^
A
A
A

Oamenii de știință au spus cum să mărească durata unei erecții

 
, Editorul medical
Ultima examinare: 22.11.2021
 
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

27 September 2012, 09:00

Omul de știință a fost de mult timp conștient de factorii biochimici care provoacă o erecție a penisului, dar până în prezent ei au rămas un mister pentru acei factori care îl susțin.

O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Johns Hopkins au descoperit ca fantezii erotice si stimularea zonelor erogene determină o erecție, și oferă un oxid de azot I, care este eliberat din terminațiile nervoase ale penisului. Această substanță crește fluxul de sânge către genital și duce la umflarea țesuturilor. Cu toate acestea, durata acestei erecții durează doar câteva secunde. Această descoperire a fost făcută de oamenii de știință acum zece ani.

Apoi, specialiștii au avut o întrebare despre modul în care este menținută funcția erectilă și cum se poate spori durata acesteia.

Când un om este vizitat de fantezii sexuale sau el vede o fata draguta, creierul trimite semnale de la glandele în producția de testosteron, dar cel care face sangele, activeaza procesele chimice care controlează mecanismele biologice care, în cazul în care acestea sunt mai ușor de identificat, numit supapă.

Cu ajutorul deschiderii acestei supape, organul masculin este umplut cu sânge și se obține o erecție. Calitatea erecției depinde de munca acestei valve - este cel care oferă ceea ce se obține la sfârșitul tuturor proceselor biologice - fie șabloane, fie vată moale din bumbac.

"Stim deja ca oxidul nitric I, produs in terminatii nervoase, provoaca o erectie prin relaxarea muschilor care permit sangelui sa umple penisul", spune co-autorul studiului Dr. Arthur Brunette.

Participantii la experimentul oamenilor de stiinta au fost soareci si sobolani. Specialistul a reușit să stabilească faptul că soluția acestui mister se află în acțiunea oxidului de azot I, care secretă vasele de sânge.

"În cursul cercetărilor, am stabilit că mecanismele fiziologice ale erecției pot fi comparate cu munca unei mașini. Șoferul nu poate doar să cupleze aprinderea și să plece. Pentru mișcare, este necesar să strângeți pedala de gaz și să o țineți ", spune dr. Brunette.

Când un om se simte primul val de excitație, nervi a penisului este adus în mișcare vasele de sânge, care, la rândul lor, încep să elibereze oxid de azot I. Acest compus continuă să mențină o erecție.

"Când sângele curge spre organul reproductiv, rezerva de oxid nitric I, care se află în pereții vaselor de sânge, intră în acțiune activă și există o eliberare și mai mare", concluzionează dr. Brunette.

Acest proces se bazează pe fluxul sanguin mărit, sub presiunea căruia celulele endoteliale ale pereților vaselor secretă mai mult oxid de azot I.

Rețineți că slăbiciunea sexuală poate fi un predicator al problemelor cardiace.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.