^

Normomass pentru pierderea în greutate

, Editorul medical
Ultima examinare: 10.08.2022
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Un aditiv bioactiv inofensiv și natural pentru cei care doresc să piardă în greutate, conținând numai componente naturale ale plantelor medicinale. Acest instrument este recunoscut de astfel de organizații de specialitate autoritare care studiază problemele legate de scăderea în greutate fără a afecta sănătatea în SUA și China. Ca de obicei, publicitatea susține că este posibil să piardă în greutate fără a schimba nimic în modul de viață. Acest instrument ajută la reducerea eficientă și rapidă a greutății și reducerea volumului șoldurilor și taliei, cu pierdere în greutate, pielea rămâne întinsă. În cazul capsulelor, oamenii Normomass se obișnuiesc să devină sănătoși - încep să bea mai multă apă și mănâncă alimente frecvent și în porții mici.

Indicaţii Normomass pentru pierderea în greutate

Greutate în exces la persoanele de ambele sexe care posedă un apetit bun, cauzate de supraalimentare.

Formularul de eliberare

Capsule conținând 0,5 g de ingredient activ.

Structură

Conținutul capsulei includ extracte de semințe de torusului cassia, frunze de lotus alb, fructe de pădure, dude, fructe de păducel, flori de portocal, iasomie, trandafir (compoziție conform Distribution Profile). Cu toate acestea, în continuare, pe aceeași pagină atunci când este vorba despre proprietățile de sănătate ale ingredientelor BUD în lista de ingrediente este prezent piruvat de calciu, coaja de Cassia din China sau Cinnamomum, rizom Alisma rădăcini orientale sau falopian alpinist multiflore, fructe Wolfberry sau privet genial.

Farmacodinamica

Această caracteristică a agentului anti-obezitate este complet determinată de proprietățile componentelor sale.

Semințele de Cassia tora au proprietăți laxative moderate și capacitatea de a reduce pofta de mâncare. În plus, sunt bogate în retinol și provitamina sa, care favorizează funcția vizuală, au o acțiune antiinflamatoare, purificatoare și normalizând tensiunea arterială. Conține Cu, Zn, Se și Ca.

Frunzele Lotus au calități cardiotonice și sedative, ameliorează umflăturile și spasmele, întinzând nu numai pielea, ci întregul corp.

Fulgi de miere dezinfectează, calmează, opresc procesul inflamator, sunt un diuretic natural și laxativ, normalizează procesul digestiv.

Fructe de paducel au o gamă largă de vitamine și minerale sunt indispensabile pentru sistemele cardiovascular, nervos și endocrin, normalizează procesele metabolice, posedă o acțiune coleretic, analgezic și ameliora edemul.

Florile portocalii au, de asemenea, o serie de calități medicinale, în special, stimulează recuperarea și purificarea organismului, elimină toxinele și sporește starea de spirit.

Jasmine are un efect hipotensiv și antispastic, dezinfectant și de curățare, afectează în mod favorabil sfera sexuală feminină, este un analgezic ușor.

Petalele de trandafir elimină modificările sclerotice, întineresc și reînnoiesc celulele, au un efect benefic asupra sistemului endocrin și urogenital, activează procesele de metabolizare și purificare.

Piruvatul de calciu, prezent, de asemenea, în capsule, acționează ca un arzător activ de grăsimi.

Coaja de Cinnamomum chinez normalizează metabolismul anormal al carbohidraților excesului de greutate, rizomi Alisma elimina toxinele, și wolfberries Fallopiene ajutor Cleanse, stimuleaza circulatia sangelui, creste vitalitatea.

Componentele complexe conectate într-o capsulă, vitezele încetinit în procesele metabolice supraponderali, transformă grăsimile în energie, reduce lipidelor din sânge, îmbunătățește nutriție celulară, hidratează și menține nivelul de umiditate dorit, normalizarea funcției intestinului, care afectează în mod benefic aspectul - culoare calitatea feței și a pielii.

Pacientul are o scădere a poftei de mâncare și o scădere a greutății corporale.

Farmacocinetica

Medicamentul este multicomponent și nu aparține medicamentelor, prin urmare datele nu sunt prezentate.

Dozare și administrare

Înainte de testul de administrare a capsulelor, se recomandă curățarea organismului cu ajutorul Cassia cu frunze înguste (Seine), cumpărate la farmacie. O lingurita de ierburi pentru a bea cu un litru de apa clocotita. Luați peste noapte timp de două zile pentru ½ litru. După curățare, puteți lua Normomass.

După o masă de dimineață, după un sfert de oră, se ia o singură capsulă de medicament, trebuie luată cu un pahar de apă. În timpul mesei, se recomandă să nu beți nimic. În primele cinci zile este luată o capsulă, începând cu a șasea zi - două.

Regimul include ceai pentru pierderea în greutate Tian Fey. Se prepară după cum urmează: un pachet este aburit cu jumătate de litru de apă clocotită și insistă asupra unei băuturi abrupte timp de aproximativ cinci minute. Este folosit timp de două zile - diluat cu apă caldă și bea un sfert de oră înainte de mese de trei ori pe zi.

Într-o zi trebuie să beți cel puțin două litri de apă necarbonată, împărțind consumul în mod egal. Nu înlocuiți apa cu alte lichide.

În timpul administrării capsulelor Normomass este interzisă consumarea de băuturi alcoolice, medicamente antibacteriene, alte metode de reducere a greutății.

Utilizați Normomass pentru pierderea în greutate în timpul sarcinii

Nu se recomandă utilizarea în timpul sarcinii și alăptării.

Contraindicații

Contraindicat la vârsta de 0-12 ani, persoanele sensibile la ingrediente, cu diaree.

Efecte secundare Normomass pentru pierderea în greutate

Nu este fixat.

Supradozaj

Informațiile privind consecințele depășirii dozei nu sunt furnizate.

Interacțiuni cu alte medicamente

Nu se cunoaște.

Conditii de depozitare

A se păstra în ambalajul original într-un loc întunecos, respectând regimul de temperatură până la 25 ° C și umiditate scăzută.

Termen de valabilitate

Este indicat pe ambalaj.

Recenzile despre capsulele Normomass sunt variate, multe nu le place, nu a existat nici un efect, dar nu au existat aproape nici o plangere cu privire la efectele secundare, spre deosebire de alte mijloace. Este greu de spus cat de adevarat este testul de scadere in greutate si pierderea in greutate, dar ele sunt foarte diferite. Sunați și 7 kg pentru o lună și 3-4 timp de două săptămâni. Mulți sunt fericiți, în special cei care au încercat droguri cu Sibutramină. Ei susțin că există un efect și că nu există efecte secundare.

Unii nemulțumiți de drog, marchează apetitul brutal, în loc să îl reducă. Dar fiecare organism este individual și nu poate exista un panaceu general. Cu excepția unuia, se mișcă mai puțin și mai mult, ceea ce este recomandat în principal de către medici.

Recenzii medicilor, ca de obicei, mai reținute, suplimente alimentare medicii adecvate pus pe ultimul loc, după o dietă echilibrată, un stil de viață activ și o motivație serioasă pentru corectarea greutății.

Atenţie!

Pentru a simplifica percepția informațiilor, această instrucțiune de utilizare a medicamentului "Normomass pentru pierderea în greutate" a fost tradusă și prezentată într-un formular special pe baza instrucțiunilor oficiale de utilizare medicală a medicamentului. Înainte de utilizare citiți adnotarea care a venit direct la medicamente.

Descrierea este furnizată în scopuri informative și nu este un ghid pentru auto-vindecare. Nevoia de acest medicament, scopul regimului de tratament, metodele și doza medicamentului sunt determinate numai de către medicul curant. Auto-medicamentul este periculos pentru sănătatea ta.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.