^

Sănătate

A
A
A

Fractura in zona inghinala

 
, Editorul medical
Ultima examinare: 17.10.2021
 
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Leziuni la nivelul căței sunt unul dintre cele mai frecvente locuri ale corpului uman, unde probabilitatea acestei boli este ridicată.

Apariția ei apare adesea din cauza hiperhidrozei - tendința de transpirație excesivă. Trebuie remarcat faptul că, în unele cazuri, giprehidroza poate servi drept dovadă a prezenței altor boli, precum tuberculoza, distonia vegetală, etc.

În plus, dezvoltarea acestui tip de inflamație în pliurile naturale ale pielii poate duce la îmbrăcăminte din țesuturile sintetice, care pot acționa ca un alergen.

Scutecele de scutece apare și datorită îmbrăcămintei sau lenjeriei incomode. Dacă în îmbrăcăminte sau lenjerie există cusături aspre și inserții rigide, acestea creează o frecare constantă în zona inghinală.

Iritarea pielii în zona inghinală poate apărea ca urmare a faptului că o femeie folosește tampoane de igienă nefiresc. În plus, ele pot provoca, de asemenea, alergii.

Chiar și fragmente mici de produse ale organismului pot oferi condiții adecvate pentru propagarea microbilor patogeni, cum ar fi fungi Candida, streptococi și stafilococi. Prin urmare, o condiție foarte importantă pentru a nu reduce la minimum posibilitatea ca acestea să provoace inflamația pielii este respectarea cu strictețe a regulilor de igienă personală.

De asemenea, este important să se aibă grijă să se mențină indicele de masă corporală în optim, deoarece, cu o greutate excesivă semnificativă în timpul mersului pe jos, suprafețele interioare ale coapsei se freacă una de cealaltă.

trusted-source[1], [2], [3]

Fracturi la nivelul bustului la bărbați

Conform credintei predominante pe scara larga, rashul scutec este o leziune a pielii care apare in primul rand la sugari. Cu toate acestea, erupția cutanată la bărbați este o problemă la care mulți oameni se confruntă și la vârsta adultă. Suprafața inghinală din corpul uman este unul dintre cele mai frecvente locuri în care există o probabilitate crescută de a dezvolta această boală. Zona inghinala de sex masculin, având în vedere faptul că, mai ales în zona inghinale pliurilor se poate intra în contact cu orificiul de evacuare al uretrei in penis, este capabil de a asigura condiții optime pentru reproducerea coloniilor de diferite patogeni. În condiții normale, în absența bolii, există o anumită microfloră, cu prezența unui număr de microorganisme care sunt patogene doar condiționat și chiar necesare. Cu toate acestea, atunci când soldul este mutat, încep să dobândească proprietăți pronunțate patogene. În plus, pliurile inghinale sunt adesea expuse la frecare constantă de îmbrăcăminte, care are loc în special în cazul în pantaloni sau blugi sunt prea strânse, și montarea strâns, și lenjeria din materia densă și cusătura grosiere. De asemenea, în zona inghinală sunt prezente într-un număr mare de sudoare, precum și multe alte glande, care, la rândul său, în caz de igienă necorespunzătoare contribuie, de asemenea, la riscul de erupții cutanate scutec.

Bărbați intertrigo inghinale presupunem pentru a scăpa de această problemă, necesitatea de a elimina prima sau a minimiza efectele adverse ale factorilor de iritare a pielii din cauza frecării, cel puțin, și eliminarea mediului bacterian pot apărea în pliurile inghinale. De asemenea, trebuie remarcat faptul că această leziune cutanată la bărbați are adesea o asemănare cu epidermofitul ambalajului și manifestări de efecte streptococice sau fungice. Pentru numirea măsurilor medicale necesare, este necesar un diagnostic precis. Și numai un medic specialist competent poate face acest lucru.

Fertilitatea organelor genitale

Fertilitatea genitalelor, apariția acestora, poate fi legată în mod inextricabil de faptul că o persoană încalcă sau nu respectă în mod suficient regulile de igienă intimă. Următoarea condiție poate provoca apariția de iritații genitale și inflamații ale erupții cutanate scutec este adesea o caracteristică de frecare constantă a fibrelor de țesut de piele strans haine prea strâmte, incomode. Fie că este vorba de pantaloni, blugi sau lenjerie de corp, în special din materiale sintetice. Motivul unei astfel de intertriguri este și utilizarea de pulberi substandard care pot acționa ca un alergen atunci când se spală hainele. În plus, utilizarea prezervativelor din latex poate fi asociată cu un factor alergic.

Ca urmare a acțiunii prelungite a suprafețelor de frecare și presiune în contact pielea este dezvoltarea flare inflamatorii, care ulterior, la o umiditate ridicată cauzează macerarea pielii și a pielii regiune umedă caracteristică scutec erupții cutanate.

Fertilitatea organelor genitale poate însoți diareea zonei inghinale și zonele acestei leziuni pot acoperi pliul inghinal și se pot răspândi în șolduri. Iritațiile și procesele inflamatorii de natură similară, dacă sunt lăsate netratate, pot precede dezvoltarea unor boli mai grave și mai grave. Afecțiunile inflamatorii și infecțioase ale organelor genitale, în majoritatea cazurilor, încep cu apariția unor simptome similare. Continuând, dacă organele genitale sunt marcate de mâncărime, iritație, însoțite de un sentiment de disconfort general, nu trebuie să ezitați să solicitați ajutor medical.

trusted-source[4], [5], [6]

Ejacularea testiculară

Disfuncția testiculară este o leziune destul de frecventă, care apare în special la nou-născuți și la copii. În realitate, desigur, testicule copilului sunt expuse la iritarea și dezvoltarea ulterioară a inflamației, plâns și mai ales suprapusă pielea scrotului. Acest lucru se întâmplă de obicei, din cauza îngrijire și organele genitale de igienă insuficiente băiat. Unele mame cred că este în zadar că în cazul în care copilul locuiește în scutece, acesta este capabil să livreze cu privire la necesitatea de fiecare dată pentru curățarea unswathe și apoi din nou înfășa copilul. Urina pentru o lungă perioadă de timp în contact cu o piele foarte delicată și sensibilă a copilului, împreună cu supraîncălzirea pielii, acționează ca un iritant puternic și poate provoca înroșire, cauza durere si in cele din urma duce la centuri de protecție atunci când cute pe secțiuni testicul apar umede.

Trebuie remarcat că nu întotdeauna roșeața sau oricare dintre modificările menționate în starea pielii de pe testicule mărturisesc fără echivoc faptul că există un intertrigo al testiculelor. În multe cazuri, aceste simptome pot fi mascate de o altă boală inflamatorie sau de un proces infecțios. Pentru a stabili motivul real și pentru a desemna tratamentul necesar, medicul este capabil numai. Și mamei că copilul lor a crescut și sa dezvoltat sănătos, este necesar să se îngrijească de menținerea pielii în stare uscată și curată.

Lobul frontal al scrotului

Incidența scrotului are în multe cazuri cele mai simple și ușor explicabile cauze. Adesea vinovată în aspectul ei sunt chiloți prea strânși sau pantaloni prea strânși. În primul rând, astfel de îmbrăcăminte împiedică accesul la aer și ventilație, ceea ce, la rândul său, duce la supraîncălzire și provoacă transpirații intense. Următorul dezavantaj în această privință este frecarea prelungită a pielii perineale, iar acest lucru devine un factor de iritare severă a pielii.

Transpirația puternică, în special noaptea, scrotul poate fi diferită datorită apariției infecțiilor fungice. În acest caz, erupția cutanată este însoțită de un miros neplăcut.

În prezența hiperhidrozei perineale inghinale, motivele transpirației active și posibila apariție a intertrigo în acest context nu sunt evidente.

În acest caz, în procesul de transpirație activă și formarea de umiditate ridicată în plus față de scrot, este implicat întregul perineu, uneori regiunea anusului.

La fel ca în cazul deschiderii zonei înghinale și în zona picioarelor, erupțiile cutanate pe scrot apar adesea ca pete de umiditate pe îmbrăcăminte, iar cu cât este mai gravă stadiul acestei boli, cu atât este mai mare dimensiunea. Dar, deși acest lucru poate servi drept cauză a disconfortului și a îndoielii de sine, obsesia față de această problemă, mulți oameni dintr-un anumit motiv nu se grăbesc să solicite ajutor medical. Între timp, toate măsurile necesare împotriva unui astfel de fenomen nedorit sunt reduse, în multe cazuri, la respectarea elementară a regulilor de igienă intimă - nu mai puțin de două ori de spălare cu săpun în timpul zilei. De asemenea, avem nevoie de o abordare sănătoasă pentru a alege lenjeria de corp și hainele, cu excepția, dacă este posibil, a materialelor sintetice. De asemenea, este important să se monitorizeze menținerea greutății corporale în greutatea optimă, deoarece obezitatea este una dintre cauzele principale ale transpirației profunde și dezvoltării însoțitoare a leziunilor cutanate, printre care erupția cutanată a scutecului. Dar, în primul rând, cu orice schimbări negative în starea pielii, este necesar să se consulte un dermatovenerolog.

Fractură pe penis

Printre cauzele acestui fenomen neplăcut ca o erupție de scutec pe penis apartine acelui om dupa urinare completa o anumită cantitate de urină sub forma ultimelor sale rămân picături pe lenjerie de corp. Cum să nu scutureți cu atenție penisul, dar acestea sunt, într-un fel sau altul, prezente. Uraniul proaspăt are proprietăți neutre, dar după o anumită perioadă de timp în condițiile temperaturii ridicate în perineu se observă formarea unui mediu bacteriogenic. Multiplicarea intensivă a bacteriilor este motivul pentru care există un miros neplăcut, componentele active conținute în urină și umiditate sudoare pentru a provoca iritarea pielii pe penis, care, dacă nu ia măsuri adecvate este plină cu dezvoltarea procesului inflamator și formarea ulterioară a scutec erupții cutanate.

Pentru o zi, un anumit strat de smegma și urină rămâne formată pe penis, care, dacă nu este spălată, acoperă pielea cu un strat adeziv. Dar, de fapt, în multe cazuri în timpul zilei nu este posibilă efectuarea procedurilor de igienă necesare. Prin urmare, necesitatea de a oferi măsuri, dacă se poate spune, de igienă intimă pasivă, intră în prim plan. În primul rând, acest lucru sugerează că trebuie să acordați prioritate lenjeriei din materiale care pot absorbi umezeala cu ușurință. Datorită acestui fapt, se asigură o bună circulație a aerului, care ajută la menținerea temperaturii optime, la care probabilitatea ca pielea să fie interzisă este scăzută. Alegerea ideală în acest sens este bumbacul. Lenjeria de bumbac natural sau conținutul său poate fi ușor spălată și se usucă într-un timp scurt. Materialele sintetice din rufe sunt inacceptabile, deoarece ele provoacă frecare a pielii și perturba procesele de schimb de căldură și pot acționa și ca alergeni.

Fractura pe penis, precum și multe alte probleme ale pielii din părțile intime ale corpului pot apărea ca urmare a atitudinii neglijente față de problema igienei personale a unui bărbat. Pentru a menține sănătatea bărbaților, băiatul are nevoie din copilărie să înțeleagă faptul că organele genitale trebuie să fie menținute curate.

Ce trebuie să examinăm?

Cum să examinăm?

Cine să contactați?

Tratamentul erupțiilor cutanate la nivelul gurii

Apariția erupțiilor cutanate inghinale este mai frecventă în partea masculină a populației, ceea ce se explică prin nerespectarea igienei intime și a caracteristicilor structurii. Inflamația cu margini ascuțite prezintă adesea pustule și vezicule, ceea ce indică prezența microflorei patogene. Sexul puternic suferă de erupții cutanate cu greutate corporală excesivă, transpirație crescută, în timp ce purta lenjerie de corp sintetică și strânsă, așa cum reiese din inflamarea pielii scrotului. Diabetul zaharat, incontinența și alte probleme cresc riscul erupției cutanate.

La femei, dermatita se dezvoltă în principal în pliurile abdomenului și sub glandele mamare. Inflamația în zona inghinală este observată ca urmare a purtării unor haine sintetice, strânse, cu contact sexual promițător și entuziasm pentru detergenți diferiți. Deodoranții intimi, excesul de greutate sunt, de asemenea, provocatori ai apariției procesului inflamator. Oboseala femeilor adulte deschide calea catre vagin pentru agentii patogeni care produc ulcere purulente, fisuri si eroziune.

După cum se pare, tratamentul erupției cutanate în zona gurii în stadiul inițial constă în spălarea pielii cu apă fiartă, urmată de uscare. Se recomandă utilizarea produselor medicale numai după consultarea unui specialist. Medicamentele sunt prescrise pentru următorul scop:

  • suprimarea fungilor și a florei patogene;
  • pentru a asigura efectul de uscare și a preveni răspândirea focalizării patologice;
  • eliminarea inflamației și scăparea de pustule, ulcere și eroziune.

Tratamentul erupțiilor cutanate implică utilizarea unei soluții de furacilină și mangan cu băi de aer obligatorii. Ajută la îndepărtarea fungilor și a altor microorganisme din pasta lui Teimur, iar crema desitinei copilului omoară un miros neplăcut. De câțiva ani, amidonul din cartofi a fost folosit ca pulbere.

Scutec tratament rash cu fisuri si pustule necesita lubrifiere locului patologice cu unguent de zinc, clotrimazol, vioformom lokakortena, dar utilizarea de săpun trebuie evitată.

Deci, erupții cutanate în zona gâtului, deși ocupă unul din primele locuri în frecvența cazurilor acestei boli, cu această localizare, nu este dificil să vă protejați de ea. Pentru aceasta, trebuie doar să purtați lenjerie naturală confortabilă, să respectați igiena personală și să încercați să vă păstrați la o greutate optimă.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.