^

Sănătatea feminină și formarea musculară intimă

, Editorul medical
Ultima examinare: 20.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Împreună cu confortul și confortul, cum ar fi călătoriile constante cu mașina, un loc de muncă computerizat, progresul tehnic a adus - un stil de viață sedentar, malnutriție și un somn inferior. Ca o consecință, pierderea tonului muschilor intimi, stagnarea sângelui venos în pelvisul mic, omisiunea organelor și nemulțumirea față de viața sexuală. Poate de aceea centrele de formare a mușchilor intimi se bucură de o popularitate incredibilă?

Titlurile revistelor lucioase și articolele de pe Internet sunt pline de sloganuri - "Descoperă-ți sexualitatea", "Îmbunătățești calitatea vieții tale sexuale", "Fii un iubitor unic". Și cum să înțelegeți această masă de informații, cum să nu deveniți victima unor instructori falși și să nu vă faceți rău sănătății?

trusted-source[1], [2], [3]

Opinii ale specialiștilor

Formarea fizică pentru mușchii intime a fost introdusă de ginecologul american Arnold Kegel, care sa confruntat cu problema incontinenței cronice urinare. Pe lângă eliminarea unui sindrom neplăcut, setul de exerciții dezvoltate a contribuit la îmbunătățirea calității vieții intime a femeilor.

Pana in prezent, conform studiilor, doar una din patru femei au mușchii vaginali in tonusul lor. Se știe că numai mușchii puternici pot da ambilor parteneri sentimente vii și plăcere de neuitat în timpul sexului.

Ginecologii confirmă o relație directă între elasticitatea mușchilor vaginali și nașterile fără dureri, nașteri ușoare, fără pauze. Reduce durerile musculare antrenat in timpul menstruatiei sau duce la libertate deplină de la ea, circulația controlată în organele pelvine, prelungi tinerețea și de salvare dintr-o multitudine de boli ginecologice.

Primii pași

Cineva preferă să facă exerciții speciale și să facă sex în mod regulat, ceea ce are un efect favorabil asupra stării de spirit și a sănătății femeilor. Alții solicită ajutor de la instructori.

Înainte de începerea instruirii, trebuie să studiezi structura corpului tău. Acordați o atenție deosebită mușchilor din podea pelvină, abdomen și diafragmă, precum și oasele pelvine. Examinează-te. Cele mai multe doamne nu au nici o idee în ce au ce să facă și de ce toate acestea sunt necesare. Și ce fel de "fiară" un astfel de profesor nu are nicio idee. Obținerea de cunoștințe anatomice va contribui la o mai bună reprezentare a principiilor de formare a mușchilor intimi.

În etapa următoare, examinați respirația stomacului și respirația diafragmatică. Abilitatea de a împărtăși tipurile de respirație va obține rezultate rapide în gestionarea mușchilor intimi.

Dacă vă decideți să cumpărați un simulator, asigurați-vă că îl supuneți inspecției vizuale și folosiți receptorii olfactivi. Cu excepția glumelor. Toate suprafețele netede trebuie să fie lipsite de deteriorări externe - chipsuri, crăpături, gropi. Părțile din cauciuc ale simulatoarelor pot excreta un miros specific, dar fără fanatism. Luați în considerare cu atenție punctele de atașare ale duzele, ele trebuie să aibă aspectul estetic, fără benzi de cauciuc din facturile monetare etc.

Consultați un ginecolog pentru bolile infecțioase, tumori, care sunt o contraindicație pentru formarea mușchilor intimi.

trusted-source[4], [5]

Cum să nu te înșeli?

Alegerea unei școli pentru pregătire va fi cea mai pregătită și mai competentă. Doamnelor frumoase, pur și simplu nu pulverizați la tot felul de cursuri și seminarii, unde promite să predea arta dragostei. Crede-te în tine, simte-ți partenerul, conectă-ți imaginația. Tot felul de "evidențieri" pentru a trăi împreună poate fi obținut din alte surse, păstrând în același timp bugetul de origine și, cel mai important, sănătatea mintală.

Nu contează ce fel de obiectiv creat: capacitatea de a menține mușchii intime cinci kilograme, pentru a scăpa de complexe, pentru a deveni singura amanta a oamenilor săi pentru a împinge punctul culminant - un mod de a realiza este prin munca pe un curs de formare și mușchii intime.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.