^

Iubirea de la distanță: 6 motive pentru despărțire

, Editorul medical
Ultima examinare: 19.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Primele luni de relații romantice sunt neclintite, pline de pasiune și optimism. Se pare că iubitorii au o viață întreagă înaintea lor - fericită și senină.

Dar ce se întâmplă dacă oamenii dintr-un anumit motiv nu pot fi fizic împreună și trebuie să mențină o relație la distanță? Unele cupluri sunt capabile să depășească toate dificultățile, și chiar și kilometri pentru ei nu sunt o piedică, cu toate acestea, din păcate, cele mai multe astfel de sindicate sunt condamnate în avans. Ilive reprezintă cele mai frecvente 10 motive care devin pentru o relație la distanță, capcane reale, care sparge toate speranțele și visele realității.

Lipsa comunicării

Desigur, mulți vor spune că telefoanele mobile și comunicarea prin Skype sunt o modalitate excelentă de a ieși, deoarece oamenii au avut săptămâni și luni să aștepte o scrisoare de la o persoană iubită. Cu toate acestea, progresul tehnic nu va înlocui încă o conversație tete-a-tete a unei persoane, mai ales dacă cuplul a fost împreună de mult timp și acum este obligat să comunice numai în acest fel.

Phantom viitor comun

Phantom viitor comun

Viitorul comun fantomă este un alt motiv pentru care dragostea la distanțele accidentale. Dacă oamenii nu pot decide să se mute, atunci este greu de făcut planuri pentru viitor. O astfel de relație, atunci când nimeni nu dorește să renunțe, de obicei nu durează mult.

Trădarea sau regulile unui oraș

Iubitorii care se află la o distanță una de alta, rămân credincioși ... Sau, cel puțin, încearcă să o facă. De fapt, nu este atât de simplu, pentru că uneori singurătatea predomină, iar întâlnirile interesante se termină uneori nu doar cu prietenia ...

încredere

încredere

Dacă în momentul în care întrețineți o relație cu un iubit la distanță, atunci, cel mai probabil, după citirea paragrafului anterior, gândiți-vă la loialitatea iubitului. Cu toate acestea, încrederea nerezonabilă într-un partener poate pune relațiile în pericol și, în cele din urmă, le distruge total. De fapt, este puțin probabil să puteți afla dacă o persoană vă schimbă sau dacă sunteți credincioși. Același lucru se poate spune despre relațiile obișnuite. Fiind unul lângă celălalt, oamenii nu bănuiesc nici măcar că jumătatea lor duce o viață plină de furtună. Prin urmare, este puțin probabil ca neîncrederea și spălarea constantă a creierului să vă ajute să construiți relații puternice.

trusted-source[1]

Cât costă dragostea?

Cât costă dragostea?

Oamenii care se află la o distanță între ei încearcă să se întâlnească cât mai des posibil, ceea ce, firește, necesită bani. Călătorind cu trenul, cu autobuzul, cu mașina sau cu zborul pe un avion, precum și cu plata facturilor de telefon - toate acestea pot servi drept factori suplimentari care vor transforma în cele din urmă o relație romantică într-un calcul constant al costului iubirii. Multe cupluri diferă adesea din motive financiare.

Viața continuă

Viața continuă

Atunci când nu există altă cale de ieșire și circumstanțele nu pot fi schimbate, atunci relațiile de la distanță sunt singura cale de ieșire. Nu se poate spune că absolut toate cuplurile sunt condamnate la eșec, că mulți nu pot suporta o lungă separare și devin din punct de vedere emoțional îndepărtat. Dar chiar dacă acel fir subțire care leagă oamenii este amenințat și tensionat, schimbările serioase nu pot fi evitate dacă relația este costisitoare și nu este doar dragoste.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.