^

Dieta rapidă

Dietele rapide sunt ocazia cea mai convenabilă și, cel mai important, aproape de fulger, de a pierde în greutate într-un timp foarte scurt. De exemplu, în timpul zilei pierdeți 2-3 kg. Și într-o săptămână să devină mai subțire cu până la 5-6 kg. Acesta este un plus fără îndoială. .

Dar poate dietele rapide au dezavantajele lor? Ce sunt? Ce diete sunt considerate rapide și care nu se aplică pentru ele? Există contraindicații pentru dietele rapide și pentru cine sunt destinate? Care sunt retetele pentru dietele rapide? Aceste și alte întrebări vor fi preluate de secțiunea de pe site-ul nostru "Dietele rapide".

Eficiente diete săptămânale pentru pierderea în greutate și în boli

Fără hrană, funcțiile de bază ale unei persoane sunt de neconceput. Alimentele sunt sursa de energie, fără de care nu pot să apară procese interne, activități motrice și mentale.

Dieta de 90 de zile

În căutarea frumuseții și a armoniei, mulți dintre noi încearcă din ce în ce mai multe diete noi. Foarte populare sunt schemele de regim pe termen scurt - de exemplu, o dieta de 3 sau 5 zile.

Dieta pe 12 zile

Unele persoane care pierd greutate, asculta sfaturile dieteticienilor si slabesc lent, timp de cateva luni. Și alții trebuie să scape rapid de kilogramele plictisitoare - de exemplu, să piardă în greutate pentru vacanță sau primele zile de vacanță.

Dieta de 10 zile

Fiecare femeie visează la o figură ideală care să atragă privirile admirabile ale oamenilor. De aceea, sexul echitabil încearcă să găsească o dietă adecvată care să contribuie la rezolvarea acestei sarcini dificile.

Dieta pe 14 zile

Avantajul acestei diete într-un interval de timp relativ scurt, combinat cu o eficiență suficient de mare a rezultatului.

Dieta pe 7 zile - activarea metabolismului sau testul?

Nutriționiștii, care oferă diferite diete scurte pentru scăderea în greutate, justifică principiul acțiunii lor în faptul că aportul alimentar pe termen lung încetinește metabolismul, adică metabolismul în organism.

Dieta de 5 zile

Dacă credeți sincer că în doar câteva zile - așa cum promitem dieta de 5 zile pentru scăderea în greutate - puteți deveni mai ușor cu cinci (în alte versiuni - cu nouă) kilograme, apoi citiți mai departe.

Dezavantaje: pierderea în greutate pentru o perioadă scurtă de timp

Un fapt popular este că minusurile dietelor de sare afectează sănătatea.

Șase dintre cele mai bune diete pentru o creștere rapidă subțire

Iată lista mult așteptată a șase dintre cele mai bune diete pentru o pierdere rapidă în greutate.

Dieta pentru săptămâna: program

Dieta timp de o săptămână este o modalitate foarte bună de a pierde în greutate pentru cei care doresc să piardă în greutate repede.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.