^

Sănătate

Boli ale glandelor mamare (mamografie)

Galactorie: cauze, simptome, tratament

Contrar opiniei multora, galactoree - aceasta nu este o boala, ci un simptom de un fel, sau o stare în care există o selecție din glandele mamare ale fluidului toracic, similare în compoziție cu lapte sau colostru.

Formarea hipogeogenică în glanda mamară: neuniformă, omogenă, cu contururi clare, avasculară

"Formarea hipoechoică" este adesea folosită atunci când descrieți o imagine în timpul unui ecograf. Ce înseamnă acest termen misterios pentru un pacient tipic?

mastita seroasă

Mastita seroasă este o patologie care adesea aduce o mulțime de senzații neplăcute și perturbă procesul normal de alăptare. Acest lucru se datorează faptului că mastita se dezvoltă adesea la mamele care alăptează datorită caracteristicilor procesului de hrănire.

Mastita preventiva

Mastita este o boală infecțioasă cu inflamație a interstițiului glandei mamare, care se caracterizează printr-o încălcare a funcției normale a alăptării.

Roșeața mameloanelor

Inflamatia, vătămare mecanică, reacție alergică, dermatită, lactostasis simptom și semn de a dezvolta cancer de patologie - aceasta nu este o listă completă a cauzelor roșeață a areolomamelonară.

Inflamația mamelonului

Cel mai adesea, această afecțiune este manifestată și diagnosticată la femeile care alăptează (în combinație cu mastita postpartum).

Arderea în mameloane

Arserea în mamelon este o senzație destul de neplăcută pe care orice femeie o poate face.

Crăpăturile în mamelon

Multe femei se confruntă cu această problemă. Acest lucru afectează mai ales mama în primele săptămâni după naștere.

Există fisuri la nivelul mameloanelor atunci când se hrănesc

Aspectul sfarcurilor la apariția fisurilor este întotdeauna caracteristic. Primele semne se manifestă sub formă de mici "tăieturi" pe pielea mamelonului, de la partea centrală până la marginile exterioare ale areolei.

Descărcarea de pe mamelon

Aceste descărcări sunt întotdeauna un semn de patologie și când este necesar să se audă o alarmă?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.