^

Dieta pentru al treilea grup de sange: cum sa slabesti in mod corespunzator

, Editorul medical
Ultima examinare: 20.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Oamenii cu un al treilea grup de sânge își pot îndura cu ușurință dieta și chiar o fac un mod permanent de viață. Și toate datorită proprietății sale remarcabile de a se adapta bine la orice schimbări în dietă și la munca bine ajustată a sistemului nervos. Cum să pierdeți greutatea corectă, dacă aveți un al treilea grup de sânge?

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12]

Proprietățile reprezentanților celui de-al treilea grup sanguin

De ce oamenii cu un al treilea grup de sânge au o rezistență atât de bună? Deoarece, potrivit teoriei formării grupurilor de sânge descrise în cărțile lor de Peter D'Adamo, oamenii cu un al treilea grup sunt nomazi tipici care trebuiau să reacționeze foarte repede la orice schimbare în climă și nutriție.

Poate că, de aceea, stabilitatea și puterea sistemului nervos au fost transferate de ele prin gene. Reprezentanții celui de-al treilea grup de sânge, totuși, nu ar trebui să-și dezechilibreze dieta, deoarece altfel pot întrerupe rezistența la bacterii și viruși străini.

Dieta persoanelor cu un al treilea grup de sânge trebuie în mod necesar să difere în diversitate, altfel ele pot crește riscul de diabet. De asemenea, aceștia pot suferi de scleroză multiplă și de sindromul oboselii cronice caracteristice muncologilor, pe care oamenii cu un al treilea grup de sânge sunt diferiți în viața normală.

Sport și dietă pentru al treilea grup de sânge

Sportul în combinație cu dieta afectează în mod eficient procesele de pierdere în greutate. Înotul, alergatul, ciclismul ajută foarte bine la restabilirea vitezei fluxului sanguin și la afectarea metabolismului (accelerarea acestuia).

Ce alimente sunt interzise persoanelor cu un al treilea grup de sânge?

  • porumb
  • Hrișcă și produse din el
  • arahide
  • Grâu și produse obținute din acesta
  • zahăr
  • Grăsimi din uleiuri vegetale
  • susan

Aceste produse contribuie la depunerile grase la persoanele cu un al treilea grup de sânge din cauza proprietății de a inhiba producerea de insulină și, prin urmare, încetinirea metabolismului.

Grâul și produsele din acesta (în special, porridge) au un efect foarte negativ asupra proceselor metabolice. Adică, felurile de grâu contribuie la apariția depozitelor grase în organism.

Este foarte important ca persoanele cu un al treilea grup de sânge să participe la sport, să excludă alimentele interzise din meniu și să limiteze cantitatea de mese fără prea multă mâncare. Deci vei fi întotdeauna subțire și frumoasă.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.