^
A
A
A

Tijă de tracțiune cu o mână în pantă

 
, Editorul medical
Ultima examinare: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Veți avea nevoie de:

Bara (cu greutăți numai la un capăt) și banca

Poziția inițială

Puneți barba pe podea, un capăt al barei din colț. Îmbrăcați câteva clatite de lumină pe celălalt capăt. Așezați banca în dreapta. Spatele se uită în colț, se află în partea dreaptă a gâtului și se îndoa înainte, astfel încât trunchiul să fie aproape perpendicular pe podea. Țineți bara direct în spatele clătite cu mâna stângă. Bratul și genunchiul drept se pot sprijini pe bancă pentru stabilitate.

Notă: Păstrați un braț nefolosit sub umăr pe linie cu un genunchi neutilizat pentru stabilitate maximă.

Mișcarea de bază

Trageți ușor bara spre partea stângă până când greutatea atinge pieptul.

Notă: Nu rotiți carcasa! Concentrează-te pe ridicarea gâtului.

Poziția finală

Coborâți bara transversală, la 2,5-5 cm de podea.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.