^

Sănătate

Examenele hematologice

Analiza sângelui și a urinei la nivelul vitaminei D: norma, de ce renunță

Vitamina D este o vitamină care aparține unui grup de substanțe biologic active, a căror sinteză se desfășoară în piele sub influența razelor ultraviolete.

atipică celule mononucleare

Luați în considerare caracteristicile celulelor atipice, cauzele apariției lor, metodele de diagnosticare și analizele pentru celulele mononucleare.

Nivel crescut de hemoglobină în sânge

Nivelurile ridicate de hemoglobină din sânge se regăsesc la fiecare persoană terță. Să analizăm cauzele creșterii hemoglobinei, metodele de normalizare și posibilele consecințe asupra organismului.

Test de sânge

Un test de sânge este cea mai obișnuită metodă de cercetare, fără de care diagnosticarea modernă nu este posibilă. Diferitele tipuri și metode de cercetare analitică a sângelui ajută medicina modernă să identifice rapid și precis sute de mii de afecțiuni.

Elemente albe din sânge crescute

Valori crescute ale celulelor sanguine albe - un semnal clar cu privire la invazia corpului uman de elemente străine, deoarece aceste celule sunt principalii apărători ai organelor și sistemelor de tot felul de boli, și să reacționeze rapid pentru a ataca viruși și bacterii.

Leucocite: normale

Norma leucocitelor este un indicator al sănătății tuturor sistemelor și organelor umane. Sarcina lor principală este de a oferi o funcție protectoare, de a rezista la infecții, viruși și alți agenți malitiosi.

Leucocitele din sânge

Leucocitele din sânge sunt unul dintre cele mai importante elemente ale sângelui, albe, așa cum sunt ele numite, celulele sanguine sunt de fapt incolore. Ele sunt foarte diverse în structură și au multe specii și subspecii.

Când sunt leucocitele coborâte?

"Leucocitele sunt coborâte" - această frază, cu siguranță, cauzează alarma. Orice anomalie în analiza compoziției sângelui poate semnala o boală, cronică sau acută.

Imunofenotiparea hemoblastozei

Progrese semnificative în studiile hematologice asociate în ultimii ani, cu utilizarea metodelor imunologice moderne și instrumente automate pentru analizarea și sortarea celulelor de sânge periferic și măduvei osoase - citometrele.

Acid folic în sânge

Acidul folic se referă la vitaminele solubile în apă din grupa B și este un derivat al pteridinei. Corpul uman este prevăzut cu acid folic datorită sintezei sale endogene a microflorei intestinale și a consumului de alimente.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.