^
A
A
A

Petting (non-contabil)

 
, Editorul medical
Ultima examinare: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Zonele erogene sunt utilizate pe scară largă nu numai în viața sexuală normală, ci și în hrănirea animalelor. Sub stricăciune este obișnuit să înțelegi tot felul de mângâieri afectuoase, provocând o excitare bruscă și uneori conducând ambii parteneri sau unul dintre ei la orgasm. Pettingul este folosit de femei pentru a se proteja de sarcinile nedorite și, în unele cazuri, de fecioarele, din diverse motive, care nu doresc deflorarea.

Prin gradul de mângâiere, se disting lumina, adâncimea și adâncimea de mângâiere. La o suprafață ușoară de mângâiere, puteți include orice flirt, cochet, îmbrățișări, sărutări, iritarea glandelor mamare. Deep petting deja include contacte cu organele sexuale.

Potrivit lui GS Vasilchenko, sub "petting" se înțelege intenționarea deliberată a orgasmului prin excitarea artificială a unor zone erogene în condițiile contactului sexual bilateral, care exclude contactul direct al organelor genitale. Umflarea superficială excită brusc și nu aduce întotdeauna orgasm. GS Vasilchenko a atribuit această poziție nu pentru mângâiere, ci pentru frustrare (frustrare - înșelăciune, eșec), dar, la urma urmei, hrănirea adâncă nu se termină întotdeauna în orgasm. În ciuda dorinței unui partener de a obține un orgasm, cazul este, de asemenea, limitat de frustrare, dar de aici toate manipulările nu încetează să mai fie adânci.

Petting este în prezent pe scară largă în acele țări în care statutul este foarte mult apreciat virginitatea anatomică a unei tinere fete, chiar dacă este corupt. Tehnica zoologică în rândul tinerilor americani sunt următoarele forme: sarut superficiale, sarut limba profundă, iritație în piept, saruta si suge sfarcurile, stimularea manuală a organelor genitale feminine, stimularea manuală a organelor genitale masculine, contactul oral cu organele genitale feminine, contactul oral cu organele genitale masculine, pe cale orală față-verso genital (atât cunnilingus și Minette), cunoscut sub numele de "amour Croise", iubirea franceză, și "69".

Ultima fază a mângâierii - un coitus superficial cu o fecioară fără defilare - GS Vasilchenko exclude de la mâncare, făcând referire la așa-numitul coitus vestibular.

În studiul oamenilor de știință, 77% dintre respondenți au raportat că au recurs la hărțuire, dintre care 19% până la adâncime, iar în opinia lui DN Zheltakov, au existat 24,7% din aceste poludevii.

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.