^

Sănătate

Boli ale pielii și țesutului subcutanat (dermatologie)

Mâncărime de scrot la bărbați

Printre bolile pielii și ale țesutului subcutanat din ICD-10, mâncărimea se distinge separat, deși este un simptom secundar al bolilor dermatologice. 

Calusuri uscate pe mâini

Dacă calusul obișnuit sub formă de blister se formează din cauza frecării, atunci calusurile uscate dure de pe mâini - pe mâini și degete - au o origine ușor diferită și sunt tratate diferit.

Părul gri la copii

Poate un copil să aibă părul gri? Da, ei pot. De ce apar și ce înseamnă? Aceasta înseamnă că în foliculii de păr nivelul de pigment de melanină, care colorează părul, este redus sau complet absent.

Crăpături în unghiile mâinilor și picioarelor

Unghiile, ca o coafură, ar trebui să fie întotdeauna impecabile - iar acesta este un indicator nu numai al îngrijirii, ci și al sănătății generale a unei femei. Dar dacă apar probleme neprevăzute - de exemplu, o crăpătură pe unghie? Mai mult, ce se întâmplă dacă nicio metodă de acasă nu ajută să faci față nenorocirii?

Mâncărime la nivelul picioarelor - ca simptom al bolii

Mâncărimea pielii aduce nu numai chin fizic. Adesea provoacă disconfort psihologic. La urma urmei, simptomul în sine nu dispare, forțând o persoană să se agațe de gânduri despre cum să îndepărteze senzațiile neplăcute (nu este întotdeauna și nu întotdeauna confortabil să faci asta peste tot) și de ce pot fi cauzate.

Mâncărime la nivelul picioarelor: tratament

Tratamentul eficient al mâncării la nivelul picioarelor este imposibil fără un diagnostic precis. La urma urmei, tratamentul mușcăturilor de insecte este fundamental diferit de tratamentul bolilor de piele, organelor interne

Părul gri la o vârstă fragedă: cauze, tratament

Prezența părului cărunt este, de asemenea, asociată cu suprasolicitarea nervoasă și factorii negativi de stres și, deși intensitățile frecvente de adrenalină au un efect dăunător asupra melanocitelor, abilitatea de a deveni imediat gri din cauza durerii nu este susținută de studiu.

Mâncărime și exfoliere a pielii

Mâncărimea și descuamarea capului - apare pe fondul dermatitei seboreice din cauza malnutriției, dezechilibrului hormonal, obiceiurilor proaste, psoriazisului, eczemei sau pecinginei.

Rană după îndepărtarea negului

După ce perioadă de timp ar trebui să se vindece rana după îndepărtare? Cum să te protejezi de posibile consecințe neplăcute?

Negi virali: cauze, tratament

Neoplasmele benigne sub formă de mici excrescențe rotunjite, cu suprafață plană, noduli pe picioare sau cu vârful ascuțit, de culoarea cărnii, care apar pe piele sau pe mucoasa se numesc diferit, în funcție de aspect, veruci, papiloame, condiloame.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.