^

De ce are loc incompatibilitatea sexuală?

, Editorul medical
Ultima examinare: 17.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Incompatibilitatea sexuală este a doua cauză de dezintegrare. În primul rând - incompatibilitate emoțională completă. De ce există neînțelegeri sexuale și ce să faceți cu ele?

Ce este incompatibilitatea sexuală?

Oamenii de știință încă se întreabă dacă există, de fapt, o incompatibilitate sexuală sau este pur și simplu rezultatul analfabetismului într-un mod sexual și emoțional. Adevărata incompatibilitate sexuală a medicilor consideră abateri evidente de la normă, de exemplu impotență sau frigiditate, care pot apărea numai în 2% din cazuri.

Experții în domeniul sexologiei consideră că, în forma sa pură, incompatibilitatea biologică este extrem de rară între pereche. În 80% din cazuri, cauza este contracționată și se poate (nu spune, ceea ce este ușor), dar se elimină. Este suficient doar să devii mai luminat în domeniul relațiilor sexuale. Există o mulțime de moduri: literatură specială, comunicare cu un doctor-medic terapeut, surse de internet.

Cauzele incompatibilității biologice

Potrivit perechii, aceasta poate fi:

  • Temperamente diferite
  • Mod diferit de zi
  • Concept diferit de sex
  • Diferite bioritme

Aceste motive, în majoritatea cazurilor, nu sunt sub pământ, potrivit multor sexologi. De la bun început, aceste conflicte ar putea fi dăunătoare dacă un bărbat și o femeie știau mai mult despre ei înșiși într-un mod sexual (să nu mai menționăm partenerii). Dar, în practică, adesea se întâmplă ca incompatibilitatea artificială biologică să fie umflată la proporții incredibile, iar apoi este necesară corectarea relațiilor care s-au încălzit din cauza insultelor, insultelor și neîncrederea reciprocă. Ancheta devine un obstacol mai mare în relație decât cauza.

Prin urmare, cu cât mai devreme un cuplu primește o consultare a sexologului, cu atât mai repede își pot stabili relațiile - atât sexuale cât și psihologice. Cuplul ar trebui să vină la recepție împreună, sunt de asemenea posibile consultări individuale. Cel mai bun ajutor pentru un sexolog este cu tehnici combinate, atunci când sesiunile individuale alternează cu cele pereche.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10]

Atunci când actul sexual aduce plăcere

Instinctul sexual este unul dintre cele mai puternice din sălbăticie. Numai o persoană petrece relații sexuale nu numai din cauza continuării familiei, ci și datorită plăcerii. Cultura sexuală scăzută poate constitui un obstacol în obținerea plăcerii în relațiile sexuale. De exemplu, un cuplu (sau unul din cuplu) poate crede că placerea în sex îl poate face și fără sentimente față de partener. Dar acest lucru este departe de caz. Dacă nu există nici un sentiment, actul sexual se transformă în coitus (copulație). Un astfel de act cu un conținut pur biologic este cu mult mai puțin probabil să aibă succes decât apropierea, în care ambii experimentează reciprocitatea.

Dar este suficient pentru un act sexual plin de viață numai dragoste (simpatie pentru fiecare alte)? Bineînțeles că nu. Tânărul ar trebui să aibă cel puțin un minim de cunoștințe despre relațiile sexuale.

Sexualitatea unui om

Un bărbat are, de obicei, un temperament sexual mai puternic decât o femeie. Deci, este inerent in natura - este mai rapid incantata si mai activa in intima. Inițiativa pentru relațiile sexuale vine de obicei de la un om (din punct de vedere biologic, el își justifică rolul de bărbat).

Dacă un om urmează doar instinctul său, dar este analfabeți într-un mod sexual, relațiile normale pot eșua. Dacă un bărbat își ia inițiativa, solicitând sexul, este foarte emoționat și nu știe cum să-și controleze erecția, are nevoie de un partener pacient experimentat sau de un sexolog cu experiență care să-și corecteze comportamentul sexual.

Agresiunea sexuală agresivă, în care un om ia în considerare numai emoțiile sale și nu ia în considerare sentimentele partenerului, necesită atât stres fizic cât și emoțional mare. În acest joc de dragoste este aproape absent, actul sexual este rapid și agresiv, iar senzațiile orgasmice pot apărea numai la bărbați, dar durează mult. Când preludiul întregul contact sexual poate dura de la 10 la 15 minute, apoi se coitul (împerechere), faza orgasmică, ambele pot dura mai mult și vine este lent bucurie declin, distracție întins în timp.

Conflictul de interese în caz de raport sexual incorect

Cu un act sexual agresiv, fără dorința unei femei, ea nu poate experimenta orgasmul în general. În timpul actului în sine, o femeie poate rămâne frig și indiferentă, în cele din urmă fără să fi avut plăcere. Și apoi poate exista un conflict de interese: un bărbat care este malefic sexual nu înțelege ce se întâmplă, pentru că a încercat atât de mult. El are suspiciuni cu privire la partenerul său, el face pretenții la răceala ei, gândindu-se că se bucură de altcineva. Sexologul experimentat va ajuta la rezolvarea acestei probleme, aveți nevoie doar de dorința ambilor.

Cu un act sexual sexual, un bărbat trebuie să învețe să-și controleze emoțiile și instinctele biologice. Este de dorit ca orgasmul său să coincidă cu orgasmul partenerului. Adică, un om trebuie să învețe să-și restrângă entuziasmul, să poată stimula un partener, făcând acest lucru astfel încât până la sfârșitul actului sexual entuziasmul ambelor a atins aceeași intensitate. Apoi nu este vorba de incompatibilitate sexuală.

trusted-source[11], [12], [13]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.