^

Dieta pentru al patrulea grup de sânge: cum să pierzi în greutate corect

, Editorul medical
Ultima examinare: 20.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Dieta pentru cel de-al patrulea grup sanguin este complet diferită de cea a persoanelor cu alte grupuri. Aceasta este particularitatea sa. Cum sa slabi o dieta pentru grupul 4 de sange?

trusted-source[1], [2]

Dieta Caracteristici

Numărul de funcții 1. Întrucât cel de-al 4-lea grup sanguin este cel mai tânăr dintre toate, persoana cu care se află este mai ușor și mai rapid adaptată la schimbările din dietă decât reprezentanții altor grupuri. Ar trebui să se țină seama de faptul că reprezentanții celui de-al patrulea grup sanguin sunt mai predispuși la infecții, deoarece sistemul imunitar "captează" foarte rapid diferite schimbări în climă, dietă și activitate fizică.

Dieta pentru al patrulea grup sanguin

Prin urmare, în meniul pentru al patrulea grup sanguin, trebuie să includeți mai multe produse care ajută la întărirea sistemului imunitar, în special a citricei (faimosul vitamina C din compoziție)

Caracterul numărul 2. Din cauza hipersensibilității lor la schimbări, persoanele cu cel de-al patrulea grup sanguin nu pot mânca mereu alimente, ceea ce este recomandat pentru cei cu primul grup sanguin. De exemplu, carne sau pâine cu tărâțe. Produsele, ale căror bază este rigidă, pot avea un efect negativ asupra stării tractului gastro-intestinal și chiar pot irita zidurile sale delicate.

Prin urmare, este mai bine ca astfel de oameni să adere la o dietă strictă fără să fie acută, sărată, fumată și tare.

Caracteristica numărul 3. Reprezentanții celui de-al patrulea grup sanguin sunt mai predispuși decât alții să aibă boli cardiovasculare. Prin urmare, dieta ar trebui să includă produse care să susțină activitatea mușchiului cardiac. Stafide și caise uscate, de exemplu.

Pentru a evita să devină o victimă a cancerului, care tind, de asemenea, reprezentanți ai acestei castă, dieta ar trebui să fie incluse suc de fructe verzi, care contribuie la încheierea radionuclizilor din organism, și roșii - un mare ajutor in prevenirea cancerului.

Numărul de funcții 4. Reprezentanții celui de-al 4-lea grup sanguin sunt, în cea mai mare parte, oameni cu o aciditate scăzută a sucului gastric. Acesta este motivul pentru care corpul lor este greu de digerat carne, în special roșii sau soiuri grase.

După cum știți, produsul, care este digerat prost, este amânat mai târziu sub formă de depozite grase. Și de ce aveți nevoie de kilograme în plus? Este mai bine să urmați recomandările medicilor și să excludeți din carnea dieta, cu excepția carnei de oaie, iepure și curcan, care sunt digerate relativ ușor.

Numărul de funcții 5. Lipsa oamenilor din carnea brută cu al patrulea grup de sânge poate compensa complet peștele și fructele de mare - li se permite cât de mult doriți. Acest aliment, pe care nutriționiștii le recomandă foarte mult pentru a include în dietă, pentru a spori metabolismul și a îmbogăți fluxul sanguin.

persoanele cu cel de-al patrulea grup sanguin

În această cauză nobilă se vor ajuta și salatele verde, algele marine, produsele lactate și laptele acru, precum și fructele. Ei vor ajuta cu o hrană gustoasă și suficientă pentru a deveni mai subțiri și arata mai tineri.

Caracterul numărul 6. Pentru reprezentanții celui de-al patrulea grup sanguin, există alimente care încetinesc producția de insulină în sânge și inhibă metabolismul. Astfel, ele contribuie la creșterea depozitelor grase.

Această hrișcă, porumb, fasole, grâu și produsele sale și fasole. Dacă oamenii care au un al doilea grup de sânge pot mânca aceste alimente și pot scădea în greutate, atunci reprezentanții celui de-al patrulea grup de sânge pe o hrișcă sau o dietă de fasole poate, dimpotrivă, să înceapă să se refacă. Aceste produse sunt mai bine înlocuite de altele, mai ușor de asimilat.

trusted-source[3]

Meniul recomandat pentru persoanele cu tip de sânge 4

Se exclud cârnații (în special afumați), șuncă, șuncă, semințe, porumb și produse din el, hrișcă și ardei, dacă nu doriți să vă îmbunătățiți.

Foarte bun pentru suplimentele nutritive ale corpului sub formă de rădăcină de ginseng, valerian, fruct de păducel, vitamina C, atât în citrice, cât și sub formă de vitamine individuale. De asemenea, puteți susține organismul cu zinc și seleniu, care sunt conținute în drojdia de bere (tabletele sunt vândute în farmacie și sunt ieftine).

Pentru a primi organismul substanțele necesare nu din produsele din carne, asigurați-vă că ați inclus în meniu tofu (conține suficientă proteină de soia) și legume proaspete după preferințele dumneavoastră.

Pierde greutate cu ușurință cu sfatul nostru! Luați în considerare tipul de sânge, dar asigurați-vă că ascultați corpul. Dorințele și recomandările unui nutriționist experimentat vă vor ajuta să faceți dieta optimă pentru pierderea în greutate și recuperare.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.