^

Sănătate

Boli ale tractului gastro-intestinal (gastroenterologie)

Aholia

O afecțiune în care bila nu este produsă sau transmisă în intestinul subțire este definită ca acholie. În ICD-10, această încălcare este clasificată ca o boală a vezicii biliare - cu codul K82.8. 

Tenesmus: ce este?

Tenesmus - acest concept poate fi tradus din greacă ca „îndemn ineficient”. Acest simptom poate fi sau nu însoțit de o reacție dureroasă.

Leucoplakia esofagului

Dacă stratul epitelial al țesutului mucos al tractului digestiv superior începe să se keratinizeze intens, atunci se vorbește despre dezvoltarea leucoplaziei esofagiene. În stadiul inițial al bolii, se formează o placă densă, care se pretează îndepărtării și practic nu este însoțită de semne ale unui proces inflamator. 

Hernia glisantă a esofagului

Cu o hernie diafragmatică sau hernie hiatală, diagnosticul poate fi formulat ca o hernie glisantă a esofagului. Evident, un nume simplificat, care este descriptiv, este mai ușor de înțeles pentru pacienți.

Tratamentul greaților în gastrită: pastile, mijloace alternative, ierburi

Din greață pentru gastrită, orice medicament antiinflamator, toate medicamentele anti-emetice, ajută bine. Puteți încerca hilak, hilak-formă, ranititdin, maalox, fosfalugel, smect.

Greață greață

Sub gastrită de suprafață implică un proces inflamator acut în stratul superior al mucoasei stomacului. Deseori în acest proces sunt implicați și submucoasa, situată direct sub mucoasă. 

Pirozis cu gastrită

Mulți oameni sunt familiarizați cu sentimentul inconfortabil de iritare, care arde de-a lungul esofagului: este vorba de arsuri la stomac. Problema poate apărea atunci când consumați alimente picante sau prăjite, alimente fast-food, după ouă și chiar și după o activitate fizică excesivă. 

De ce este galben cald și ce ar trebui să fac?

Nu este necesar să vă faceți griji în avans: este posibil ca informațiile furnizate de noi să vă ajute să vă orientați în simptome și să determinați prezența sau absența patologiei.

Piulițe de supraalimentare

Produse nutriționale valoroase care îmbunătățesc funcționarea sistemului cardiovascular, contribuie la scăderea în greutate, prevenirea bolii Alzheimer și patologiile oncologice sunt nuci.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.