^

Sănătate

Simptomele prostatitei

Prostatita inflamatorie asimptomatică

Prostatită inflamatorie asimptomatică (Categoria IV clasificarea NIH) - confirmat histologic, inflamație bacteriană sau nonbacterial clinic latentă a glandei prostatei, care este detectat prin examinarea altor boli.

Ejacularea prematura si prostatita cronica

În primul rând există ejaculare prematură (sau accelerată în comparație cu aceiași parametri), atunci calitatea se deteriorează erectii adecvate, iar apoi scaderea libidoului.

Prostatita cronică nebacteriană

Prostatită nonbacterial cronică se caracterizează printr-un număr crescut de leucocite în gonade eksprimatah dar creșterea microflorei pe medii nu au fost obținute, analize ale ADN-ului de diagnosticare BHV, infecție de asemenea negativ. În plus față de infecție, inflamația prostatei poate provoca procese autoimune, tulburări de microcirculare și arsuri chimice datorate refluxului urinar.

Prostatita cronică bacteriană

Se crede că prostatita cronică bacteriană este o patologie destul de rară: astfel, având în vedere unul dintre studii, printre 656 pacienți cu simptome de prostatită, doar 7% aveau date care confirmă categoria II a bolii.

Simptomele prostatitei cronice

Simptomele de prostatită cronică includ durerea, tulburările de urinare și tulburările sexuale. Durerea poate fi tragere, tragere, plictisitoare, arsură, constantă, paroxismă; localizați în perineu, deasupra sîngelui, în sacrum; iradiat penisului glans și / sau scrotului.

Prostatita acută

De regulă, prostatita acută este recunoscută cu ușurință și tratată cu succes, prin urmare, nu cauzează dificultăți deosebite pentru urologi.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.