^

Sănătate

Sarcina, nașterea și puerperiul

Spițele după operația cezariană: semne și prevenire

Sarcina și nașterea unui copil sunt perioada cea mai frumoasă și cea mai fericită din viața unei femei. Dar nu totul este neclintit. Cineva poate avea probleme cu rulmentul fătului ...

Perioadă abundentă cu cheaguri după naștere

Restaurarea ciclului lunar după naștere sugerează că corpul femeii revine la normal după o lungă perioadă de purtare, naștere și hrănire a copilului. Cu toate acestea, acest proces de recuperare nu merge întotdeauna fără probleme și previzibil.

Lactostasis

Pentru a înțelege cauzele lactostaziei, este necesar să înțelegem cum este amenajat sânul, care sunt principalele sale funcții în lactogeneză.

Sarcina fără dezvoltare: cauze și simptome

Condiția, în urma căreia se încetează creșterea fătului și se instalează moartea intrauterină, se numește o sarcină înghețată sau nedezvoltată.

Creșterea hemoglobinei în timpul sarcinii: de ce face ceva?

Această problemă nu este la fel de frecventă ca hemoglobina scăzută, dar nu este mai puțin importantă și necesită, de asemenea, atenția unui medic. Dezvoltarea simptomelor poate fi latentă, deci trebuie să cunoașteți primele semne și simptome ale acestei patologii.

Galactocele

Împreună cu hipogalactia, mastita și stagnarea laptelui, galactocele este unul dintre locurile principale în incidența femeilor în perioada de lactație.

Psihoză postpartum

Psihoza postnatală este o condiție în care o femeie este chinuită de un sindrom maniac pentru a face ceva cu ea sau cu un copil. Este cauzată de complicațiile care apar după naștere.

Sarcina ovariană

Patologia considerată în acest articol se referă la unul dintre tipurile de fertilizare ectopică a ovocitului.

Atonia uterului

Slăbirea crescută a forței musculare a uterului, care în majoritatea cazurilor este cauza sângerării prelungite care însoțește o femeie după naștere, are un termen medical propriu - atonia uterului.

Depresia postpartum

Nașterea mult așteptată a unui copil este umbrită de apariția unor astfel de incompatibilități cu această stare plină de bucurie, fenomene precum depresia postpartum

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.