^

Sănătate

Endoscopie (endoscopie)

Sigmoscopie

Sigmoidoscopia, sigmoidoscopia sau rectosigmoscopia este o metodă instrumentală de examinare a părții finale a părții principale a intestinului gros, colonul sigmoid (colon sigmoideum), care trece direct în rect.

Faringoscopie

Procedura standard pentru examinarea faringelui - faringoscopie - este efectuată de un otorinolaringolog pentru a determina starea acestuia și a diagnostica bolile.

Funcționarea laparoscopiei trompelor uterine

Țevile uterului reprezintă un element important al sistemului reproducător feminin, fără de care este imposibilă o funcție fertilă.

Gastroscopia stomacului fără a înghiți sonda

Mulți pacienți care au probleme digestive nu se grăbesc să consulte un medic doar din cauza "anticipării" disconfortului de la o astfel de metodă de diagnostic ca gastroscopia.

Gastroscopia stomacului: senzații care arată rezultatele

Prin gastroscopie se înțelege o procedură în care sunt examinate cochilii și cavitatea esofagului și a stomacului. Zona duodenului este, de asemenea, afectată. În unele cazuri, gastroscopia vă permite să vizualizați imaginea și să o afișați pe ecran.

Gastroscopia: dacă este periculoasă, dăunătoare, alternativă

Gastroscopia este o procedură comună de diagnostic care este utilizată în gastroenterologie pentru a diagnostica bolile tractului digestiv superior.

Ce poate și nu poate fi făcut înainte de o gastroscopie?

Gastroscopia este prescrisă în cazurile în care pacientul simte disconfort în abdomen. Plângerile pot fi durere, vărsături, greață, disconfort în regiunea epigastrică, balonare, flatulență.

Gastroscopia stomacului și colonoscopia sub anestezie

Gastroscopia este una dintre metodele de cercetare a organelor din tractul gastrointestinal, constând în examinarea endoscopică a stomacului, a esofagului sau a duodenului.

Pregătirea pentru gastroscopia stomacală: ceea ce poate și nu poate fi consumat, dieta

Gastroscopia este una dintre varietățile cercetării endoscopice, în care mucoasa gastrică și intestinele sunt studiate cu ajutorul unor echipamente speciale. Principalul instrument utilizat pentru gastroscopie este fibrogastroscopul.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.