^

Exerciții pentru mărirea sânilor

, Editorul medical
Ultima examinare: 20.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Exercițiile pentru augmentarea sanilor sunt foarte populare în rândul femeilor care doresc să-și strângă sânii, să-și îmbunătățească forma și să consolideze sistemul muscular. Să ne uităm la ce exerciții sunt pentru mărirea sanilor și, de asemenea, cât de eficiente sunt acestea.

Toate exercițiile pentru mărirea sanilor întăresc mușchii pectorali și lucrează la musculatura sanului. Este în condiția mușchilor pectorali că depinde aspectul, fermitatea și chiar forma sânului. Exercitiile nu cresc glandele mamare, doar chirurgia plastica este capabila de aceasta, dar exercitiile vor ajuta la cresterea volumului muschilor pectorali, la restabilirea tonusului si a aspectului spectaculos.

Rețineți că mușchii care sunt legați de mușchii pectorali sunt destul de puternici și mari. Acest lucru sugerează că pentru dezvoltarea și pomparea lor este nevoie de o muncă și un efort considerabil, precum și de cursuri obișnuite. Dacă vă exercitați în mod regulat și în mod regulat, pieptul va crește, iar mușchii se vor înăspri. După un set de exerciții corecte, mușchii din piept au rănit puțin și acest lucru indică faptul că acestea cresc. În ceea ce privește frecvența exercițiilor pentru mărirea sânilor, clasele ar trebui să fie de cel puțin trei ori pe săptămână.

trusted-source[1]

Exerciții eficiente pentru mărirea sanilor

Exercițiile eficiente pentru augmentarea sanilor sunt un ansamblu de antrenament, care vizează pomparea, adică îmbunătățirea stării musculare pectorale. Toate clasele sunt recomandate pentru a începe cu o încălzire. Excelente squats, mâinile swinging, sărituri pe loc și sarind frânghie, alergare, pante și chiar dansuri ritmice sunt minunate.

Să ne uităm la un set de exerciții eficiente care vor ajuta la mărirea sanilor:

 1. Așezați-vă pe podea sau pe scaun, pentru a vă putea sprijini spatele pe perete sau în spatele scaunului. Alăturați-vă palmele la nivelul pieptului. Încercați să împingeți cealaltă cu o singură mână. Rețineți că în acest exercițiu trebuie să înfruntați mușchii pectorali și nu mușchii umerilor, a mâinilor sau a palmelor.
 2. Stați în fața peretelui, palma pe perete, la nivelul pieptului. Transportați toată greutatea pe palmele și mușchii pieptului, încercați să împingeți peretele.
 3. Și acum încercați să faceți push-up-uri de la perete. Pasul departe de perete pentru 1-1,5 pași, odihniți-vă mâinile și începeți să împingeți. Rețineți că corpul trebuie să fie plat, ca o bară și să vă țineți mâinile pe lățimea umerilor.
 4. Ridicați ganterele și vă aflați pe spate. Pentru confortul exercițiului, este mai bine să vă așezați pe o bancă. Ridicați-vă mâinile, dar nu vă rupeți lamele de umăr, luați-vă mâinile în spatele capului. Acest exercițiu trebuie efectuat foarte încet, pentru a maximiza mușchii pectorali.
 5. Push-up-uri de la podea - acesta este cel mai popular, dar în același timp un exercițiu eficient. Puteți să vă stoarceți din genunchi sau dintr-o șipcă standard. Vă rugăm să rețineți că în timpul operațiilor de împingere este cel mai bine să vă țineți mâinile la nivelul umărului, să nu vă lăsați în larg și palmele înainte.

Toate exercițiile de mai sus trebuie efectuate în 3-5 seturi de 10-30 repetări. Începeți antrenamentul cu 1-2 seturi de 10-12 ori și creșteți treptat sarcina pentru dezvoltarea mușchilor pectorali.

Exerciții pentru a crește mușchii pieptului

Exercițiile de creștere a mușchilor pieptului sunt un complex de mișcări gimnastice care ajută la întărirea mușchilor pectorali mari. Ca orice antrenament, exercițiile pentru piept încep cu o încălzire, care încălzește mușchii și le pregătește pentru muncă ulterioară. Încărcarea trebuie să fie graduală, astfel încât, după primul antrenament, dorința de a instrui mai departe nu dispare. Să ne uităm la cele mai populare și mai eficiente exerciții.

Unul dintre exercițiile eficiente care vor ajuta la creșterea mușchilor pieptului este presa. Acest exercițiu este cel mai bine realizat în sala de gimnastică, deci există un echipament special. Dar dacă nu aveți ocazia să mergeți la simulator, atunci presa de la bancă se poate face acasă, doar pentru asta veți avea nevoie de gantere și cel mai bun bar. Luați o poziție confortabilă pe podea sau pe bancă. Ridicați încet ganterele, împingând mușchii pectorali. Exercitarea regulată a exercițiului va permite o pompare maximă a mușchilor pectorali și creșterea acestora în volum.

trusted-source[2], [3], [4]

Exerciții pentru creșterea volumului sânului

Exercițiile pentru creșterea volumului pieptului sunt destul de simple și eficiente, pot fi efectuate acasă. Antrenamentul vizează întărirea și întărirea mușchilor pieptului, creșterea acestora și ridicarea acestora. Să ne uităm la cele mai populare exerciții.

Exerciții pentru mărirea sânilor

 1. Push-up-urile sunt un exercițiu excelent, cel mai ușor de făcut la domiciliu. Cea mai eficientă este împingerea de la podea. Pentru ca exercițiul să fie eficient, acesta trebuie realizat cel puțin în trei abordări de 20 de ori, dar pentru început este posibil să faceți 10-15 push-up-uri. Dacă apăsați din greu în bar, vă este greu, atunci puteți îngenunchea. În această poziție, presa nu va funcționa atât de bine, dar mușchii pectorali vor fi implicați 100%.
 2. Puneți-vă mâinile pe perete și încercați să-l împingeți. Schimbați poziția mâinilor, cu primele mâini deasupra capului, apoi la nivelul pieptului și la nivelul abdominal. Maximizați mușchii pectorali.
 3. Următorul exercițiu trebuie făcut în culcare. Așezați-vă pe podea sau pe o bancă, mâinile împărțite, picioarele împreună. Uneori, ridicați lamelele umărului și puneți-vă mâinile în bumbacul din fața dvs., în detrimentul a două, coborâți în poziția de plecare. Când vă scoateți mâinile, încercați să întindeți mușchii pectorali. Acest exercițiu este recomandat să se desfășoare într-un ritm mediu și rapid.

trusted-source[5], [6]

Exerciții pentru mărirea sanilor Smirnova

Exerciții pentru mărirea sanilor Smirnov este un complex de aerogimă, care se bazează pe corpflex. Asta este, toate exercițiile sunt un complex respirator și gimnastic, care vizează strângerea toracelui, creșterea volumului musculaturii pectorale și tonifierea. Exercițiile pentru mărirea sânilor sunt destul de simple, dar în același timp eficiente. Puteți să vă antrenați acasă, dând exercițiilor 20-40 de minute pe zi.

Să ne uităm la regulile de bază care trebuie respectate prin efectuarea exercițiilor din programul de aeroguire pe care Smirnov la dezvoltat pentru mărirea sanilor.

 • Postura - o poziție frumoasă și uniformă este un angajament al unui piept strâns și a dezvoltat mușchii pectorali. Dacă vrei să arăți frumos, primul lucru pe care trebuie să-l faci este postura. Întotdeauna păstrați spatele drept.
 • Îngrijirea adecvată - în plus față de complexul de gimnastică, o mare importanță o reprezintă îngrijirea adecvată a sânului. Luați regulat un duș de contrast, clătiți cu atenție sânii.
 • O abordare integrată - dacă doriți cu adevărat să obțineți rezultate și să creșteți sânii, atunci trebuie să împrumutați în mod regulat, fără a pierde un antrenament. Selectați nivelul încărcăturii în mod individual, dacă nu ați făcut-o înainte, apoi începeți cu câteva repetări, mărind în mod constant numărul de abordări și realizări.

Exerciții complexe pentru mărirea sanilor

Exercițiile complexe pentru augmentarea sanilor pot fi făcute independent, concentrându-se asupra nivelului de fitness fizic și a rezultatelor dorite. Vă oferim un set aproximativ de exerciții, implementarea regulată a cărora va contribui la creșterea sânilor.

 1. Luați o poziție confortabilă, dar pentru ca spătarul să fie plat. Mâinile trebuie să se îndoaie la coate și să-și prindă pumnii, astfel încât să fie în fața ochilor. Ridicați-vă mâinile în sus (coatele sunt îndoite, mâinile sunt presate ferm unul împotriva celuilalt) și încet mai mici. Încercați să vă ridicați coatele cât mai mult posibil, dar nu o reduceți sub nivelul pieptului. Rețineți că în timpul acestui exercițiu este foarte important ca brațele și coatele să nu se disperseze, ci să fie presate ferm una împotriva celeilalte.
 2. Stați lângă perete și odihniți-l cu mâinile. Din această poziție, poți face push-up-uri, doar pentru asta trebuie să renunți la un pas sau două. Împingerea pereților cu palmele este de asemenea eficientă. În timpul acestui exercițiu, este foarte important să se concentreze toată încărcătura asupra mușchiului pectoral.
 3. Push-up - aceasta este o opțiune ideală pentru menținerea tonului tuturor mușchilor, și chiar mai mult a mușchilor pieptului. În plus, împingerea regulată vă va ajuta să strângeți pielea mâinilor și să vă faceți burduful elastic și strâns.
 4. Nu este o valoare mică în timpul exercițiilor sau, mai degrabă, după ce execuția sa se întinde. De fiecare dată când termini, asigurați-vă că faceți puțină întindere. Stați pe genunchi, îndoiți-vă spatele și trageți-vă bine brațele, capul trebuie să atingă podeaua. Efectuarea unei încălziri este foarte importantă pentru a întinde mușchii pectorali.

Exercițiile pentru mărirea sânilor pot întări mușchii pectorali, măriți volumul și strângeți pieptul. Principala regulă de formare este formarea regulată și creșterea treptată a volumului de muncă. Dacă stabiliți un obiectiv de a crește sânii cu exerciții, atunci câteva luni de exerciții intense vă vor justifica așteptările și veți deveni proprietarul unui piept inteligent și strâns.

trusted-source[7], [8]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.