^

10 moduri de îmbunătățire a unei vieți intime

, Editorul medical
Ultima examinare: 19.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Dacă în intima nu există absolut nici un loc pentru a crește și sexul nu a devenit un eveniment luminos, ci o datorie plictisitoare, o diversificați cu ajutorul acestor sfaturi simple. Deci, care sunt cele mai bune 10 modalități de a diversifica sexul?

Cele mai bune 10 modalități de a diversifica sexul

trusted-source[1], [2]

Numărul Consiliului 1. Alocați relațiilor sexuale

Dacă un cuplu se întâlnește sau locuiește împreună timp de mai mulți ani sau luni, trebuie să planificați întâlniri care se termină în mod necesar în sex. Fundalul înainte de sex înseamnă mult. Dacă nu este vorba doar de un triunghi: după ce a fost supus-dezbrăcat în pat, sexul va deveni mult mai romantic și mai de dorit. Du-te la parc pentru o plimbare, o plimbare cu caruselul, o roată de ferris sau motociclete, luați masa la un restaurant și apoi faceți sex. Vă va aduce mult mai multe senzații romantice decât într-un cadru normal. Dacă ceea ce faci înainte de sex, aduce atât plăcere, atunci sexul în sine va provoca mult mai multe emoții.

trusted-source[3], [4], [5]

Numărul Consiliului 2. Din când în când, petrece noaptea nu acasă

Consultanță ciudată, dar funcționează o sută la sută. Cel puțin o dată la două săptămâni, alocați fonduri pentru aceasta. Să faci sex nu în mediul familial al dormitorului tău, ci într-un hotel sau într-un dacha unui prieten. Da opțiuni romantice puțin variate care îți diversifică viața intimă. Potrivit psihologilor, cea mai bună experiență în sex este cea pe care cuplurile o obțin acum, nu ieri sau mâine. Într-o situație neobișnuită, creierul se oprește și se oprește să se gândească la ceea ce ați gândi acasă - cum ar fi "fixarea robinetului" sau "calmarea copiilor".

Pentru cei care au fost împreună de mult timp, este bine să schimbăm situația din când în când. Cel mai bine, acest lucru se va întâmpla într-un loc care nu conține amintiri ale timpului petrecut împreună. Noi senzații în viața de zi cu zi - senzații noi în sex. Ele pot fi cele mai strălucitoare din viața ta ...

trusted-source[6], [7]

Numărul Consiliului 3. Modificați designul dormitorului dvs.

Unul și același agent poate fi plictisitor de mult timp, spun sexologii. Interiorul dormitorului dvs. Obișnuit poate fi prins, chiar dacă vă oferiți în tavane mari de oglindă și o jumătate de lumină romantică. Modificați designul dormitorului dvs. Cardinal. De exemplu, culorile pastelate sunt înlocuite cu roșu sau galben strălucitor. Această mișcare simplă se poate schimba foarte mult în sentimentele tale sexuale.

Dacă nu planificați o lovitură de stat, schimbați lucrurile plăcute în inimă și în corp. Așezați o lenjerie de mătase nouă, aprindeți o lumânare și cumpărați un fan frumos. Aceste modificări mici la prima vedere sunt capabile să transforme complet interiorul și să facă senzațiile mai saturate.

Și încă un sfat în dormitor - scoateți din el tot ce nu se referă la sex și odihnă: jucării pentru copii, cărți, haine inutile.

trusted-source[8]

Sfat # 4. Mărturisiți-vă în fanteziile voastre sexuale

Mulți oameni trăiesc la o vârstă foarte înaintată și nu se recunosc (nu mai vorbim de partener), ceea ce doresc în ceea ce privește sexul. Desigur, va deveni plictisitor dacă din zi în zi practicați aceeași poziție misionară în același dormitor. Prin urmare, fiți curajoși și răspundeți reciproc întrebărilor: "Ce doriți să vă schimbați în sexul nostru cu voi?"

Puteți obține un răspuns complet neașteptat, ca să nu mai vorbim de faptul că voi puteți admite lucruri neașteptate. Simplul gând că fantezile tale sexuale vor deveni realitate te va încălzi deja și vei face sex mai intens.

O discuție despre aceste fantezii cu partenerul (partenerul) vă va aduce noi note la sex.

Sfat # 5. Întrebați ce vrea partenerul dvs. De la sex (partener)

Poate că nu ați întrebat niciodată această jumătate din această întrebare simplă, dar curajoasă. De aceea nu știți care sunt dorințele sexuale reale ale partenerului dvs. (partener). Și poate, ele coincid complet cu dorințele tale sexuale, în care nu te-ai recunoscut pe tine însuți și chiar pe partenerul tău - și mai mult?

Și știați că una dintre cele mai frecvente cupluri atunci când se referă la un sexolog este că o parte din sex este mult mai activă sau mai pasivă decât alta. Bărbații și femeile se plâng că unul dintre ei este interesat de sex mai mult decât celălalt. Prin urmare, discrepanța dintre dorințele intime. Și când o persoană își pierde interesul în acest proces? Când totul merge prost, așa cum dorește. După ce au comunicat sincer, multe pot fi corectate.

Numărul Consiliului 6. Învață continuu ceva nou în sex

Dacă nu faceți acest lucru, monotonia în intim va sări foarte repede, chiar și cu mare dragoste. Citiți literatura, cumpărați CD-uri cu metode noi de sex, schimbați lenjeria de corp. Încercați jocuri de rol - pe scurt, experimentați în mod constant. Acest lucru va da strălucire și noutate relațiilor voastre sexuale.

Multe cupluri se tem de cele mai mici schimbări în viața sexuală. Dar trebuie doar să încercați - și puteți deschide o nouă planetă de senzații.

trusted-source[9]

Numărul Consiliului 7. Recunoaște-te în problemele tale sexuale

Nu poți să le spui și ignoră dificultățile legate de sex. Dacă o faci tot timpul, calitatea sexului este mult redusă. Dacă acestea sunt probleme medicale (de exemplu, boli ale sistemului de reproducere), trebuie să faceți o scurtă pauză și să le faceți față. Mulți nu fac acest lucru, temându-se că partenerul (partenerul) nu le va înțelege. Acest lucru este fundamental greșit. Dacă problema este agravată, calitatea sexului va scădea și o situație poate apărea atunci când dragostea devine neplăcută pentru ambele.

Obstacolul la sexul stralucitor poate fi o problema psihologica. Apoi, ele trebuie rezolvate împreună. O conversație sinceră și o vizită la un sexolog vor ajuta să facă față oricăror sarcini pe frontul iubirii.

trusted-source[10], [11], [12]

Numărul Consiliului 8. Nu te grăbi

Când tânărul se explorează încet unul pe celălalt și nu se grăbește să folosească metoda cea mai încercată, dar cea mai scurtă, aduce plăcere ambelor. Multe cupluri fac aceeași greșeală: ei află ce îi place partenerul și aplică în mod constant aceeași metodă (sau câteva metode). Acesta este drumul cel mai scurt și cel mai potrivit spre plăcere. Dar o astfel de monotonie devine în curând plictisitoare. În plus, studiile arată că ejacularea prematură la bărbați se pierde fără tratament, de îndată ce cuplul începe să experimenteze încet.

La femeie la o astfel de abordare, de asemenea, îndoială de sine, zazhatost și dorința de a termina toate cât mai curând posibil dispare. Jucăriile, deliberările și creativitatea sunt cele trei balene pe care se desfășoară sexul.

trusted-source[13], [14]

Numărul Consiliului 9. Nu te compara cu pornstars

Comparația cu cineva al cărui nivel va rămâne întotdeauna insurmontabil pentru dvs. Este dăunător. Este inutil să încerci să fii ca niște stele sau modele de film. Cea mai bună modalitate de a diversifica relațiile este să fii tu însuți.

Faptul că viața voastră intimă "ar trebui să fie" așa și așa sau așa este sau este o iluzie dăunătoare care vă face să pierdeți timp și energie. Cât de mult timp trebuie să cheltuiți pentru sex, cum ar trebui să fie și ce nu ar trebui să - decizi doar tu, și nu eroii spectacolului realității pe care încerci să fii. Nu vă faceți griji cu privire la cine ar putea fi similar în aspect sau comportament - sau partenerul dvs. Gândiți-vă nu la ceea ce trebuie, ci la ceea ce doriți cu adevărat.

Numărul Consiliului 10. Nu te opri

Nu vă fie teamă că orice încercare de a vă îmbunătăți viața sexuală vă va duce în locul greșit. Cel mai interesant drum este necunoscut. Pe ea și du-te, va aduce multe lucruri interesante pentru tine și pentru jumătatea ta.

Nu te opri în încercarea de a găsi mijlocul de aur în sex și să te blochezi pe ea. Aceasta este o cale nerecunoscătoare. Este important să înveți în mod constant, să lucrezi - și apoi să îți faci dragoste, precum și experimente constante cu un partener (partener), nu te vei plictisi niciodată.

Puteți citi aceste 10 sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți viața sexuală și să le urmați. Și puteți să veniți cu dvs., chiar mai reușită și mai strălucitoare. Principalul lucru nu este să stai liniștit, iar succesul tău te va găsi.

trusted-source[15], [16], [17]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.