^

Sănătate

Boli ale pielii și țesutului subcutanat (dermatologie)

Rană după îndepărtarea negului

După ce perioadă de timp ar trebui să se vindece rana după îndepărtare? Cum să te protejezi de posibile consecințe neplăcute?

Negi virali: cauze, tratament

Neoplasmele benigne sub formă de mici excrescențe rotunjite, cu suprafață plană, noduli pe picioare sau cu vârful ascuțit, de culoarea cărnii, care apar pe piele sau pe mucoasa se numesc diferit, în funcție de aspect, veruci, papiloame, condiloame.

Mancarimea scalpului si matreata: cauze, tratament

Când medicii vorbesc despre prurit și descuamarea difuză a pielii de pe scalp, aceasta înseamnă că pacientul are mâncărime și mătreață. Și aceste simptome necontagioase, dar extrem de neplăcute sunt observate foarte des și apar din mai multe motive.

Cosuri dupa curatarea fetei

Când mergem la curățarea cosmetică a feței, ne așteptăm să scăpăm de elementele și formațiunile inutile, inclusiv de diferite tipuri de erupții cutanate. De regulă, rezultatul justifică așteptările noastre. Dar se întâmplă și invers: acneea după curățarea feței se formează în număr mai mare decât înainte de a vizita salonul. De ce se întâmplă acest lucru și cum să eviți o soartă neplăcută?

Cum și ce puteți elimina negii acasă?

Apariția pe suprafața pielii a focarelor de creștere a keratinocitelor epiteliale sub formă de negi este o problemă dermatologică foarte frecventă. Și mulți sunt interesați de cum să eliminați rapid un neg și cu ce mijloace și metode disponibile se poate face acest lucru.

Calus dureros

Calusul dureros este cel mai adesea umed (umed) - cu formarea unei vezicule în zona de presiune excesivă sau de frecare a pielii, dar calusurile uscate, în primul rând calusurile de bază, pot provoca, de asemenea, durere la mers.

Calus intern

Calus uscat - datorita prezentei unei baghete intradermice formate printr-o acumulare de keratinocite de piele moarte, este uneori definit ca un calus intern.

Calus de apă la copii și adulți

Un calus de apă dureros este o zonă limitată a pielii sub forma unei bule de fluid care se formează într-o zonă de presiune sau frecare repetată.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.