^

Masini pentru masaj cu role de vid

, Editorul medical
Ultima examinare: 19.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

O atenție deosebită trebuie acordată alegerii aparatelor pentru masaj cu role cu vid. Merită să vă intereseze în modelul echipamentului utilizat în salon sau clinică în avans, deoarece dispozitivele diferite pot avea configurații și funcții diferite. Dacă doriți să cumpărați dispozitivul pentru uz personal, trebuie să acordați atenție dispozitivelor portabile care au o lumină în greutate și mărime, dar în același timp să îndeplinească toate condițiile necesare pentru un masaj de înaltă calitate.

Începem examinarea noastră cu astfel de dispozitive și apoi continuăm cu echipamentul folosit în saloane și clinici.

Aparat de masaj cu role de vid NOVA NV-600 

Una dintre cele mai eficiente modele de pe piața ucraineană.

Acesta este un dispozitiv portabil portabil de 28x35 cm și o greutate de peste 4 kg, cu manometru și regulator de putere în vid. Setul de instrumente include 21 de duze și tuburi de silicon, prin care duzele sunt conectate la compresorul aparatului.

Duzele sunt împărțite în 3 grupe:

 • 12 borcane de sticlă mici destinate masajului feței, gâtului și corpului,
 • 6 cutii mari de plastic pentru a lucra cu sani, fese, spate, solduri, picioare,
 • 3 vârfuri anti-celulita cu role de corp.

Aparatul poate funcționa ca un dispozitiv de vid și poate efectua un masaj cu role în vid. Lucrează în mai multe programe: 2 câte unul pentru față și corp, un program de îmbunătățire a tonului sânului și îmbunătățirea formei acestuia, un program de tratament.

Dispozitivul este multifuncțional. Efectuează următoarele acțiuni:

 • efectuează un masaj anticelulitic cu roller-vid, al corpului și în zonele cu probleme individuale,
 • realizează ridicarea feței, a gâtului și a corpului, astfel încât contururile să devină mai atractive,
 • îmbunătățește forma sânilor și a feselor datorită funcției suplimentare a expunerii la vibrații de către băncile mari,
 • contribuie la o scădere rapidă a greutății corporale cu obezitate și plenitudine, dar pielea rămâne tonată și elastică,
 • asigură drenaj limfatic, ajută la reducerea edemelor, curăță corpul de substanțe dăunătoare, îmbunătățește procesele metabolice,
 • crește tonusul și elasticitatea mușchilor și a pielii, făcând persoana să pară mai tânără,
 • combate efectiv ridurile pe față și umflarea sub ochi, formează o față frumoasă ovală,
 • stimulează producerea și secreția hormonilor hipofizari care ajută la menținerea unui ton corporal sănătos și au proprietăți antimicrobiene.

Aparat de masaj cu role cu vacuum B 306 

Un dispozitiv portabil ușor de utilizat, care cântărește doar 6 kg, iar prețul este de 2 ori mai mic decât cel al modelului NOVA NV-600. Un astfel de dispozitiv poate fi utilizat atât în saloanele de înfrumusețare, cât și acasă.

Pe lângă aparatul descris mai sus, B 306 este echipat cu un manometru, un buton de reglare a puterii și butoane pentru stabilirea timpului de expunere. Dispozitivul are 2 filtre înlocuibile și un separator de ulei, care oferă un sistem dublu de filtrare, care este foarte important dacă dispozitivul este acționat pe un corp gol, utilizând uleiuri de masaj.

Setul de instrumente include 3 mânere de dimensiuni diferite. Cel mai mare este destinat masajului corporal, media este masat pentru membre, iar cea mai mica este fata si gatul. Un dispozitiv suplimentar pentru decojire și o canulă pentru curățarea feței cu un vid poate fi achiziționat suplimentar împreună cu dispozitivul.

Dispozitivul permite un masaj cu vid și cu role pe față și corp și, dacă se dorește, curățarea și peelingul pielii.

Vacuum-roller masaj pe dispozitivul V 02 al companiei cehe Alvi-Praga poate fi, de asemenea, efectuate la domiciliu. Acest dispozitiv portabil care cântărește aproximativ 8 kg și o putere de 60 W poate efectua un masaj cu role în vid, piept și corp, precum și un efect de vibrație în zonele cu probleme.

Dispozitivul are duze speciale pentru lucrul în glanda mamară (3 seturi duze pereche), 3 perechi de duză de sticlă pentru corp și 3 perechi pentru piept, față și gât, 3 duze cu role de diferite dimensiuni. Are un indicator de presiune, ajustarea intensității expunerii și poate lucra la 6 programe concepute pentru diferite părți ale corpului.

Ce se poate face cu această despărțire:

 • aveți grijă de glandele mamare (dispozitivul vă permite să efectuați o ridicare și corectare a sânilor, să restabiliți elasticitatea);
 • efectuați un tratament facial complet (combaterea umflăturilor și a cercurilor întunecate din jurul ochilor, îndepărtarea celei de a doua bărbie, tratarea acneei);
 • asigură îngrijirea corporală completă (crește elasticitatea și elasticitatea pielii);
 • tratarea zonelor problematice și a excesului de greutate (lupta împotriva celulitei, strângerea pielii în abdomen și fese, scăderea în greutate);
 • procedurile generale de vindecare care vizează îmbunătățirea metabolismului, eliminarea toxinelor, restabilirea fluxului limfatic, îmbunătățirea circulației sângelui, stimularea sistemului imunitar.

Dispozitiv de vid și masaj cu role de slăbire D-528 

Este greu de apelat un dispozitiv portabil, deoarece greutatea acestuia este de aproximativ 36 kg, înălțimea acestuia este de 1,2 m, iar lățimea și lungimea acestuia sunt de aproximativ 45 cm. Dar acesta este deja un dispozitiv complex cu o putere reglabilă ridicată (maxim 800 W) efectuează în continuare influență cromo-și termoterapeutică. Aceasta este versiunea salon a aparatului pentru un masaj cu role-vid.

Efectul cromoterapeutic include 6 programe de terapie cu lumină de natură drenaj-lipolitică, iar efectul termoterapeutic implică același număr de programe de tratament termic. Se crede că terapia prin lumină și căldură (încălzirea țesutului cu raze infraroșii) sporește efectul masajului cu role-vid.

Setul de instrumente include 3 duze - mânere de diferite mărimi, care sunt echipate cu funcții suplimentare: iradiere și încălzire. Ambele funcții pot fi activate și dezactivate după cum doriți. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu un manometru și vă permite să ajustați cu ușurință presiunea, crescând treptat intensitatea masajului, care împiedică deteriorarea capilarelor mici în timpul unui masaj cu role în vid (modul de slăbire).

Dispozitivul oferă posibilitatea de a lucra în 2 moduri: continuu și puls. Parametrii efectului pulsului sunt setați manual de către dvs., astfel încât procedura este confortabilă pentru client.

O caracteristică pozitivă a dispozitivului este prezența unui compresor foarte silențios, care nu irită urechea.

Dispozitivul Slimming D-528 este utilizat în următoarele cazuri: cu celulită, pentru combaterea depozitelor de grăsimi locale, încălcând circulația sanguină și drenaj limfatic, umflarea, tonusul muscular redus și scăderea elasticității pielii, picioarele obosite și, de asemenea, îmbunătățirea metabolismului în țesuturile corporale.

Aparatul de masaj cu role de vid IB-M8 nu se referă, de asemenea, la numărul de dispozitive portabile. Înălțimea sa este de 1,44 m, iar greutatea sa este de 32 kg. Ca și dispozitivul anterior, dispozitivul IB-M8 are un efect complex asupra zonelor problematice, deoarece combină masajul cu vid și cu role (LPG), cavitația, expunerea la unde radio (ridicarea RF a corpului) și încălzirea țesuturilor prin radiații infraroșii.

Cel mai recent dispozitiv de generare pentru combaterea celulitei are 12 programe în care efectele descrise mai sus sunt combinate, dar diferențiate în ceea ce privește timpul de expunere și intensitatea. Alegerea programului depinde de stadiul celulitei și de rezultatul dorit, adică poate fi ridicarea pielii, combaterea focarelor de celulita locala, modelarea corporala generala, pierderea in greutate etc.

Puterea IB-M8 este considerabil inferioară Slimming D-528 (250 W în loc de 800), dar este suficientă pentru un masaj eficient. Să spunem doar că popularul portabil NOVA NV-600, care poate fi cumpărat pentru uz casnic, are o capacitate de numai 50 W, ceea ce nu-i va afecta proprietățile, ci afectează doar durata procedurilor.

Dispozitivul poate fi folosit pentru obezitate și diferite stadii de celulită, neoplasme ale pielii cum ar fi cicatrici și vergeturi, reducând în același timp turgorul și umflarea pielii.

trusted-source[1]

Aparat de masaj cu role de vid SHAPE V8-C1

Un dispozitiv mai eficient destinat utilizării în condițiile unui birou de cosmetologie. Dimensiunile mari ale dispozitivului (o înălțime de puțin peste un metru și o greutate de 58 kg), precum și costul destul de ridicat (unul dintre cele mai scumpe dispozitive) este puțin probabil să îndeplinească cerințele cumpărătorului simplu. Însă pentru clinici și saloane care oferă servicii scumpe și profesionale, un astfel de dispozitiv va fi un produs al lui Dumnezeu, deoarece utilizează tehnologii inovatoare brevetate ale companiilor americane și israeliene populare (tehnicile ALUMA și VELASHAPE).

Randamentul ridicat al dispozitivului se datorează metodelor utilizate în el:

 • vid masaj cu role,
 • energia bipolară a undelor radio
 • încălzirea țesuturilor prin intermediul unui laser cu diodă de intensitate scăzută,
 • cavitația cu ultrasunete.

Formarea pliului apare datorită acțiunii în vid, iar cavitația cu ultrasunete asigură o criză pulsantă a pliului fără un impact negativ asupra organelor interne. Încălzirea suprafeței pielii se realizează prin expunerea la radiațiile infraroșii, iar radiația cu unde radio se încălzește cu țesuturi mai adânci. Un astfel de efect multifactorial îmbunătățește în mod repetat efectele unui masaj simplu, iar rezultatele sunt deja vizibile după primele proceduri. Această tehnică este considerată cea mai eficientă dintre toate.

Dispozitivul este echipat cu 4 manete, fiecare combinând anumite efecte. Primul manipulator oferă un efect complex al cavitației cu vid și ultrasunete, al doilea - o combinație de efecte RF, masaj cu vid-rolă și radiație infraroșie, al treilea este identic cu cel de-al doilea, dar exclude impactul mecanic al rolelor, al patrulea - un complex de lifting RF și masaj cu vid.

Utilizarea 1 manipul este prezentată pe suprafețe mari ale corpului și permite efectul lipolitic și de drenaj, sporește circulația sanguină și fluxul limfatic. Manipula 2 promovează defalcarea celulelor adipoase, dilată vasele de sânge în zona problemei și îmbunătățește circulația sângelui în ea, ajută la strângerea pielii pe abdomen, coapse, fese. Piesa de mână 3, care are o suprafață de lucru mai mică comparativ cu cea de-a doua și prima, este utilizată în principal pentru prelucrarea suprafețelor mici, precum și a zonelor inferioare și superioare.

Manipula 4 are 3 duze mici de mărimi diferite, care, pe lângă efectele descrise, contribuie la producerea colagenului și la compactarea acestuia. Îmbunătățiți aspectul și structura pielii, asigurați un efect de ridicare. Duzele sunt folosite pentru zona gâtului și a feței, a gâtului și a zonei delicate din apropierea ochilor.

Cu ajutorul dispozitivului, este posibil să se efectueze atât proceduri cosmetologice, care permit formarea unei figuri frumoase și îmbunătățirea stării pielii, cât și manipulări terapeutice menite să reducă durerea în mușchi și articulații în anumite boli.

Dispozitivul este echipat cu un meniu tactil clar, cu instrucțiuni grafice, compresor practic silențios, putere mare și eficiență ridicată, ceea ce vă permite să recuperați costul achiziției într-un timp scurt. Parametrii meniului au setări din fabrică, însă cosmeticianul are capacitatea de a le schimba în funcție de nevoile clientului.

Masajul cu role rotative la sistemul starvac este disponibil numai în saloanele de înfrumusețare și clinici. Dispozitivul original Starvac SP produs în Franța este foarte popular datorită eficienței ridicate a masajului efectuat cu acesta (role cu vid, conserve, reflexologie), nu este deloc câștigat de Grand Prix în nominalizarea "Cel mai bun dispozitiv pentru tratamentul celulitei".

Acesta este un dispozitiv destul de voluminos și costisitor, care cântărește puțin sub 50 kg, utilizat în saloane pentru terapie cu vid, proceduri de drenaj limfatic și masaj anti-celulită cu vid-roller. Piesa de mana unica a dispozitivului contine 2 role, care, cu ajutorul ridurilor in vid, formeaza si fumeaza in mod activ pliul de piele, distrugand celulele grase. Glisarea îmbunătățită este asigurată de 2 role în exterior, iar paletele manipulatorului sporesc efectul drenajului limfatic și promovează eliminarea celulelor țesutului adipos distruse din organism.

Chiar și în absența presiunii active asupra pielii, dispozitivul asigură o eficacitate suficientă a masajului anticelulitic, rezultatele acestuia fiind vizibile în mod clar după 2-3 proceduri.

Pe lângă manipularea pentru un masaj cu role în vid, instrumentul include:

 • 4 cani de aspirație dublă sunt proiectate pentru o expunere eficientă în zonele cu probleme. Acțiunea cupelor este construită astfel încât să împiedice întinderea pielii sub influența vidului și să nu rănească țesutul. Procedura de masaj nu provoacă durere și nu lasă în urmă vânătăi. Cupele pot fi folosite simultan, reducând astfel timpul petrecut pe un singur masaj.
 • 4 boluri transparente pentru masaj cu vid, cu diametrul de la 40 mm la 10 cm, destinate îmbunătățirii tonusului muscular, drenajului limfatic și reflexoterapiei.
 • 3 boluri mici pentru masajul cu vid al feței. Acestea sunt, de asemenea, utilizate pentru corectarea formelor cicatriciale și pentru a lucra în locuri greu accesibile.

Dispozitivul este ușor de utilizat, are o locație optimă a accesoriilor pe rafturile transparente ale rack-ului, poate funcționa într-un mod constant și pulsatoriu. Este folosit pentru a masura orice zona, inclusiv scalpul.

Masa cu role de vid cu bile

Procedura salonului eficientă pe dispozitivele produse în Belarus B-Flexy CelluStop. Diferitele modele ale dispozitivului pot avea o configurație diferită. Primele modele au un buton de comandă și sunt echipate cu un singur mâner pentru a efectua un masaj cu role în vid. Modelele configurației medii au deja un ecran tactil, funcționează în 18-20 de programe, iar piesa de mână în set este mai avansată. Modelele configurației maxime cu ecran tactil și iluminare din spate, pe lângă piesa de mână standard, au o mini-duză destinată masajului gâtului, picioarelor, locurilor greu accesibile și acupuncturii. Medicamentul este echipat cu un analizor termografic de gradul de celulita.

Toate echipamentele B-Flexy sunt silențioase și eficiente. În ceea ce privește puterea de vid, aceste dispozitive depășesc omologii lor de la diferiți producători, menținând în același timp consumul de energie, deși acest indicator este reglabil în toate dispozitivele.

În principiu, acesta este un dispozitiv de calitate standard, care combină în masina cu role de lucru LPG-masaj și efect de vid. Printre programele stabilite de producător se numără:

 • 35 de minute pentru lipomazajul de android și genoid (în primul caz, acestea au un efect asupra stomacului, a brațelor și a spatelui, în cel de-al doilea - pe coapse, pantalonii și fese), lipomassage cu plenitudine uniformă, masaj cu GPL pentru piele falsă și slăbită,
 • Procedura de scurgere a picioarelor de 25 de minute, lipomassage pentru bărbați, care ajută la strângerea abdomenului, întărirea trunchiului etc.

Din păcate, un astfel de dispozitiv nu este potrivit pentru masajul facial, noile modele sunt folosite doar pentru a mări tonul țesăturii de gât. În plus, dispozitivele B-Flexy se disting printr-un cost destul de ridicat, pe care nu le poate permite fiecare salon. Deși există dovezi că popularitatea acestor dispozitive nu este mai mică decât popularitatea instrumentelor Starvak.

Vacuum Roller Massage cu Vortex 

Este, de asemenea, considerat un excelent substituent pentru un masaj cilindric scump și mai puțin eficient. Dimensiunile mari și prețul ridicat al dispozitivului permit utilizarea acestuia numai în condițiile saloanelor de înfrumusețare și clinicilor.

Acesta este un dispozitiv de putere medie cu posibilitatea de programare și un manipulat destinat masajului corporal, care este produs de o companie rusă sub îndrumarea specialiștilor germani pe propriul echipament. De fapt, acesta este un dispozitiv de calitate germană care satisface cerințele consumatorului intern: reducerea greutății, reducerea volumului corpului și lupta împotriva celulitei.

Vacuum-roller masaj, care oferă un efect vibro-mecanic de vid pe corp, poate fi, de asemenea, efectuate pe dispozitive fabricate în Franța de Le Skin V6, Dermopulse, Skintonik, modelul Charm rusesc și alte dispozitive italiene, chineze și japoneze. Toate acestea sunt echipate cu mânere de diferite dimensiuni, făcând posibilă masarea feței și a corpului.

În diverse dispozitive, masajul cu role-vid poate fi combinat cu ridicarea RF, încălzirea în infraroșu a pielii, cavitația. Funcțiile suplimentare ajută la eficientizarea procedurii, este clar că rezultatul în acest caz va apărea mai rapid decât în cazul unei combinații de doar un masaj cu role și expunerea la vid. Faptul este că încălzirea superficială și profundă a țesuturilor contribuie la activarea circulației sanguine, ceea ce la rândul său îmbunătățește hrănirea și respirația, restabilind metabolismul normal.

Dispozitivele care combină cavitația și masajul cu vid-cu role, pot distruge mai intens celulele adipoase, aceasta fiind facilitată de un val de șoc ultrasonic, care poate sparge chiar și obiecte solide, cum ar fi pietrele la rinichi. Adevărat, puterea acestui val în dispozitivele de masaj este de așa natură încât contribuie la distrugerea numai a particulelor de grăsime. Este clar că cavitația poate spori încălzirea țesuturilor și, prin urmare, de la dispozitive care combină toate aceste efecte (cavitație, efecte radio și infraroșu, masaj cu vid și cu role), puteți obține beneficii mari cu mai puține proceduri.

Este clar că costul procedurilor pentru masajul cu role cu vid pe diferite dispozitive va fi diferit, dar este foarte avantajos să cumpărați o versiune portabilă a dispozitivului, care, deși nu va avea funcții suplimentare care să sporească efectul unui masaj clasic, dar va fi mai sigur din punct de vedere igienic.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.