^

Mesele pentru MONTINYAK: avantajele și dezavantajele

, Editorul medical
Ultima examinare: 20.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Celebrul autor al cărții, un francez după naționalitate și un nutriționist prin profesie, a publicat prima sa carte în 1987. Numele lui este Michel Montignac. Acest nutriționist francez strălucitor promovează în mod sigur ideile sale privind pierderea în greutate a maselor până acum. Deci, să-l onorăm, să vorbim astăzi despre nutriție în Montignac.

trusted-source[1]

Mananca in Montignac - ce este?

Mâncăruri în Montignac

Michel Montignac a combinat cu îndemânare principiul compatibilității produselor. Dieta lui este doar câteva excepții de la produsele obișnuite - cu excepția zahărului (cu excepția brânzei), a făinii albe, a sodei, a făinii (albe) și a orezului alb. Este permis să mănânci paste făinoase, cereale nerafinate, pâine (cereale) și alte alimente care conțin carbohidrați.

Doar nu faceti o greseala, nu folositi impreuna cu produsele carbohidrati ceea ce se refera mai mult la alimente grase, deoarece insulina va incepe sa fie eliberata si depozitele de grasimi se vor acumula treptat. Va trebui să alegeți, așezat la masă, veți folosi de această dată proteine sau carbohidrați. Sau, probabil, decideți să combinați grăsimea cu carbohidrații.

Bucurați-vă separat de fructe, sunt ușor digerate în organism. Acestea ar trebui să fie consumate cu o jumătate de oră înainte de masa principală.

trusted-source[2]

Programați dieta în Montignac

În primul rând, dacă urmați o dietă, reduceți la minimum consumul de carbohidrați și grăsimi. Acestea ar trebui să fie prezente în dieta dvs., dar în cantități mici. De la 1 la 3 luni va trebui să stea pe cereale, pui fără piele, carne degresată și o mulțime de fructe.

Deci, dacă urmăriți a doua fază a dietei, greutatea dvs. Nu se întoarce, utilizați totul, cu excepția celor descrise mai sus. Trebuie să combinați produsele în mod inteligent.

Beneficiile de a mânca în Montignac

Beneficiile de a mânca în Montignac

  1. Multe vitamine vor intra în corp prin fructe, carne sau alte produse - aceasta este o veste bună.
  2. Absența foamei, deoarece alegeți singuri hrana și produsele oferite sunt foarte hrănitoare.
  3. Mănâncă, dacă vrei, dulciuri sau produse de patiserie. Doar nu-l abuza.
  4. Montignac, în lucrările sale, indică o varietate de feluri de mâncare care pot fi gătite în timp ce se observă dieta.
  5. După această dietă, greutatea pierdută anterior nu se întoarce atunci când vă întoarceți la modul obișnuit de viață.

Dezavantaje ale consumului de Montignac

  • Ready-made, saturate cu diferite componente ale antenei poate să nu se potrivească cu tine, deoarece atunci componentele lor sunt combinate unul cu celălalt. Este mai bine să aveți fiecare produs individual.
  • Veți aplica același efort deosebit pentru a pregăti feluri de mâncare calde.

trusted-source[3]

Fiți atenți

Nutritia pentru Montignac va multumi mult, deoarece recomandam aceasta dieta persoanelor care doresc sa piarda in greutate si sa conduca un stil de viata sanatos. Bon apetit!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.