^

Dieta pentru primul grup de sange: ceea ce nu este recomandat sa consumi

, Editorul medical
Ultima examinare: 20.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Cu o dietă pentru primul grup de sânge, este foarte important să excludeți din dietă alimentele interzise. Care sunt aceste produse?

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Vom lista mâncărurile interzise cu o dietă pentru primul grup de sânge

Din produsele din carne: șuncă, șuncă și carne de porc

Nu mancati caviar si tot felul de hering (chiar marinat, chiar sarat);

Exclude iaurtul, laptele, brânzeturile și brânzeturile prelucrate, chefirul;

Nu se recomandă să mănânci fistic, și chiar arahide;

Cereale și leguminoase să fie excluse linte, fulgi de ovăz, fulgi de porumb și porumb, produse de patiserie, pâine, produse de panificație, la care se adaugă tarate sau germeni de grâu, fulgi de ovăz cookie-uri;

Exclude din legume cartofi, varză, conopidă, măsline, rhubar, vinete;

Fructele și fructele de pădure nu sunt, de asemenea, întotdeauna necesare cu o dietă, exclud mandarine, portocale, căpșuni, grapefruit;

Nu adăugați ulei de porumb;

Este de dorit să vă depășiți și să nu adăugați alimente dăunătoare ketchupului și marinelor;

De băuturi nu sunt de dorit senna, băuturi tari, aloe, echinacea, sunătoare, cafea, frunze de căpșuni;

De asemenea, destul de ciudat, vitaminele A și E. Sunt nedorite.

Recomandări speciale pentru dieta pentru primul grup de sânge

Dieta pentru prima grupă de sânge are un negativ foarte important - o dietă neechilibrată care duce la o defalcare a metabolismului, dar când metabolismul se accelerează - o persoană începe să piardă în greutate. Iată câteva sfaturi despre cum să accelerați metabolismul.

Produsele, cum ar fi linte, fulgi de porumb sau porumb și fasole, blochează exact principiul producerii de insulină în corpul dumneavoastră. Ca rezultat al unui astfel de impact - metabolismul încetinește.

Îndepărtați din programul de masă toate subspecii de varză (broccoli pot fi lăsate) și feluri de mâncare de ovăz sau elemente de ovăz, deoarece producția de hormoni tiroidieni se deteriorează. Datorită acestor produse, ca și în paragraful anterior, metabolismul încetinește.

Este necesar să se mărească aportul de iod în organism, astfel încât hormonii tiroidieni să fie bine dezvoltați, lipsa lor fiind lipsită. Iodul din corpul dvs. Va umple fructele de mare și legumele cu legume. Radicanul și daikonul cu ridiche vor crește producția de hormoni tiroidieni. Și, cel mai bine, preparați aceste sucuri și amestecați-le de la 1-n la 1-m cu suc de morcov.

Carnea roșie și ficatul din orice animal promovează de asemenea metabolismul bun și măresc rata metabolică. Combinați mesele cu exerciții regulate.

Dacă sunteți îngrijorat cu privire la o coagulare proastă a sângelui său, ar trebui să mănânce alimente care conțin vitamina K. Vitamina K conține în compoziția sa ficat, salate, carne, ulei de ficat de cod, ouă, alge marine, verdeață. În tulburările tractului gastrointestinal, folosiți bifidobacterii, acestea vor regla efectele negative și activitatea stomacului.

Nu beți aspirină, crește aciditatea în stomac și face sângele mult mai responsabil.

Dieta pentru primul grup de sânge și concluzia sa logică

Citiți foarte atent toate lucrurile mici, din cauza lucrurilor mici și este o garanție a succesului. Și întregul rezultat al dietei este rezultatul dvs., astfel încât să puteți fi mândru de tine însuți dacă vă străduiți pentru cele mai bune. Pierde greutate pe sanatate cu o dieta pentru primul grup de sange.

trusted-source[7], [8], [9], [10], [11], [12]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.