^

Dieta pentru primul grup de sânge: cum să pierzi în greutate corect

, Editorul medical
Ultima examinare: 20.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Oamenii - "vânătorii" care posedă primul grup sanguin, suferă de anumite boli. Este necesar să aveți o idee despre problemele pe care le întâlnesc vânătorii dacă ați ales o dietă pentru primul grup de sânge.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Ce este o dietă pentru primul grup de sânge

Persoanele care vânează în mod regulat jocul suferă de o adaptare slabă la schimbarea meniurilor. Ele pot fi numite conservatori. De ce se luptă cu obiceiurile lor, dacă conversația se referă la mâncare, de ce aceste dificultăți? Îți place să mănânci mâncăruri delicioase? Acest lucru este minunat. Nu vă lepădați plăcerea.

Dacă vă forțați corpul să mănânce alimente, pe care le respinge - imunitatea "va dezamăgi". Cine ar dori, în legătură cu schimbarea nutriției, să lupte cu diferite boli, cu povara unei dispoziții stricate, cu teama pentru ceea ce se va deranja mâine și cu ce medic va trebui să meargă?

Țară exotică - imunitate la "zerouri"

Imaginați-vă că ați lăsat să vă odihniți într-o țară exotică sau într-un loc în care clima nu are o asemănare obișnuită cu habitatul dumneavoastră. Alimentele au un miros diferit, gustul este greu de recunoscut datorită diferențelor dintre metodele de gătit și bucătăria. În acest caz, nu vă fie teamă dacă organismul va avea dificultăți evidente în timp ce mănâncă.

Dacă schimbările persistă, sistemul imunitar începe să acționeze mai activ. Uneori chiar el poate să acționeze chiar împotriva propriului său organism. Pot exista iritații sau reacții alergice la acele lucruri care intră în conflict cu standardele îndelungate de percepție a corpului nostru.

trusted-source[6], [7], [8], [9], [10], [11]

Se odihnesc mai des pentru a fi plini de fericire

Schimbul de procese a fost suficient de activ - uneori se lasă în natură (lac sau pădure). Corpul nostru este uneori utile franc "zabuchka" pentru ca acesta să fie activ.

Faceți sport, va aduce doar un rezultat pozitiv. Rularea sau schiatul, aerobicul, fitnessul, înotul vor fi doar un plus pe calea scăderii în greutate.

Studiile oamenilor de știință și nutriționiștilor au arătat că vânătorii suferă adesea de boli articulare, suferă de un mediu acid crescut în stomac și coagulabilitate scăzută a sângelui. Apropo, un nivel crescut de aciditate poate duce chiar la un ulcer.

Vitamina K, spune drojdie "pa"

Pentru a rezolva problema cu coagulabilitatea scăzută a sângelui - crește nivelul vitaminei K în dieta ta. Vitamina K este în cantitate suficientă în carne, ouă, ficat, verdeață, salată și alge. Pentru ca acțiunea dietei să fie cea mai eficientă - excludeți elemente de drojdie din meniul dvs., nu mâncați produse de drojdie.

Aspirina se oxidează puternic

Dacă decideți să luați oa doua pilulă de aspirină - amintiți-vă, diluează sângele, ceea ce face ca sângele să fie foarte coagulat.

Pentru a minimiza oxidarea, includeți în lista de produse preferate cele care neutralizează aciditatea și "dau" consecințele negative. Dacă nu, sunteți amenințat cu gastrită sau ulcer. Ne îndoim că doriți să deveniți proprietar al unor astfel de boli care nu sunt tentante.

Puteți să vă luați cu ușurință la revedere cu greutate în exces, dacă luați în considerare câteva lucruri reale și revizuiți alegerea alimentelor lor.

trusted-source[12], [13], [14], [15], [16]

Meniu pentru primul grup de sânge - "greutate" se va transforma într-un cuvânt ușor

În primul rând, excludeți din meniu legume, grâu, produse din porumb și linte. Aceste produse conduc la o producție foarte lentă de insulină, din acest motiv procesul de divizare a diferitelor substanțe devine foarte lent.

Învață să spui "nu" Bruxelles-ului și conopidei, varza albă din acest moment a devenit, de asemenea, inamicul tău. Din cauza acestor produse, hormonii tiroidieni sunt slab produși. Ulterior, metabolismul în organism nu dă un efect calitativ și devine foarte lent.

Creșteți fluxul de iod în organism utilizând produsele "corecte". Fructe de mare și verde contribuie la dezvoltarea de iod și pentru a îmbunătăți funcționarea glandei tiroide, va beneficia orice persoană.

Chiar dacă nu doriți să pierdeți în greutate, nu renunțați la sarea iodată și la alte produse care conțin iod. Dacă încerci să faci totul corect - metabolismul se va accelera.

Rădăcină, daikon și ridiche se amestecă cu suc de morcov în cantități egale, acest lucru ajută la îmbunătățirea funcționării glandei tiroide.

În timpul unei diete, asigurați-vă că mergeți pentru sport, nimeni nu o va face pentru tine. În cazul sporturilor active, greutatea scade mult mai repede decât în cazul oricărei diete.

Dieta pentru prima grupă de sânge va transforma viața în încredere numai cu voință. Fiecare dietă este concepută pentru oamenii care lucrează pe ei înșiși, pentru cei care cred numai în cele mai bune. Și pentru dvs., optimistii și câștigătorii absolut, dorim succes în tot ceea ce începeți. E timpul pentru schimbare, de data asta este acum!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.