^

Calendarul sarcinilor

Calendarul sarcinii este necesar pentru ca o femeie însărcinată să aibă o idee clară despre schimbările care apar în procesul de dezvoltare intrauterină a copilului ei nenăscut.

Este alcătuită pentru săptămâni și trimestre, iar fiecare nouă săptămână de sarcină face ajustări ale dezvoltării fătului. Primele 13 săptămâni de sarcină sunt cele mai periculoase, deoarece orice efecte adverse asupra fătului pot duce la patologii congenitale sau la pierderea sarcinii. În cel de-al doilea trimestru, fătul continuă să crească rapid, iar în cea de-a 20-a săptămână, majoritatea femeilor încep să simtă mișcarea.

Ce se întâmplă la 7 săptămâni de sarcină?

A șaptea săptămână de sarcină indică faptul că embrionul se dezvoltă activ în interiorul corpului feminin. Greutatea sa este de aproximativ 0,8 grame, iar înălțimea este de aproximativ 8-10 milimetri.

A doua săptămână de sarcină

În articolul nostru despre a doua săptămână de sarcină, vom încerca să răspundem în detaliu la aceste întrebări și nu numai.

Sarcini de sarcină săptămâni

Să examinăm mai atent caracteristicile fiecărei săptămâni de sarcină obstetrică.

Totul despre primele săptămâni de sarcină

În acest articol vom încerca să descriem cât mai multe detalii despre primele săptămâni de sarcină, eventuale probleme și să încercăm să răspundem la toate întrebările.

Scurt perioadă de gestație

Există zile în care corpul feminin, în sensul literal, începe să se comporte sfidător. Din anumite motive, doriți să mâncați hering și, bineînțeles, cu gem, sau brusc, "trageți" pe un castravete sărat. Și femeile, experiența de viață experimentată și fetele care nu au nicio idee despre vicisitudinile soartei, știu că cea mai scurtă perioadă de sarcină poate provoca schimbări majore în corpul feminin. Sex și o perioadă mică de gestație

Sarcina: 41 săptămâni

Copilul dumneavoastră nu mai este la fel de confortabil ca înainte, astfel încât, pentru siguranța sa, medicul vă va sfătui să începeți provocarea activității de naștere săptămâna viitoare.

Sarcina: 40 de săptămâni

Este greu de spus cu siguranță care este greutatea și înălțimea copilului dvs., dar parametrii medii ai nou-născutului sunt de aproximativ 3,4 kg - greutate și 50 cm - înălțime.

Sarcina: 39 săptămâni

Copilul continuă să crească stratul de grăsime, ceea ce ajută la controlul temperaturii corpului după naștere.

Sarcina: 38 săptămâni

Copilul dvs. A câștigat deja o mulțime de greutate, care este acum de aproximativ 3, 1 kg, înălțimea lui este de 50 cm.

Sarcina: 37 săptămâni

În această săptămână, copilul dvs. A atins termenul complet. Dacă activitatea de naștere începe acum, atunci nașterea va trece destul de ușor și rapid.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.