Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Unguent "Regele pielii" de la psoriazis

Expert medical al articolului

, Editorul medical
Ultima examinare: 01.06.2018

Unguent „King of Skin“, reduce în mod eficient sau elimină simptomele, cum ar fi erupții cutanate, mâncărime și exfoliere a pielii cauzate de o varietate de infecții, în special, Candida albicans ciuperci, Trichophyton, Microsporum și Malassezia foliculita (Pityrosporum foliculita), staphylo- și streptococi cu totul.

Clasificarea ATC

D05AX Прочие препараты для лечения псориаза для наружного применения

Indicaţii Unguent "Regele pielii" de la psoriazis

Vândute prin unguent pe Internet piele regele de psoriazis si eczeme, conform descrierii sale, și include următoarele indicații de utilizare: chromophytosis, dermatofitozelor și infecții fungice (inclusiv onikomikoz), acnee (acnee), Candida și herpes erupții cutanate, inflamații ale foliculilor de par si trichophytosis, seboreică și dermatita atopică.

Farmacodinamica

Mecanismul efectelor terapeutice ale oricăror mijloace folosite în scopuri terapeutice, este determinată de compoziția sa. Acesta a oferit două opțiuni unguent pe internet. unguent piele Regele (pe ambalaj există o inscripție - Compus cu crema ketoconazol The KL, producător: Dihon Pharmaceutical Co, Ltd. (Yunnan, China) - conține ketoconazol și clobetazol propionat ar trebui să știe că ketoconazol (Nizoral), inclus în acest unguent este un agent antifungic. Grupare imidazol, care dă un celulele pielii ciuperci și bacterii metabolismului este , de asemenea , rupt, făcându - le să se oprească reproducerea și moartea. Efectele secundare apar de arsură a pielii ketoconazol și dermatita.

Și propionatul de clobetasol este un corticosteroid sintetic care elimină inflamația, înroșirea și mâncărimea pielii prin blocarea sintezei citokinelor inflamatorii și îngustarea vaselor în zona inflamației.

Un alt unguent rege al psoriazisului pielii (alte ambalaje din carton), cu excepția ketoconazol, este compus din extracte: Kapur kachri, lemn de santal, Tulsi, Niameh, turmeric și yashtimadhu. Cu toate acestea, lipsesc informațiile despre modul în care funcționează aceste componente ayurvedice, în "instrucțiunile", precum și traducerea lor.

Crinul de ghimbir (Hydicum spicatum) sau ghimbirul palid - kapur kachri - este conținut sub formă de ulei esențial din rizomul plantei; elimină iritarea și mâncărimea pielii, reduce inflamația. Sandal are proprietăți antiseptice și, de asemenea, elimină inflamația și, de asemenea, îmbunătățește circulația capilară și hidratează pielea.

Extrasul de Tulasi - extract din frunzele bazilicii sacrului (Ocimum sanctum) - conține un set de terpeni și fenoli, datorită cărora acționează ca anestezic și dezinfectant.

Toate părțile NIIM copac subtropicale (neem, Azadirachta indica) este folosit în medicina ayurvedică și homeopatia ca antifungice, antibacteriene și ingredient anti-inflamator. Turmeric (o plantă din familia ghimbirului) din Asia este considerată un remediu puternic împotriva microbilor. Dar yashtimadhu în Ayurveda se numește rădăcina de lemn dulce (licorice), care conține fitosteroli și promovează regenerarea celulelor pielii.

Farmacocinetica

Nu este descrisă farmacocinetica acestui instrument de producție din China.

Utilizați Unguent "Regele pielii" de la psoriazis în timpul sarcinii

Utilizarea în timpul sarcinii nu este recomandată.

Contraindicații

Contraindicațiile privind utilizarea unguentelor cu clobetasol includ psoriazisul plăcut comun, acneea, infecțiile virale și fungice ale pielii, vârsta de până la 12 ani.

Efecte secundare Unguent "Regele pielii" de la psoriazis

Efectele secundare ale clobetazol (și, prin urmare, unguentele pielii King): înroșire și mâncărimi ale pielii, atrofia pielii la locul de aplicare, a crescut părul de pe corp, decolorarea pielii, precum si un risc crescut de leziuni psoriazice cu formarea de pustule.

Apropo, în farmacii, unguentele și cremele cu propionat de clobetasol se vând sub numele de Clobetasol, Dermovate, Psoriderm și altele.

Dozare și administrare

Dozaj și administrare: produsul este aplicat în exterior, trebuie lubrifiat cu erupții pe piele (cu o cantitate mică de unguent) o dată sau de două ori pe zi.

Durata de utilizare depinde de eficacitate, dar utilizarea de unguent Regele pielii de la psoriazis timp de mai mult de trei săptămâni la rând nu este recomandată.

Supradozaj

Supradozajul acestui medicament, precum și interacțiunea cu alte medicamente nu sunt descrise.

Conditii de depozitare

Condițiile de depozitare sunt normale.

Termen de valabilitate

Termenul de valabilitate este de 2 ani.

Este important să știți!

După cum știți, psoriazisul este clasificat ca o boală autoimună care nu poate fi vindecată. Citește mai mult...

Grupa farmacologică

Псориатические мази

Efect farmacologic

Противопсориатические препараты
Дерматотропные препараты

Atenţie!

Pentru a simplifica percepția informațiilor, această instrucțiune de utilizare a medicamentului "Unguent "Regele pielii" de la psoriazis" a fost tradusă și prezentată într-un formular special pe baza instrucțiunilor oficiale de utilizare medicală a medicamentului. Înainte de utilizare citiți adnotarea care a venit direct la medicamente.

Descrierea este furnizată în scopuri informative și nu este un ghid pentru auto-vindecare. Nevoia de acest medicament, scopul regimului de tratament, metodele și doza medicamentului sunt determinate numai de către medicul curant. Auto-medicamentul este periculos pentru sănătatea ta.

Portalul iLive nu oferă consultanță medicală, diagnosticare sau tratament.
Informațiile publicate pe portal sunt doar de referință și nu ar trebui utilizate fără consultarea unui specialist.
Citiți cu atenție regulile și politicile ale site-ului. De asemenea, puteți să contactați-ne!

Copyright © 2011 - 2019 iLive. Toate drepturile rezervate.