^

Dieta pentru al doilea grup de sange: cum sa slabesti in mod corespunzator?

, Editorul medical
Ultima examinare: 20.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Reprezentanții celui de-al doilea grup sanguin ar trebui să-și limiteze dieta, fără a le include produse dăunătoare. Și pentru a respecta câteva recomandări importante, dacă doriți să pierdeți ușor și să vă simțiți sănătoși. Și vom ajuta în aceste informații utile.

trusted-source[1], [2]

Tipul de fermieri: preferăm legumele

Sustinatorii originii grupurilor de sange argumenteaza ca persoanele cu un al doilea grup de sange au aparut ca urmare a trecerii de la un meniu pur din carne la leguma. Când în loc de vânătoare au început să cultive terenul și să crească pe el legume, boabe și verdeață.

Dieta pentru al doilea grup de sange: cum sa slabesti in mod corespunzator?

Acesta este motivul pentru care legumele și verdele sunt percepute atât de organice de către tractul gastro-intestinal al persoanelor cu un al doilea grup de sânge. Acestea sunt ușor digerate și digerate, nu sunt depozitate în grăsimi pe părțile laterale și talie și saturau corpul cu vitamine și minerale utile.

Pantaloni în sănătatea persoanelor cu un al doilea grup de sânge

Uneori suferă de faptul că sistemul lor imunitar este prea deschis pentru toate tipurile de infecții. Prin urmare, imunitatea ar trebui să fie consolidată prin eliminarea felurilor de mâncare grele din meniu, este, de asemenea, de dorit să se pregătească în mod constant băuturi cu ginseng, păducel și ceai verde ceai care au proprietăți purificatoare.

Pentru a exclude bolile de ficat, tulburări biliare și metabolice care provoacă diabet zaharat, persoanele care au un al doilea grup sanguin trebuie să mănânce corect și competent, cu produsele recomandate de dietetician și cu principiile acestei diete. Anume - mai mult pentru a adera la meniul vegetarian, decât carnea.

Acest lucru va ajuta la pierderea in greutate si imbunatatirea sanatatii intregului corp.

Sportul și al doilea tip de sânge

Sportul ales corect va stimula și va întări sistemul imunitar, va ajuta substanțele benefice din produse să fie mai bine absorbite, să vă mențină tonifiat și tu - într-o stare de vigilență.

Sporturile selectate de o persoană cu un al doilea grup de sânge nu trebuie neapărat să fie agresive și debilitante. Va fi suficient pentru a ușura încărcăturile, astfel încât alimentele să fie bine absorbite și digerate și să vă atingeți obiectivul principal - greutatea optimă.

Ce ar trebui să refuz să pierd în greutate?

Carne

Condimente condimentate și sosuri, inclusiv o maioneză preferată

Sare (în special, hering, castraveți murate și varză)

Acidele și fructele acrite (afine, portocale, rodii, lamaie și altele)

Ardei dulce de toate felurile

Ciocolată de toate tipurile și zahăr

Dacă nu brusc, și fără probleme a trece la un nou mod de a manca, care este mai frecventă în rândul persoanelor din al doilea grup de sânge, care este cea mai mare parte vegetariană, ar deveni în curând subțire, sănătos și puternic mental, așa cum face un mare cadou pentru sistemul nervos și digestiv.

Pierdeți greutate cu ușurință și trăiți fericit!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.