^

Pregătirea pentru sarcină

Sarcina dupa apendicita

Appendectomia este o operație destul de comună și cea mai comună în chirurgia de urgență. Cu toate acestea, pacienții nu ajung întotdeauna la masa de lucru la timp.

Teste pentru ovulație: tipuri, evaluarea rezultatelor

Vă permite să stabiliți în mod clar timpul de ovulație, iar în acest moment este de a efectua relații sexuale, ceea ce va crește semnificativ șansele de concepție. Cu această metodă, puteți obține rapid rezultatele dorite.

Testul ovulației: principiul acțiunii, sensibilitatea

Ovulația este considerată ca etapa principală în timpul menstruației, în timpul căreia se manifestă probabilitatea maximă de fertilizare. Data ovulației este importantă din punctul de vedere al planificării familiale, deoarece un cuplu care încearcă să aibă un copil ar trebui să știe clar perioada în care are loc acest fenomen

Vitamina E la planificarea sarcinii pentru femei și bărbați: norma, cum să bei, schema de admisie

Chiar și în anii 20 ai secolului trecut, studiile efectuate pe șobolani au arătat că excluderea anumitor alimente din dietă a condus la infertilitate. Adăugarea de frunze de salată și ulei de germeni de grâu în alimente a restabilit funcția de reproducere.

Vitamine pentru Planificarea sarcinii pentru femei: Lista și numele

Dacă sarcina este planificată în prealabil și nu întâmplătoare, este destul de clar că vorbim despre persoanele responsabile care vor lua toate măsurile pentru a se asigura că copilul lor sa născut sănătos și că sarcina a avut succes.

Ouă înghețate

Mulți experți mondiali consideră că vitrificarea face posibilă obținerea unor rezultate promițătoare și pozitive.

Asigurarea de sarcină și de naștere

Până în prezent, numărul femeilor însărcinate care contractează contracte de asigurare de sarcină și de livrare crește.

Test de sarcină cu sifon

Vorbind despre principiul acțiunii acestei metode, este necesar să înțelegem în primul rând proprietățile chimice și fizice ale urinei. În mod normal, urina are o densitate relativă mai mare decât apa și are o reacție ușor acidă.

Fraudest pentru sarcină

Testele de sarcină sunt foarte populare, deoarece vă permit să determinați motivele evidente ale întârzierii din primele sale zile. Luați în considerare unul dintre cele mai accesibile și exacte teste - frautest.

Test de sarcină electronic

Test de sarcină electronic permite să se stabilească faptul apariției sale (sau non-apariție) ușor, rapid și, cel mai important, practic inconfundabil: producătorii de astfel de teste asigura că nivelul de precizie nu este mai mică de 99%.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.