^
A
A
A

10 obstacole în calea orgasmului feminin

 
, Editorul medical
Ultima examinare: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Dacă în timpul sexului femeile nu ajung la orgasm, ei, de regulă, îl acuză pe iubitorii de orgasm. Cu toate acestea, orgasmul poate "să dispară" din alte motive.

Lor "ucide" ei înșiși sunt reprezentanți ai sexului echitabil, sau, mai degrabă, slăbiciunea lor dulce.

Lenjerie intima

Stringing și corsete, desigur, arata sexy. Cu toate acestea, vă împiedică să vă bucurați de iubire. Îngrijirea neconfortabilă, stoarcerea toracelui și a îmbrăcăminții de la picioare întrerupe circulația sângelui. Presiunea din vase nu atinge maximul (ceea ce este o condiție necesară pentru orgasm), și ca urmare, există o emoție, dar, din păcate, nu există nici o satisfacție.

Mouse-uri slabe

Muschii vaginului trebuie să fie pompați în mod regulat, precum și presa și fesele. În caz contrar, cu timpul atrofiază și nu va putea să dea senzații plăcute (orgasmul se realizează prin contracția mușchilor vaginului și uterului). Paradox, dar cea mai bună pregătire a mușchilor intim este același sex. O modalitate alternativă de formare este vâmbinarea - un set de exerciții speciale menite să îmbunătățească sănătatea femeilor. Clasele se pot desfășura independent la domiciliu sau sub îndrumarea unui antrenor în sală.

trusted-source[1], [2]

Sex neregulat

Pentru ca mușchii intimi să fi fost întotdeauna în formă bună, sexul ar trebui studiat cel puțin 3 ori pe săptămână. În caz contrar, vaginul își pierde elasticitatea, glandele produc lubrifiere slabă etc. și altele asemenea.

Stomacul complet

Angajarea în sex, după ce a mâncat "în întregime", nu este recomandată nu numai pentru că în acest proces iubitorii vor experimenta senzații neplăcute. Pericolul se află în celălalt. Digestia alimentelor necesita o crestere a alimentarii cu sange, adica "concentrarea" corpului va fi tractul gastro-intestinal, nu organele genitale. Ce se întâmplă atunci când există o lipsă de alimentare cu sânge în zona intimă este deja descrisă mai sus. Experții recomandă să mănânce cu trei ore înainte de actul sexual planificat. Chiar înainte de actul sexual, iubitorii pot mânca doar câțiva afrodisiac.

Dystonie vegetativă

Pentru orgasmul "plecat" departe și lung, este suficient doar o mică funcționare defectuoasă a sistemului nervos, care este responsabilă pentru ritmul inimii, reglează transferul de căldură în organism, menține tensiunea arterială etc. Prin urmare, femeile care se plâng de dispariția satisfacției în timpul actului sexual ar trebui să primească sfatul medicului.

Fumat

Da, așa este. În lista enormă a consecințelor consumului de nicotină, apare anorgasmia.

Alcool

În ciuda faptului că, sub influența băuturilor alcoolice, femeile încep să se gândească mai des despre sex, dar în cele din urmă o seară de distracție aproape gata să se predea primul venit, sex în timp ce ei au pic de lucru. Nici măcar că alcoolul nu afectează coordonarea mișcărilor. Băuturile care conțin un "grad" acționează asupra corpului feminin ca anestezic. Sensibilitatea zonelor erogene este redusă semnificativ, iar pentru a atinge orgasmul atât pentru femeie, cât și pentru partenerul ei, durează mult timp (în majoritatea cazurilor, în mod ineficient) să încerce.

trusted-source[3]

Preparate medicale

Mijloacele pentru scăderea tensiunii arteriale, tranchilizante, antidepresive, antispastice și diuretice au un efect secundar foarte interesant, care, din anumite motive, nu este scris în instrucțiuni. Componentele acestor medicamente "ucid" un orgasm și se întoarce numai atunci când o persoană termină să ia medicamente. Important: aceleași efecte secundare au pudre și tablete antialergice și antivirale.

Jucarii moi

Între jucăriile copiilor și orgasmul femeilor există o legătură puternică. Psihologii vorbesc despre influența "tabu" a copiilor asupra subconștientului unui adult. Văzând un iepure de pluș, urs, etc., doamnele se întorc în copilărie. Și în copilărie nu au avut orgasm, desigur, nu a fost.

Picioarele reci

Temperatura picioarelor feminine afectează puterea orgasmului. Această descoperire a fost făcută recent de oamenii de știință olandezi care susțin că încălzirea picioarelor unei amante, cu atât mai probabil va ajunge la vârful plăcerii. De aceea, masajul picioarelor ar trebui să facă parte integrantă din preludiul dragostei.

trusted-source[4]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.