^

Sănătate

Tratamentul osteocondrozei

Cum și unde sunt tencuielile de muștar folosite pentru osteochondroză?

De obicei durerea care însoțește o astfel de patologie a discurilor intervertebrale, cum ar fi osteocondroza, este îndepărtată cu unguente. Este posibil să se utilizeze tencuieli de muștar pentru osteochondroză în loc de unguente? Se pare că este posibil și necesar.

Tablete din osteochondroză

Osteochondroza trebuie întotdeauna tratată într-o manieră cuprinzătoare, precum și după o examinare amănunțită a pacientului de către un vertebrolog și neurolog.

Unguente pentru osteocondroză

Când, datorită deteriorării alimentării cu sânge a articulațiilor, țesutul cartilaginos înconjurător și fibros începe să se schimbe patologic, în terapia locală a acestor afecțiuni se recomandă aplicarea unguentului la osteochondroză.

Dieta pentru osteocondroză

Suntem obișnuiți să ne schimbăm dieta, cel mai adesea, în timp ce ne confruntăm cu obezitate sau cu boli ale sistemului digestiv. Dar puțini știu că în tratamentul osteocondrozei au nevoie și de o dietă.

Tratamentul osteocondrozei cervicale

Tratamentul osteocondrozei cervicale va aduce rezultate bune numai atunci când este regulat, consistent și sistematic.

Osteochondroza cervicală: tratament

Osteocondroza coloanei vertebrale cervicale este un diagnostic foarte comun. Și este complet greșit să credem că această problemă nu poate afecta decât persoanele în vârstă. Un număr semnificativ de pacienți cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani suferă de o boală, cum ar fi osteocondroza cervicală, a cărei tratament este acum realizat cu succes prin diferite metode.

Tratamentul osteocondrozei: o revizuire a metodelor moderne

Tratamentul osteocondrozei este efectuat de un neurolog prin simptome, în principal sindromul durerii și restricționarea mobilității pacientului.

Tratamentul medicamentos al osteocondrozei spinale

Complicațiile neurologice ale osteocondrozei spinale reprezintă o importantă problemă medico-socială și economică. Un număr mare de pacienți de vârstă activă sunt nevoiți să-și petreacă mult timp și bani în fiecare an în ceea ce privește oprirea și prevenirea complicațiilor acestei boli. În acest sens, este de înțeles urgența problemei de alegere a tratamentului rațional al osteocondrozei.

Tratamentul coccilogeniei: reabilitare fizică

Complexul de tratament conservator al cocciogeniei include, în primul rând, un volum mare de proceduri fizioterapeutice: darsonvalizarea prin introducerea unui electrod în rect; ultrasunete cu un amestec analgezic sau hidrocortizon, aplicații cu parafină, noroi terapeutic, ozocerit.

Mijloace de reabilitare fizică în tratamentul complex al osteocondrozei

Tratamentul de reabilitare prin reabilitare fizică vizează: excluderea sarcinilor dinamice statice-dinamice nefavorabile pe coloana afectată, în special în perioada acută de traumă / boală; un efect care stimulează activitatea atât a structurilor de fixare ale coloanei vertebrale afectate, cât și a mușchilor din jurul coloanei vertebrale

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.