^

Lipo-6 slăbire: cum să luați, efecte secundare, comentarii și rezultate

, Editorul medical
Ultima examinare: 10.08.2022
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Un corp elastic, subțire, cu o ușurare frumoasă, este visul iubit al oricărui tip sau fată, a cărui figură este departe de a fi ideală. Da, numai pentru a pompa muschii este mult mai ușor decât să scapi de kilogramele în plus. Dietele fără efort fizic, dacă ajută la reducerea volumului corpului, afectează negativ elasticitatea pielii. Iar dorința de a deveni un subiect de admirație pentru sexul opus ne obligă să căutăm tot mai multe metode noi de combatere a obezității, chiar dacă nu sunt destinate acestui lucru, cum ar fi arzătorul de lipide Lipo-6.

trusted-source[1], [2], [3]

Indicaţii Lipo-6 pentru scăderea în greutate

Indiferent cât de eficiente sunt dietele populare utilizate pentru corecția greutății, nu există nici o modalitate de a obține un efect rapid de la ei. Aici este, de asemenea, necesar ca oamenii cu drepturi depline să caute diferite modalități de a întări acțiunea acestor diete pe baza unei livrări corecte și a unei restricții a utilizării grăsimilor și a carbohidraților.

O bună modalitate de a rezolva această problemă este de a practica la sala de sport. Astfel, puteți arunca kilograme și mușchi suplimentari pentru a pompa, făcând corpul cu adevărat frumos. Da, numai din nou, două sau trei campanii în sala de gimnastică nu pot face acest lucru, iar pregătirea constantă nu este posibilă pentru toată lumea. Răbdarea nu este suficientă, dar rezultatul nu se grăbește să se arate.

Ruperea capului în legătură cu această problemă în sala de gimnastică se poate auzi foarte mult. De exemplu, arzătoare de grăsimi de tip „Lipo-6“, care va veni ca este imposibil pentru cei care doresc să construiască musculare, și pentru a scăpa de „depozite“ de grăsime pentru a pierde în greutate și un fel de schimbare a imaginii.

Numai denumirea de "arzătoare de grăsime" indică faptul că aceste medicamente sunt capabile să ardă grăsimi, adică transformă-o în energie, care, după cum se știe, nu se așează pe părți. S-ar părea, ce altceva este necesar pentru cei care vor să piardă rapid și confortabil? Cu toate acestea, totul nu este atât de simplu.

Inițial sânge "killers" de grăsimi au fost dezvoltate pentru a fi utilizate în cercurile sportive. Aceasta este așa-numita energie, făcând atleții mai durați și permițând într-un timp scurt să construiască masa musculară necesară. Mai târziu, aceștia au fost atrași de atleți neprofesioniști și de oameni care își urmăresc figura prin intermediul instruirii în săli de sport.

Faptul că luarea de arzătoare de grăsime ajută la reducerea greutății, interesați și dispuși să piardă în greutate fără prea mult efort. Și apoi există compania americană Nutrex, specializata in crearea de variante moderne de nutriție sport și agenți anti-obezitate, a dezvoltat o astfel de suplimente puternice ca „Lipo-6“, pentru a cuceri eficiența lor în ceea ce privește arderea grasimilor si transformarea in energie a multor fani ai unui stil de viață sănătos.

Aceste indicații pentru utilizare ca tratament pentru obezitate și consecințele sale, „Lipo-6“, desigur, nu, ci pentru „uscare“ a pierderii și greutatea corpului într-o abordare integrată a problemei excesului de greutate, el va fi foarte, foarte util. Dar aici trebuie sa intelegeti ca, fara exercitii fizice, arzatoarele de grasime nu functioneaza, iar daca nu aderati la dieta, actiunea lor va merge la "nu" imediat dupa ce medicamentul este intrerupt.

trusted-source[4], [5]

Formularul de eliberare

Arzătorul de grăsime "Lipo-6" pentru a pierde în greutate și pentru a oferi corpului o sclipire frumoasă încă aparține categoriei de nutriție sportivă și, prin urmare, îl puteți cumpăra în magazine de sport specializate sau pe Internet pe site-urile de cumpărături ale sportului.

La vânzare puteți găsi suplimente "Lipo-6" în borcane care conțin 120 sau 240 de capsule gelatinoase cu strat dublu, cu o compoziție destul de interesantă. Capsula în sine pare să fie umplută cu apă, ceea ce nu este adevărat.

Conținutul capsulelor poate fi împărțit în două tipuri: o componentă lichidă care include substanțe de mare viteză și boluri care conțin componente care acționează mai târziu. Datorită acestui fapt, recepția "Lipo-6" are o acțiune dublă: trecerea grăsimii în energie și oprirea procesului invers. Dar vom vorbi despre asta puțin mai târziu, dar pentru moment vom studia cu atenție compoziția exclusivă a capsulelor.

De fapt, ingredientele suplimentelor nu sunt unice, neobișnuite. Toate aceste componente au fost deja folosite în alimentația sportivă de către alte firme înainte, dar nimeni nu a conceput înainte de a combina componentele într-unul pentru a obține un efect mai puternic și mai rapid. În acest caz, medicamentul rezultat este în general considerat sigur pentru sănătate.

Dezvoltatorii au mers mai departe și au lansat o întreagă linie de bioadditivi numiți "Lipo-6". Aceste medicamente pot diferi ușor în ceea ce privește compoziția și indicațiile de utilizare (luând în considerare caracteristicile sexuale). Și totuși, unele componente importante sunt prezente în toate suplimentele acestei linii de produse din categoria hranei sportive. Să le analizăm mai detaliat.

Partea principală a capsulei miraculoase este cofeina. Efectul acestei componente este familiar pentru mulți iubitori de cafea. O băutură revigorantă, beată în dimineața zilei, va da taxa de energie pentru întreaga zi. Și toate acestea datorită unui alcaloid numit "cafeină", care stimulează sistemul nervos. Multumita lui, creste rezistenta si creste sinteza adrenalinei. Acest lucru, la rândul său, ajută la angajarea cu plăcere și neobosit pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce înseamnă că procesul de reducere a depozitelor de grăsimi este mai rapid.

O altă componentă foarte importantă în capsule este sinefrina. Este o substanță derivată din plante extrasă din portocale de feluri amare. Prin acțiunea sa este similar cu efedrina, folosită anterior în hrana sportivă, care a fost ulterior interzisă datorită numărului mare de reacții adverse. Această componentă, care acționează asupra receptorilor beta-2-adrenergici, nu numai că reduce pofta de mâncare și dă putere, ci și crește puterea termică și, împreună cu căldura, excesul de kilograme, de asemenea, dispare.

Stimularea producției de adrenalină și norepinefrină, care promovează divizarea celulelor grase și transformarea lor în energie, sinefrina ajută la arderea grăsimilor fără a pierde masa musculară.

A treia componentă importantă a arzătorului de grăsime "Lipo-6" pentru pierderea în greutate și sporirea rezistenței sportive este yohimbina. Este, de asemenea, o materie vegetală, care este considerată a fi afrodisiac.

Acțiunea sa se bazează pe anumite proprietăți ale celulelor grase. Aceste celule sunt furnizate cu 2 tipuri de receptori, care au efectul opus. Beta-receptorii contribuie la defalcarea grăsimilor și la creșterea nivelului de adrenalină, dar receptorii alfa, dimpotrivă, oferă un mecanism compensatoriu, încercând să mențină un echilibru energetic și să nu deșeuri grăsime în zadar.

Dacă receptorii alfa sunt parțial opriți și acesta este obiectivul principal al yohimbinei, arderea grăsimilor va avea loc mai intens. Și dacă considerați că, în același timp, stimularea norepinefrinei, legând receptorii beta, crește lipoliza (descompunerea grăsimilor), atunci procesul de despărțire cu exces de kilograme este de fapt de 2 ori mai rapid.

În plus, afrodisiacul exercită un efect stimulativ asupra sistemului nervos, ca și cafeina, ceea ce conferă persoanei puterea și starea de spirit să facă și mai mult.

Ca și componente suplimentare, optimizând glandei tiroide, care este responsabil pentru metabolismul organismului, medicamentul prezent în compoziția componentelor naturale numite guggulsterone (tiramina, Hordenine, metilfeniletilamin și beta-feniletilamina). Aceste componente stimulează producerea hormonilor tiroidieni, hormonii responsabili de reglarea metabolismului grăsimilor.

Prezent în suplimentele dietetice și DMAE nootropic (folosit în cosmonautică în timpul Uniunii Sovietice). În ciuda unui nume formidabil, această componentă îmbunătățește doar munca creierului: optimizează memoria, atenția și, de asemenea, starea generală a corpului. Prezența sa este necesară deoarece dieta și stresul fizic al organismului sunt stresori, iar stresul "ucide" țesutul muscular chiar și în stare de repaus, ca să nu mai vorbim de încărcătură. Nootropics reduce efectul factorilor de stres asupra organismului și îmbunătățește dispoziția, stimulând persoana să ajungă la noi înălțimi.

Componentele auxiliare de asimilare rapidă a arzătorului de grăsime "Lipo-6", de asemenea, nu reprezintă un pericol pentru oameni. Esențial semințe de ulei de susan și acid linoleic conjugat pentru rezultatul stabilizării tranzițiilor de grăsime în energie, gelatina capsulei constituind aminoacizi ca L-carnitină, care accelerează procesul de pierdere în greutate, contribuie doar la pierderea rapidă și relativ sigure în greutate. Siguranța BAA în ansamblu se datorează calculului exact al concentrației diferitelor substanțe în acesta, astfel încât să se minimizeze posibilele efecte secundare ale fiecărei componente.

Varietate de arzătoare de grăsime "Lipo-6"

Arzătorul de grăsime "Lipo 6" timp de mai mulți ani (din 2005 până în 2012) a fost considerat cel mai bun produs pentru pierderea în greutate și exerciții fizice. Este evident că Nutrex, care ocupă o poziție atât de înaltă în domeniul nutriției sportive și al produselor pentru scăderea în greutate, nu poate fi limitată la un astfel de produs. Cu timpul, a apărut o întreagă linie de "Lipo-6", care vă permite să alegeți un supliment în funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră.

Deoarece stimulentele de tip "Lipo-6" sunt cele mai frecvente printre bărbații implicați în sport și culturism, a fost pentru ei să creeze suplimente "Lipo-6 black". În compoziția sa găsim:

 • sinefrina pentru imbunatatirea metabolismului si cresterea termogenezei,
 • yohimbină cu acțiune lipolitică,
 • cofeina sub forma unui extract uscat pentru cresterea aspectului si stimularea metabolismului,
 • alcaloid de planta acacia rigidula pentru dezvoltarea principalului inamic al celulelor adipoase - adrenalina,
 • guggulsterone pentru conversia grăsimilor în energie,
 • Gordenin pentru stimularea lipolizei,
 • tiramină pentru stimularea sintezei adrenalinei,
 • Forskolin, care, asemeni guggulsteronilor, este conceput pentru a îmbunătăți funcționarea glandei tiroide.

Nu uitați producătorii și femeile. La urma urmei, oricine nu se uită în mod special la figura lui. Nu se recomandă acceptarea variantei masculine uzuale a medicamentului pentru femei, deoarece o cantitate semnificativă de cafeină și stimulatori diferiți, care sunt necesare mai degrabă pentru exerciții fizice decât pentru scăderea în greutate, pot dăuna unui organism feminin.

"Lipo-6 Black Neres"  este un arzător de grăsime, adaptat special pentru corpul unei femei, ținând cont de caracteristicile sale fiziologice. Principalul accent se pune pe îmbunătățirea metabolismului și reducerea apetitului, iar potențialul energetic este adus la arzătorul din spate. Dar aceasta nu înseamnă că bioadditivul feminin este mai rău decât bărbatul. Potrivit multor sportivi de sex diferit, acest tip de arzător de grăsime nu numai că nu este mai rău, dar într-un fel chiar depășește versiunea masculină a "Lipo-6".

Ca parte a suplimentului alimentar există componente familiare:

 • cofeina (2 capsule au 300 g substanță și înlocuiesc cu succes 3 cani de cafea naturală revigorantă) pentru a stimula metabolismul și arderea activă a grăsimilor combinată cu o rezistență crescută,
 • sinefrina si yohimbina pentru a suprima apetitul si pentru a preveni depozitarea grasimilor,
 • Forskolin pentru stimularea secreției glandei tiroide a hormonilor tiroidieni responsabili pentru arderea grăsimilor.

În plus, compania a adăugat la produsul său unic și componentele vitale pentru corpul feminin:

 • calciu pentru munca bine coordonată a sistemului neuromuscular și menținerea imunității,
 • vitamina D asigură concentrația necesară de calciu,
 • vitamina B12 - un stimulent al sintezei proteinelor și creatinei, asigură producerea de celule roșii din sânge,
 • Acidul folic normalizează activitatea tractului digestiv și procesul de hematopoieză,

Arzător de grăsime  NR Lipo-6-capace LIQUI, care se caracterizează prin borcan de plastic alb și capac roșu, este un mijloc universal pentru bărbați și femei care sunt preocupați de problema excesului de greutate. El este creditat atât cu efect local, cât și cu cel general de ardere a grăsimilor.

Acest bioadditiv pe Internet poate fi găsit sub un alt nume mai complet  Lipo-6 lichi-caps un maximum de șiruri de caractere, care este cel mai bun indiciu al scopului său.

Ca parte a suplimentelor alimentare găsim componente familiare: formă anhidră de cofeină, sinefrină, guggulsterone sintetice, yohimbină și bioperin. Ultimul component îmbunătățește asimilarea restului preparatului. Ca componente auxiliare sunt celuloza vegetală, polisorbat, glicerină și apă.

Apropo, culoarea roșie a capacului este, de asemenea, caracteristică pentru "Lipo-6 negru", "Lipo-6 negru ultraconcentrat", "Lipo-6 X", "Lipo-6 carnitină".

"Lipo-6 iks"  este un bioadditiv universal într-un borcan alb cu un imens X în nume. Acesta este considerat cel mai agresiv killer de grasime din organism, printre toate cele produse de industria farmaceutica, in ciuda faptului ca aceasta a fost prima varianta a suplimentului alimentar acum popular.

În structura sa vedem: sinefrina, yohimbina regidula salcam alcaloid, cofeina, guggulsterones, glicerină și apă la concentrațiile necesare pentru arderea activă de grăsime. Toate componentele sunt în cantități moderate, suficiente pentru a combate eficient excesul de greutate fără stimularea excesivă a sistemului nervos central.

"Lipo-6 carnitina"  este un bioadditiv care crește în mod semnificativ rezistența organismului și are un efect benefic asupra lucrului inimii și vaselor de sânge datorită introducerii aminoacidului L-carnitină.

Ajută:

 • reducerea stresului asociat cu creșterea stresului asupra restricției organismului și a alimentelor,
 • datorită arderii active a grăsimilor și transformării lor în energie, pentru a reduce consumul de glicogen mușchi și acumularea de acid lactic în ele, ceea ce mărește capacitatea de lucru a mușchilor,
 • stimulează energic activitatea sistemului cardiovascular, previne tromboza,
 • normalizarea producției de aminoacizi, hormoni steroizi, acizi grași, colesterol, precum și procesele de oxidare a acizilor grași și a carbohidraților (producția de energie)
 • crește imunitatea.

Produsul conține doar constituenți din plante și conține 1490 mg L-carnitină în 2 capsule (1 porție).

"Ultra-concentrat ultra-negru Lipo-6"  - o armă puternică împotriva grăsimilor. Doar numele sugerează că concentrațiile de substanțe active din suplimentul alimentar sunt destul de ridicate. În compoziția sa se adaugă și unele componente specifice care purifică corpul și nu îi permit să dezvolte rezistență la utilizarea arzătorului de grăsime, așa cum se întâmplă în cazul utilizării pe termen lung a altor produse similare. În acest caz, doza unică recomandată de bioadditive este limitată la 1 capsulă (nu mai mult de 2 capsule pe zi).

Suplimentele Compozitie: sinefrina, cafeina, teobromina, cu furnizarea de efect combinat de conversie triplu de grasime in energie si creste rezistenta, yohimbina cu rayvolstsinom pentru arderea eficientă a grăsimilor (!).

Există în această specie arzător de grăsime și o versiune de sex feminin de „Lipo-6 Blackjack Nurse retentat“. Acesta teobromina înlocuit Metilhexanamină (extract dintr-o plantă de Geranium) îmbunătățirea dispoziției și rezistență, dar în schimb rauvolstsina adăugat 35 diiodo-L-tirononă (T2 analog de hormon tiroidian responsabil pentru metabolizarea grăsimilor). Există acid folic și vitamina B12 în compoziția suplimentelor alimentare de sex feminin.

Supliment universal  „Lipo-6 nelimitat»  diferă de medicamentele descrise mai sus , care , din cauza guggulsterones sale de compoziție eliminate și se adaugă tirononă (hormon tiroidian activ), ceea ce face formularea mai sigure. Medicamentul se caracterizează prin doze crescute de componente.

În arzătorul de grăsime "Lipo-6 Rx", în loc de cofeină, există un laborator. Se adaugă și rădăcina ghimbirului. Medicamentul ajută la supraviețuirea cu ușurință a tuturor greutăților din dietă atunci când pierde în greutate. Producătorul susține că această opțiune de bioadditivi va fi utilă chiar și pentru persoanele cu activitate fizică scăzută.

"Lipo-6 STIM-FREE"  este un bioadditiv fără stimulanți (nu există cofeină, sinefrină și yohimbină). Principalii constituenți ai medicamentului sunt guggulsteronii și L-carnitina. Nu are efect stimulativ asupra sistemului nervos central, cu toate acestea, cu grăsime, nu este mai rău decât altele.

trusted-source[6], [7], [8]

Farmacodinamica

Studiind diferitele versiuni ale arzător de grăsime „Lipo-6“ poate fi înțeles faptul că mecanismul de acțiune de droguri are drept scop de a stimula termogeneza și dorința de a muta în mod activ pentru a accelera arderea de grăsime.

Thermogeneza este capacitatea organismului de a produce căldură pentru munca diverselor sale sisteme și organe. Căldura, la rândul ei, este un derivat al energiei, iar organismul primește energie din alimentele consumate și din depozitele de grăsimi. Este necesar să se limiteze consumul de grăsimi și carbohidrați, iar organismul va prelua imediat celulele adipoase, amânate până în ziua "neagră".

Creșterea staminei și a dispoziției, "Lipo-6" nu permite unei persoane să se obosească repede, iar mișcarea este întotdeauna asociată cu termogeneza. Mutați mai mult - mai multă emisie de căldură, ceea ce înseamnă că excesul de greutate este mai rapid.

 Uneori puteți auzi plângerile conform cărora greutatea după administrarea "Lipo-6" nu sa schimbat sau a suferit modificări minore. Și aici trebuie să înțelegeți că este plecat grăsimea și nu masa musculară. Greutatea grăsimii și a mușchilor nu este aceeași, astfel încât reducerea taliei cu 2-3 cm este puțin probabil să fie vizibilă pe cântare. Și masa musculară în sport poate crește, ceea ce va compensa greutatea pierdută în procesul de grăsime exercitată. Astfel de schimbări par a arăta ca o sclipire frumoasă a mușchilor, dând un anumit farmec întregii figuri.

In plus, „Lipo-6„reduce nevoia de hrană, scăzând senzația de foame, activează metabolismul, accelerarea proceselor metabolisticheskie elimina excesul de lichid din organism, oferind efectul de“uscare", a reducerii greutății corporale și previne acumularea masei de grăsime.

Eficiența ridicată și efectul de lungă durată al prelucrării arzătorului de grăsime "Lipo-6" pentru pierderea în greutate și creșterea rezistenței se datorează unei compoziții multicomponente în care unele componente completează și întăresc acțiunea altora.

trusted-source[9], [10], [11], [12], [13], [14]

Farmacocinetica

Interesant este un sistem de livrare în mai multe etape pentru diferite componente ale corpului. Se oferă prin introducerea unei noi tehnologii - o capsulă dublă neobișnuită. În primul rând, componenta lichidă este consumată și apoi componentele concentrate în bolus sunt eliberate treptat, procesul de crăpare care se desfășoară mai lent, asigurând un efect de durată.

Aportul suplimentelor este imediat însoțit de un aflux mare de energie cu formarea de acizi grași din celulele grase. Acțiunea ulterioară a arzătorului de grăsime "Lipo-6" pentru pierderea în greutate urmărește să se asigure că acizii grași nu revin la starea inițială, dar au fost complet consumați sub formă de energie.

Compoziția medicamentului include componente care îmbunătățesc funcționarea glandei tiroide și, în consecință, metabolismul. Acest lucru ajută la reducerea greutății atât în timpul sportului, cât și în perioadele ulterioare.

Este necesar să se înțeleagă că arzătorul de grăsime "Lipo-6" nu este un medicament cu drepturi depline. Este un aditiv biologic activ, a cărui acțiune poate fi corectată prin diferite caracteristici ale corpului. În același timp, compoziția bogată a diferiților aditivi din seria Lipo-6 este proiectată pentru o persoană sănătoasă cu o inimă puternică. Impactul negativ al „Lipo-6“ pe inima este asociat cu prezența în compoziția cafeină de droguri, sinefrina și yohimbină, poate provoca aritmie și tensiune arterială ridicată.

trusted-source[15], [16], [17], [18], [19], [20], [21]

Dozare și administrare

Înainte de administrarea oricăror suplimente medicamentoase sau dietetice, este necesar să se studieze instrucțiunile nu numai în ceea ce privește punctele contraindicațiilor și efectelor secundare, ci și modul de utilizare a medicamentului cu indicarea dozelor eficiente și sigure. Aceasta este singura modalitate de a evita un astfel de fenomen neplăcut ca o supradoză.

Există anumite reguli pentru a lua suplimentele Lipo-6 cu care trebuie să vă gândiți, să începeți să jucați sport sau să scăpați în greutate cu un arzător de grăsimi. Încă o dată, ne amintim că ultima porție din capsule trebuie luată cu 6 ore înainte de culcare, ceea ce va permite corpului să se odihnească complet pe timp de noapte.

Luați capsule zilnic timp de cel mult 2 luni consecutive. După aceasta, este obligatorie o pauză de cel puțin o săptămână.

Dimineața, după-amiaza și seara, bioadditivul este luat numai din primirea mâncării. Producătorii susțin că cel mai bun efect poate fi obținut prin administrarea capsulei cu o jumătate de oră înainte de masă, stoarse cu suficient lichid care nu conține alcool.

Prima porție de capsule trebuie luată dimineața. Organismul de odihnă este mai înclinat să-și ia rămas bun de exces de kilograme, ardând grăsimile intens. A doua parte este luată înainte de masa de prânz, a treia (dacă este cazul) cu cel puțin 6 ore înainte de a merge la culcare.

În multe surse puteți găsi informații că doza unică recomandată de medicament sau o porție este de 2 capsule. Dar în instrucțiunile pentru diferite tipuri de arzătoare de grăsime, puteți vedea diferențe în abordarea dozării medicamentului.

Instrucțiunea pentru "Lipo-6" pentru femei susține că cele mai bune rezultate pot fi obținute prin administrarea a 3 capsule pe zi. Și dimineața trebuie luată numai 1 capsulă, iar la prânz - 2. Intervalul ideal între prima și a doua porție de capsule este de 4-6 ore.

Doza maximă nu trebuie să depășească 6 capsule, cu condiția ca acestea să fie administrate de două ori câte o dată de trei ori pe zi.

În "Lipo-6 negru" pentru bărbați, aceleași doze sunt indicate în instrucțiuni ca și pentru versiunea feminină a medicamentului. Și totuși trebuie să te uiți la bunăstarea ta. Dacă după administrarea a 3 capsule există senzații și disconfort neplăcute, doza trebuie redusă la 2 capsule. Aceeași doză minimă este recomandată la începutul utilizării medicamentului (în primele 2-3 zile).

"Lipo-6 X" este recomandat pentru a începe să luați cu 2 capsule pe zi (pentru 2 prima). După 2 zile, doza este mărită la 3 capsule pe zi. În a cincea zi, puteți încerca să măriți doza la 4 capsule, luându-le câte 2 bucăți. Dimineața și după-amiaza (sau mai aproape de seară).

"Lipo-6 carnitină" ia 2 capsule înainte de antrenament. În zilele de odihnă puteți lua capsule în orice moment înainte de mese, dar este mai bine să o faceți dimineața.

"Lipo-6 ultra concentrat" cu doze crescute de stimulente este recomandat să nu ia mai mult de 2 capsule pe zi (pentru 2 doze).

Indiferent de varianta aleasă a arzătorului de grăsime "Lipo-6" pentru pierderea în greutate din motive de siguranță, nu se recomandă depășirea valorilor maxime admise specificate în instrucțiuni. Și în caz de deteriorare a stării de bine este necesar să se gândească la reducerea unei doze sau la refuzul complet de a crește subțire cu arzătoarele de grăsime ale mărcii respective.

trusted-source[26], [27]

Utilizați Lipo-6 pentru scăderea în greutate în timpul sarcinii

Pentru a preveni descompunerea sarcinii și impactul negativ asupra fătului asupra anumitor componente active ale "Lipo-6", nu trebuie să utilizați suplimente alimentare de ardere a grăsimilor - energie în timpul sarcinii. Din cauza posibilei ingerări a ingredientelor active în laptele matern, nu este recomandabil să se utilizeze arzătoare de grăsime în timpul alăptării.

Contraindicații

După cum puteți vedea, suplimentul Lipo-6, contrar promisiunilor producătorului, nu este atât de sigur. În timpul primirii, chiar și persoanele sănătoase observă uneori diverse simptome de stare generală de rău și disconfort. Și oamenii cu o inimă bolnavă, printre care o masă mare suferă de ritm cardiac și tulburări de hipertensiune. Aceasta categorie de primire a populatiei de arzatoare de grasime "Lipo-6" pentru pierderea in greutate este strict interzisa. Chiar și opțiunile ușoare de ardere a grăsimilor fără stimulente puternice nu pot fi utilizate fără a consulta mai întâi un medic.

Arzătoarele pe bază de grăsimi bazate pe Yoshimbine pot crește nivelul de insulină. Acest efect pozitiv poate da speranță pentru reducerea în greutate la pacienții diabetici, care au o obezitate ca una dintre probleme. Dar, pe de altă parte, acești pacienți au adesea probleme cardiace (în special hipertensiune). Pentru a evita complicațiile bolii hipertensive la diabet, este mai bine să tratăți kilogramele în plus fără ajutorul "Lipo-6" și a altor bioadditive similare.

Medicamentul poate prezenta un anumit pericol pentru cei cu rinichi bolnavi, deoarece este derivat în principal de acest organ.

Nu este permisă aplicarea suplimentelor alimentare de mai sus la băieți și fete sub vârsta de 21 de ani, precum și la băutori. Dacă cineva are o reacție de intoleranță la anumite componente ale suplimentului alimentar, atunci va trebui din nou să fie abandonat.

trusted-source[22], [23], [24], [25]

Efecte secundare Lipo-6 pentru scăderea în greutate

Judecand de faptul ca arzatorul de grasime "Lipo-6" are contraindicatii (desi exista cateva), are si unele efecte secundare. Și efectele secundare ale "Lipo-6" pentru pierderea în greutate pot fi observate atât de către persoanele cu o stare de sănătate slabă, cât și de cei sănătoși.

Merită să reamintim încă o dată că medicamentul poate provoca schimbări semnificative de presiune, care afectează în mod negativ sănătatea oricărei persoane. Oamenii cu inima slabă se pot plânge de o bătăi inimii violente.

Efectul stimulativ al cofeinei și yohimbinei în primele zile de admitere poate duce la amețeli și dureri de cap. O persoană se simte excitată, ceea ce îi face pe mulți să se simtă neliniștiți, simt un anumit disconfort.

Influența yohimbinei asupra nivelului și presiunii zahărului din sânge contribuie la apariția unor simptome precum apatie, tremor de membre, frisoane nerezonabile, dispnee.

Producătorii nu recomandă utilizarea capsulelor Lipo-6 mai târziu, deoarece o stare excesiv de excitată nu va permite unei persoane să adoarmă sau să provoace coșmaruri. Apropo, insomnia de la "Lipo-6" - un fenomen destul de comun. La urma urmei, instrucțiunea spune că capsulele trebuie administrate de 2-3 ori pe zi, aici sunt unii care cred că ultima dată când suplimentele alimentare ar trebui luate seara înainte de a merge la culcare. De fapt, trebuie să faceți acest lucru nu mai târziu de 6 ore înainte de culcare.

Supradozaj

Supradozarea, care apare atunci când se utilizează suplimente în doze care depășesc nivelurile recomandate, poate duce la supraexcitație, tulburări de somn și digestie. Pentru această situație, există scăderi puternice de presiune, care literalmente scot oamenii de pe picioare, apariția de greață, un frison pe tot corpul.

Cel mai adesea, o supradoză poate fi observată printre cei care doresc să piardă în greutate rapid sau să pompeze mușchii care nu înțeleg că creșterea dozei nu va accelera rezultatul, ci va provoca multe efecte secundare.

trusted-source[28], [29], [30]

Interacțiuni cu alte medicamente

Arzătorul de grăsime "Lipo-6" pentru pierderea în greutate și sport este inclus în categoria bioadditivelor, termogeneratorilor, dar nu se combină cu alte medicamente care afectează termogeneza. Este inacceptabil să luați simultan două tipuri de arzătoare de grăsime, cu riscul de a întrerupe metabolismul în organism.

Dar primirea de "Lipo-6" cu blocante de calorii, precum și substanțe utile precum acizii omega-3 și L-carnitina vor beneficia numai corpul, încercând să scape de balastul gras.

Experții în materie de pierdere în greutate recomandă chiar combinarea componentelor de mai sus, completarea lor cu aminoacizi și proteine, care au un efect benefic asupra mușchilor. În paralel cu "Lipo-6" este permisă aportul de vitamine și complexe vitamin-minerale, care ajută la compensarea restricțiilor dietelor pentru scăderea în greutate.

Dar "Lipo-6" și alcoolul sunt considerate a fi produse incompatibile în sensul literal al cuvântului, datorită prezenței stimulanților activi în arzătorul de grăsimi. Luarea alcoolului nu poate doar să încetinească procesul de arsură a grăsimilor, ci și să provoace o serie de efecte secundare asociate cu activitatea cardiovasculară și a sistemului nervos central.

trusted-source[31]

Conditii de depozitare

Deoarece „Lipo-6“ este doar un supliment alimentar biologic activ, care nu necesită condiții speciale de depozitare, este suficient pentru a economisi la temperatura camerei, ferit de umiditate și lumină solară directă. „Lipo-6“ nu are nimic de-a face cu jucării și produse pentru copii pentru copii, astfel încât să păstreze suplimentele nevoie într-un loc în care accesul la copii mici curios închise.

trusted-source[32], [33]

Termen de valabilitate

Termenul de valabilitate al arzătorului de lipide Lipo-6 este de 24 de luni, timp în care își păstrează proprietățile și este relativ sigur de utilizat.

Cu privire la întrebarea dacă este posibil să acceptați "Lipo-6" restante, răspunsul este unul: puteți, dar nu. Eficacitatea unui astfel de medicament este mult mai scăzută decât bioadditivii cu o perioadă normală, iar efectele secundare asociate cu activitatea tractului digestiv sunt mult mai mici. Încercând să economisiți bani în acest fel (este păcat să-l aruncați, pentru că plăcerea nu este ieftină), puteți provoca vătămări ireparabile pentru sănătatea dumneavoastră și este mai scumpă decât orice bani.

trusted-source[34]

Dieta atunci când luați "Lipo-6"

Cu experiență sa demonstrat că, în absența activității motorii și nerespectării condițiilor de nutriție adecvată, recepția "Lipo-6" va fi ineficientă sau complet inutilă. La urma urmei, arzatoarele de grasime ale acestui brand nu sunt completate accidental cu componente care imping o persoana la miscari active, de la care se bucura o persoana (un alt efect util al suplimentului alimentar).

În ceea ce privește dieta, este important nu numai produsele în sine, ci și dieta. Fracționarea alimentelor (de 4 până la 6 ori pe zi) ajută la dispersarea metabolismului pentru arderea mai eficientă a grăsimilor, deoarece în astfel de condiții organismul nu vede sensul de a salva grăsimea "în rezervă".

Luarea unui arzător de grăsime "Lipo-6" pentru scăderea în greutate este suficientă pentru a se menține la o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați. Astfel, în prima săptămână este recomandat pentru distribuirea produselor, astfel încât în dimineața organismul primeste aproximativ 50% carbohidrați complecși (în principal cereale: hrisca, fulgi de ovăz, orez și produse din paste din grâu dur este nu mai mult de 2,5 g per 1 kg greutate corporală persoană). Raportul prânz de glucide complexe si proteine (peste slab, brânză, carne) trebuie să fie de 50 la 50. În seara, preferabil mânca produse proteice. În loc de dulciuri, mâncăm fructe. Preparatele din carne sunt completate cu legume.

În a doua săptămână de scădere în greutate, cantitatea de carbohidrați este redusă. Ei trebuie să mănânce nu mai mult de 1,5 g pe 1 kg de greutate. Dar produsele proteice pot manca putin mai mult.

În cea de-a treia săptămână, cantitatea de carbohidrați consumată este mai aproape de 1 g pe 1 kg de greutate corporală. Carbohidrații, inclusiv fructele, mănâncă în principal dimineața. În veveriță, nu ne limităm prea mult. Dar cu grăsimi trebuie să fii atent. Pot fi consumate nu mai mult de 1 g pe kg de greutate corporală și numai sub formă de nuci, uleiuri vegetale, semințe de in și suplimente alimentare "Omega-3".

În viitor, puteți să respectați normele celei de-a treia săptămâni, dar să luați suplimentar complexe vitamin-minerale. Dacă există disconfort și stare de rău, nivelul carbohidraților poate fi readus la limita celei de-a doua săptămâni. Vasele sunt de dorit să gătească pentru un cuplu, legumele și carnea pot fi fierte și coapte, dar nu se prăjește.

Original sau fals?

Datorită faptului că arzător dietă săracă în grăsimi „Lipo-6“ este o plăcere nu este ieftin, dar dobândesc prin multe în Internet, problema acută a autenticității produselor oferite pe site-urile, verificați licența, deoarece, în acest caz, este foarte dificil.

Problema de a diferenția originalul "Lipo-6" de contrafăcut a devenit recent extrem de populară, deoarece apariția suplimentelor produse în ultimele luni a suferit anumite modificări.

Astfel, "Lipo-6 X" a fost produs anterior în borcane albe. Acum originalul a apărut într-un pachet de gri deschis. Și "Lipo-6 negru" pentru bărbați și femei pe un fundal negru avea o inscripție roșie și aurie, dar în ultima vreme se găsesc borcane cu inscripții de culoare turcoaz delicat.

Toate aceste modificări pot fi urmărite dacă accesați site-ul producătorului. Dacă produsul achiziționat înfățișat diferă de versiunile vechi și noi ale bioadditivelor declarate, există o mare probabilitate ca acesta să fie un contrafăcut ieftin, fără a avea efectul originalului.

Versiunile internaționale pot diferi și de cele de export, iar acest lucru poate fi clarificat și pe site-ul producătorului.

De asemenea, discrepanța dintre culoarea capsulelor ar trebui să fie alarmantă. In borcane negre și capsulele în mod normal negru (cu litere albe și benzi), în borcane alb sau gri sunt capsule, în general, albicioase și translucide (uneori cu o tentă gălbuie sau jumătate gri).

Pentru a evita riscul de a cumpăra produse contrafăcute, trebuie să cumpărați „Lipo-6“, sau pe site-ul web al companiei Nutrex, sau de la furnizori aprobați (de exemplu, magazine de nutriție sport, în cazul în care toate bunurile trebuie să aibă o licență, pe care o puteți vedea cu proprii ochi).

Recenzii despre arzătorul de grăsime "Lipo-6"

Este foarte greu sa crezi in eficacitatea arzatoarelor de grasime si a altor produse pentru pierderea in greutate, fara sa te familiarizezi cu opiniile reale ale celor care slabesc si rezultatele lor. Cu toate acestea, de multe ori o astfel de "cunoștință" lasă și mai multe întrebări și nu contribuie la luarea unei decizii cu privire la oportunitatea de a cumpăra un anumit arzător de grăsimi.

Deci, în cazul produselor din seria "Lipo-6". Lucru este că arzător de grăsime „Lipo-6“, ca orice supliment, diferite persoane pot acționa în diferite moduri, și cineva să piardă în greutate destul de curs luni, iar celălalt nu obține rezultate în termen de 2 luni sau mai mult să-și petreacă deja pe 2 sau mai multe borcane cu un mijloc de ardere a grăsimilor.

Viktor, în vârstă de 40 de ani, a încercat Lipo-6, a fost mulțumit de rezultat, în ciuda prezenței efectelor secundare în primele zile de admitere și a ratei scăzute de pierdere în greutate datorată activității fizice necorespunzătoare. El a remarcat, de asemenea, că nu este necesară creșterea dozei pentru a accelera rezultatul, deoarece acest lucru este asociat cu riscul de intensificare a reacțiilor nedorite ale corpului.

Dar Maxim, în vârstă de 30 de ani, o frecvență de săli de sport, notează declarații contradictorii despre bioadditivul dintre cei care se antrenează cu el. Mulți oameni notează o febră puternică de a lua "Lipo-6", astfel încât unii chiar s-au îmbolnăvit. Și el însuși nu a observat nici o schimbare nici în senzații sau rezultate, deși a luat doza maximă.

Poate că tot vina este utilizarea unei doze incorecte de medicament, o anumită caracteristică a corpului sau doar o atitudine negativă cu o utilizare scurtă a produsului.

Multe femei sunt îndoielnice despre Lipo-6, crezând că, cu o dietă și o exercitare fizică suficientă, puteți pierde în greutate fără un arzător de grăsimi.

Dar în vârstă de 28 de ani, Elena notele care au supraviețuit instabilitatea starea emoțională a pacienților care au primit „Lipo-6“, este atinsă la 3 săptămâni mai târziu, astfel de rezultate (a pierdut 1 dimensiune), care nu a putut realiza folosind alte metode și instrumente. În același timp, greutatea a continuat să scadă chiar și după oprirea consumului de suplimente alimentare și trecerea la o dietă mai puțin rigidă.

Comentariile medicilor despre arzătorul de grăsime "Lipo-6" pentru pierderea în greutate sunt, în general, pozitive. Aceștia sunt de acord că, cu o astfel de compoziție, bioadditivul ar trebui să promoveze arderea activă a grăsimilor. Dar rețineți că, pentru a obține rezultate impresionante și durabile, consumul de arzător de grăsime ar trebui să aibă loc pe fondul unei activități fizice și alimentației ridicate, precum și în absența contraindicațiilor.

Atenţie!

Pentru a simplifica percepția informațiilor, această instrucțiune de utilizare a medicamentului "Lipo-6 slăbire: cum să luați, efecte secundare, comentarii și rezultate" a fost tradusă și prezentată într-un formular special pe baza instrucțiunilor oficiale de utilizare medicală a medicamentului. Înainte de utilizare citiți adnotarea care a venit direct la medicamente.

Descrierea este furnizată în scopuri informative și nu este un ghid pentru auto-vindecare. Nevoia de acest medicament, scopul regimului de tratament, metodele și doza medicamentului sunt determinate numai de către medicul curant. Auto-medicamentul este periculos pentru sănătatea ta.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.