iasă de pe podea. Este necesar să "stai jos" profund. În acest caz, numărul de squaturi practic nu contează. Este important să alterneți încărcăturile și să le vopsiți pe zi. Deci, pentru inceput, acest lucru poate fi de 50 de sit-up-uri, apoi de 100, din nou 50 si 100. Dupa aceea, numarul creste 100 si 150, atunci totul se repeta de la 50 la 150 si asa mai departe incremental.

  • bicicletă

Exercițiul cel mai simplu, dar eficient. Este necesar să stați pe spate, picioarele să se ridice și să se îndoaie la genunchi. Ce trebuie să faceți în continuare ușor de înțeles de la numele în sine, trebuie să răsuciți pedalele "ficționale". E simplu. Puteți face exercițiul cât doriți, până când vă veți plictisi, dar nu exagerați.

  • Picioare laterale cu picioarele

Ne așezăm în poziția de plecare de pe margine și trunchiem picioarele. Doar nu faceți prea multe mișcări bruște aici. După aceea, răsturnați cealaltă parte și repetați procedura. Astfel de exerciții pentru coapsele de slăbire nu sunt doar simple, ci și eficiente.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.