^

Dieta pentru primul grup sanguin

, Editorul medical
Ultima examinare: 20.11.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Persoanele cu primul grup sanguin au cel mai probabil să mănânce produse din carne. Primul grup sanguin este numit grupul de sânge zero. În cazul persoanelor care au exact primul grup sanguin, în stomac se formează un conținut foarte ridicat de acizi, astfel încât carnea este digerată în mod ideal și proteinele sunt defalcate.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Predispoziția la carne în dieta pentru primul grup sanguin

Dieta pentru primul grup sanguin

Aproape în fiecare zi trebuie să mănânci carne, este un produs foarte nutritiv. Și oamenii cu primul grup sanguin sunt cel mai bine digerați. În ciuda acestei calități a corpului - simți mereu cât de mult trebuie să mănânci, excesul de produse din carne poate face mult rău.

Pentru bărbați, rata zilnică este de 180 de grame de carne, iar pentru femei un pic mai puțin, doar 150 de grame. Dar diferența este nesemnificativă. Controlați conținutul de grăsimi din carne, mâncați carne slabă sau nu grasă.

Cârnații, cârnații și alte produse semifabricate și aditivii din carne nu contribuie la îmbunătățirea sănătății și vă vor afecta doar dieta. Încercați să excludeți astfel de produse din meniul dvs. Complet. Ar fi minunat dacă ați mâncat pește, o pasăre. Aceasta ar introduce o aromă în dietă, va adăuga substanțe nutritive și vitamine.

Proteinele animale nu sunt carne

Rețineți că proprietarii primului grup de sânge, în urma unei dietă, ar trebui să se limiteze la primirea proteinelor de origine animală. Acestea includ lapte de vacă, diverse produse delicioase din lapte.

Practic nu veți obține prea mult din lapte, în plus, organismul îl poate respinge și vă va permite să înțelegeți. Dacă mai beți lapte sau consumați produse lactate - poate apărea stare generală de rău, greutate în stomac. Această alimentație este însoțită de diverse reacții alergice sau tulburări de digestie.

trusted-source[6], [7]

Despre compensarea lipsei de calciu fără produse lactate

Pentru a evita lipsa de calciu în organism, unghiile fragile, părul uscat, mâncați alimente care ar putea înlocui toate produsele lactate. Includeți în dieta de soia, broccoli, legume cu frunze, legume rădăcinoase, nuci sau pește, care se referă la somon. Prin includerea unor astfel de produse în meniul dvs. Zilnic, compensați lipsa de calciu în cantitatea potrivită.

trusted-source[8], [9], [10]

Câteva cuvinte despre aciditatea dietei pentru primul grup sanguin

Datorită acidității ridicate a sucului gastric la persoanele cu primul grup sanguin, apare un proces substrat de digestie și asimilare a carbohidraților. Glutenul, care se găsește în culturile de cereale, contribuie la o funcționare defectuoasă a sintezei insulinei, care inhibă procesul digestiv și perturbe metabolismul în organism.

Renunțați la produsele de panificație și, dacă nu puteți să le faceți - cel puțin să limitați utilizarea cerealelor și a pâinii, precum și a produselor din făină dulce.

Cartofii din dieta primului grup de sânge sunt, de asemenea, un dușman, ca și leguminoasele (dar nu toate). Organismul are nevoie de o măsură și de ușurință în mediul acid, iar substanțele care secretă linte, fasole, alcalii în mediul natural al organismului, afectează negativ țesutul muscular. Împiedică mușchii să se dezvolte în mod normal.

trusted-source[11], [12], [13], [14], [15], [16]

Ce trebuie să știți despre aciditate

Ce trebuie să știți despre aciditate

Pentru a normaliza mediul acid în interiorul stomacului, ar trebui să consumați o mulțime de legume proaspete. Cu toate acestea, există un punct negativ. Dacă mâncați prea multe legume acizi - acest lucru poate duce la o senzație de acid în stomac. Dacă începeți să mâncați o mulțime de carne - limitați folosirea alimentelor pepturate și acide, care va doar acidifica și astfel acidul mediu de carne digerată. Dacă această regulă este încălcată, corpul așteaptă o "recompensă" pentru că nu a fost urmărită, sub formă de ulcer sau gastrită.

Alege legumele potrivite

Alegerea legumelor potrivite este suficient de importantă dacă alegeți o dietă pentru primul grup de sânge. Diferitele legume sunt asimilate diferit și contribuie la o viață sănătoasă. Pentru a evita ruperea articulațiilor substanțelor dăunătoare, absolut inutile - excludeți utilizarea vinetelor.

Persoanele cu primul grup de sânge trebuie să compenseze lipsa de iod în organism, așa că mâncați legumele pe care acest defect le poate corecta. Din cauza lipsei de iod în organism, pot apărea probleme cu glanda tiroidă.

Pentru a evita astfel de stânjenituri, abandonați produsele familiei cruciferoase, și anume din hrean, rapiță, germeni de Bruxelles, alb și colorat, nu mănâncă napi.

trusted-source[17], [18], [19], [20], [21], [22]

Coagularea sângelui

O altă trăsătură distinctivă a persoanelor cu primul grup de sânge este coagularea slabă a sângelui lor. Mananca legume verzi pentru a imbunatati coagularea. Aceste legume includ: broccoli, spanac și salată.

trusted-source[23], [24], [25], [26], [27], [28], [29]

Concluzie privind dieta pentru primul grup sanguin

Dieta pentru prima grupă de sânge și, în general, dietele pentru grupul de sânge sunt de departe cele mai eficiente. În același timp, ele nu te limitează la alegerea felurilor de mâncare în măsura în care nu simți un sentiment puternic de foame. În plus, în timpul acestei diete se îmbunătățește sănătatea generală. P

Nu încercăm să ne îmbunătățim sănătatea atunci când alegem o dietă? Acest factor ar trebui să fie mereu în prim-plan, deci alegeți-vă. Pierde greutate cu ușurință!

trusted-source[30], [31], [32]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.