^

Sănătate

Prezentarea generală a medicamentelor

Medicamente cu temperatură ridicată

Dacă a fost posibilă scăderea temperaturii înainte de sosirea medicului sau sosirea ambulanței, este necesar să se spună clar medicilor atunci când temperatura a apărut, în ce măsură a crescut și cât timp a păstrat într-o astfel de stare.

Ce medicamente ajută la streptoderma?

Medicamentele pentru tratamentul streptodermei sunt prescrise numai de un specialist medical. Poate fi droguri și expunere la nivel local și sistemic, determinată de severitatea streptodermei și de anumite caracteristici ale bolii.

Nitroxolina pentru cistită la femei și bărbați

Nitroxolina este numele international al medicamentului. Aceasta este o substanță activă pură care poate fi utilizată de diverși producători și face parte din multe medicamente.

Antibiotice pentru streptoderma la copii

Antibioticele sunt principalul agent terapeutic pentru streptoderma atât la copii, cât și la adulți. O caracteristică distinctivă a utilizării antibioticelor pentru streptoderma la copii este aceea că acestea trebuie administrate cât mai curând posibil la apariția primelor semne ale bolii.

Metronidazol pentru aftere?

Antibioticul nitroimidazol Metronidazol are un efect dăunător asupra peptostreptokokki, clostridia, fuzobakterii, porfiromonadele, un grup mare de bacteroizi și, după cum sa dovedit, chiar și pe helicobacter.

Îngrășăminte de vierme

Mijloacele de a scăpa de acest flagel, știm foarte mult. Printre cele mai frecvente sunt unguente, soluții caustice și cauterizante, creme. Cu toate acestea, cele mai confortabile în aplicarea de multe ia în considerare un patch speciale wart.

Tiosulfat de sodiu pentru a curăța corpul: cum să luați?

Tiosulfatul de sodiu este un agent farmaceutic combinat care aparține unui grup de medicamente antidot (antidoturi specifice, medicamente anti-toxice). Tiosulfatul ajută la scăderea corpului de compuși nocivi și toxici.

Analogi la Monural cu cistita

Piața farmaceutică este reprezentată de o varietate de medicamente, atât din punct de vedere antibacterian, cât și din profil antimicrobian, care nu sunt inferioare eficienței lor față de monură. Luați în considerare analogii populari de cistite mononale.

Mijloace farmaceutice pentru transpirația armpelor

Recent, problema transpirației și a mirosului neplacut al axelor a fost decisă cu ajutorul produselor cosmetice speciale sub formă de deodorante antiperspirante. Dar aceste remedii pentru transpirații subarborele sunt departe de a fi la fel de sigure pe cât ne-ar plăcea.

Căști de urechi și alte remedii pentru congestionarea urechilor

Consecința este că adesea urechea se află cu boli periculoase - poate deveni nu numai un dop de sulf sau nas curbat, ci și o otită, o tumoare, o furunculă, patologii vasculare etc.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.