^

Sănătate

Analize pentru hormoni

HCG în timpul sarcinii timpurii

Transcrierea HCG permite definirea acestui concept ca hormon gonadotropic corionic uman. Acesta este unul dintre hormonii care este un indicator al funcției endocrine la femeile din afara sarcinii și în timpul sarcinii.

Test de sânge pentru hormoni tiroidieni: cum să pregătești în mod corespunzător

Concluzia este că chiar și cele mai mici probleme ale funcționalității glandei tiroide pot duce la probleme grave. Un test de sânge va completa în mod optim informațiile obținute prin ultrasunete, ceea ce va permite medicului să prescrie un tratament mai eficient.

Endorfinele sunt hormonii fericirii și bucuriei

Ce poate fi mai plăcut decât să te uiți la un copil zâmbitor sau la părinți fericiți. Privind sentimentele lor sincere, exprimând dragoste, bucurie, speranță și involuntar, începeți să zâmbiți, simțind interiorul unei căldări plăcute.

Hormonul antimilului

Antimulylerov un hormon este o substanță specială care participă la reglementarea unei funcții de reproducere a persoanei. Hormonul este prezent în organism la bărbați și femei.

Eritropoietina din sânge

Eritropoietina este un hormon renal care controlează eritropoieza. Eritropoietina activă este o glicoproteină cu o greutate moleculară de 51 000. Aproximativ 90% din eritropoietina este sintetizată în celule și capilare glomerulare pentru a produce 10% din celulele hepatice.

Histamina din sânge

Histamina se găsește în principal în leucocitele bazofile și în mastocitele. În cantități mai mici, se găsește în ficat, rinichi, celule intestinale. În corpul uman, histamina se formează în timpul decarboxilării histidinei.

Acid 5-hidroxiindoleacetic în urină

5-hidroxiindoleacetic (5-gidroksiindoliluksusnaya) Acid - finala metabolismul serotoninei produs. Determinarea concentrației sale în urină este mai utilă decât studiul nivelului de serotonina din sange pentru diagnosticul tumorilor carcinoide.

Serotonina în ser

Serotonina (oxitriptamina) este o amină biogenică, care este în principal conținută în trombocite. Corpul circulă în mod constant până la 10 mg de serotonină. De la 80 la 95% din cantitatea totală de serotonină din organism este sintetizată și depozitată în celulele enterochromafinice ale tractului gastrointestinal. Serotonina este formată din triptofan ca urmare a decarboxilării.

Pepsinogen I în sânge

Pepsinogenul I - precursorul pepsinei, este produs în principal de celulele principale ale glandei corpului stomacului. O mică parte a pepsinogenului I intră în sânge, unde concentrația acestuia este de 6 ori mai mare decât cea a pepsinogenului II. În mod normal, pepsinogenul I se găsește în urină.

Gastrin 17 în ser

Gastrin 17 (G-17) este produs în exclusivitate de celule antrum G ale mucoasei gastrice, constă din 17 aminoacizi și este un hormon matur. Eliberarea gastrinei 17 este îmbunătățită sub influența nervului vag și, de asemenea, datorită stimulării mecanice și chimice a părții antrale a stomacului.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.